Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Letrarë të rinj > Bota e re e prozes > Tregim nga jeta reale:"Ja si rashe ne dashuri me Bleten..."
I besoni prozes realiste?
Ky sondazh është i mbyllur.
-Po.I besoj nje tregimi real te shkruar ne proze. 4 28.57%
-Jo.Nuk ka tregim real.Ka vetem fantazi reale. 10 71.43%
Gjithsej: 14 votime 100%
 Sondazhi është mbyllur më 22 Korrik 2007, ora 16:26  (15 ditë pas hapjes) [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]

Gjithsej 20 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
bleta punetore
sindikaliste

Regjistruar: 15/08/2006
Vendbanimi: kosherja n.176
Mesazhe: 2075

Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave

te behesha akili ne rol hajde de.. se do gjenim nje aktore qe te ruante rolin e kushurires se hektorit :p

ke gabuar telenovele, atehere! hahahahah
do qe te vesh dhe parruke bjonde, pale zotrote... si lesbike e oksigjenuar! :p

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 09 Korrik 2007 04:36
bleta punetore nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bleta punetore Kliko këtu për të kontaktuar me bleta punetore (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bleta punetore Shto bleta punetore në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bleta punetore në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169

Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore

ke gabuar telenovele, atehere! hahahahah
do qe te vesh dhe parruke bjonde, pale zotrote... si lesbike e osigjenuar! :p

po skemi nevoj per paruke.. se na i ka djeg dielli floket.. na i ka ber fikes per rol :p.. pastaj cne ne televonvel te gabuar.. un hodha nje mendim per filmin qe me pelqen.. po e shof un qe sdilni nga lezbilleku ju, i mean nga rolet :p e atij lloj profesioni...

p.s: aktore ne film ,aktore ne jet ( shi ne plazh, :p )

Mesazh i vjetr 09 Korrik 2007 04:39
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bleta punetore
sindikaliste

Citim:

po e shof un qe sdilni nga lezbilleku ju, i mean nga rolet :p e atij lloj profesioni...

p.s: aktore ne film ,aktore ne jet ( shi ne plazh, :p )

ne s'jemi as aktore e as lesbike... jemi motrat e Safos! do u know what I mean?

Mesazh i vjetr 09 Korrik 2007 04:57
bleta punetore nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bleta punetore Kliko këtu për të kontaktuar me bleta punetore (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bleta punetore Shto bleta punetore në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bleta punetore në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Arrow

-"Ja si rashe ne dashuri me Bleten".(Pjesa e 4-ert)

---"Hajde ikim.Shkoi vone."me foli embelsisht Bleta ime.
Pershendetem me dore miqte tane te "piano bar" dhe dolem...

Nje ngjarje para takimit te dyte.Kerkoj vemendjen tuaj miq.Ju flm.

West Haven Beach.Exit 44.
Isha e ulur ne cadren time dhe syte s`e di nga po me verdalliseshin.
As vete s`arrij ta kuptoj sesi ndesha ne nje shikim mashkullor aq te ngrohte.Hm,,, exitues.Gjoksi i tij i leshte si dhe fytyra e rruar mbase dy dite me pare, me kafshonin per se gjalli.Ishte i shoqeruar me nje femer.
Sa here femra e tij kthente koken nga oqeani i thelle; ky tipi i ngrohte
me dhuronte buzeqeshje dhe perqafime me duar.
Ama aq bukur e luante rolin e mashkullit tradhtar, sa ma dha truri ta ndizja fare.
U shtriva ne bark, syzet ne sy, dhe po lozja me rripin e mbathjeve...
Ai, se cfare i tha femres se tij dhe vrapoi ne oqean.Notonte dhe s`me ndante syte.Gjithashtu dhe une.
Hm,,, po flirtoja.Le te dale ku te dale.Thjeshte dua te flirtoj, kot per sport.
Ai ma bente me dore te futesha ne uje, une beja sikur s`kuptoja dhe i hidhja nje shikim femres se tij,
e cila kushedi sesa ne siklet do te ndihej ne ato caste.
I dashuri i saj tek flirtonte me nje te panjohur, apo me qarte i dashuri i saj
ishte gati te tradhetonte per nje te panjohur!!!
"Ah keta meshkujt si jane!" mendova une.
Hyra ne oqean te lahesha.Oh, ca noti, ca kenaqesie.
Mund te vazhdoja lojen si ta deshiroja une, pasi isha e bindur se ai s`me ndiqte dot
pasi ne breg e priste femra e tij...
Pasi bera nje not te mire, nje zhytje te thelle me gjithe floke, dola ne breg.
Fillova te loz top me kembe ne fillim, pastaj me dore me Denisen.
"C`ben moj kushe, ja more trute djalit te botes!"-me flet Deni.
"Mo ne djall te veje me gjithe tru.Se mos po me dhimbset fort.Pff, mashkull tradhetar hesapi.Une shpirtin , mendjen dhe Zemren time ja kam falur vetem
nje personi te vetem, dhe ti e di se cilit person , Bletushes sime."
"Po, te kuptoj, por ti sot flirtove me nje djale te panjohur.Nuk eshte tradheti kjo?"
"Hahahahahahahaha, e poshter.Une kam flirtuar me nje shikim te panjohur,
me nje shikim mashkullor, e jo femeror, ndaj nuk kam kryer asnje tradheti.
Keta tipa meshkujsh qe dalin me femren e tyre ne krah, ledhatohen e puthen ne syte e botes,
dhe sapo femra e tyre kthen koken apo shkimin ne drejtim te kundert,
keta kerkojne femra te tjera, normal i quan ti keta tipa?Keta tipa jane
meshkuj te dobet, te pasigurte ne vetvete.Jane donzhuane.Ndaj duhen futur ne loje e t`i lesh gojethate.
Ndaj une kam me besim ne boten femerore sesa ne ate mashkullore.
Femra po te dha fjalen, e mban...Eh, Deni.Sa do mesojme nga jeta."

(vazhdon.
-Ju flm per pjesemarrjen aktive ne kete teme universale.
Jeni te ftuar te gjithe te shkruani ndonje pjese romantike prej jetes suaj reale apo imagjinare.
Ju puth, me dashuri ENYA.)

ps:-Vlonjati99-ave.Mire se vjen ne boten e artit lol.Mos te te shqetesoje fare fakti
i moralit te anetareve te forumit horizont.Jemi te lire te mendojme dhe te
shkruajme si te duam.Befsh qejf duke lexuar.

Mesazh i vjetr 09 Korrik 2007 05:01
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Citim:

lol

Mesazh i vjetr 09 Korrik 2007 05:08
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Mister_DXP
cloudmixer

Regjistruar: 11/06/2007
Vendbanimi: asgjekundi
Mesazhe: 1119

Citim:
Po citoj ato që tha Mister_DXP

..........Po rrinte akoma më këmbë dhe si i hutuar shihte sallën përreth. Pas kurrizit ndjente akoma vështrimin e trishtuar të vajzës së lokalit. Pa kthyer kokën, i bëri një shënjë me dorë sikur donte t’i thoshte se duhej që ta linte të qetë dhe u ul në karigen e lirë.

.
.........Lokali kishte fare pak meshkuj atë natë dhe ai e dinte mirë pozitën në të cilën ndodhej, Para tij…një vajzë e bukur, por në krah të saj një djalë po aq simpatik. Thellë në gjak, ndjente thirrjen e të parëve dhe shumë të fuqishme. Ne të gjithë kemi nga pak “animal” brenda. Eshtë kjo që na bën, sa fisnikë, aq edhe të egër. “Wild”, i ra ndër mend shprehja aq e preferuar e Letës, njërës nga vajzat e oksigjenuara të lokalit. Dy meshkuj, afër njëri tjetrit, dhe kur kanë edhe një femër afër, janë gjithmonë të çuditshëm. Ata dalin menjëherë nga vetja dhe mundohen që të bijen në sy. Geni i dominimit është shumë i fuqishëm dhe femrat e dinë dhe e shfrytëzojnë mirë këtë.

.
.........Por ajo që e shqetësonte sot më shumë se çdo herë tjetër ishte prania e Letës në lokal. Kjo vajzë ishte një e njohur e vjetër, me të cilën nuk kishte pasur asnjë lidhje nga ato që krijojnë profesionistet. Ajo ishte aq e zgjuar sa të mos e bezdiste, por pikërisht tani ajo duhej që të ndodhej diku gjetkë dhe ai nuk kishte pasur mjaft kohë që ta pyeste. Tërheqja drejt atij cepi kishte qënë e menjëhershme dhe e çuditshme. Një vështrim manjetik dhe ai ishte bindur si shigjeta e busullës drejt Nordit….

lol

DXP 

Ishte tërhequr si idiot. Fytyra e saj ovale e rrethuar nga një kurorë e mrekullueshme flokësh, kishte marrë një pamje të pafajshme. Nga pas i binte drita e verdhë e dy qirinjve të mëdhej të ndriçimit, që i jepnin një përndritje të tillë, sa që e kishte bërë që të humbte ekuilibrin e zakonshëm. Për një cast të shkurtër iu duk si aureoleë e vërtetë. Iu kujtua se dikur, kishte parë një pikturë të tillë në një nga sallat e Metropolitan Museum, ku paraqitej një vajzë, që sigurisht duhej të ishte një farë shënjtoreje, sepse i gjithë sfondi ishte i mbushur me figura ëngjëjsh gjysëm të tejdukshëm.
U rehatua në ndenjësen e butë dhe si padashur, me një vështrim të hipnotizuar ndiqte ndriçimin e gotës së wiskit, qe kishte mbetur ne tavoline pas ikjes se Gluk Hodhi ngadalë një vështrim nëpër sallë, sikur kërkonte dikë dhe u përqëndrua tek qoshja ku luante në pjano një djalosh i ri, të cilin nuk e kishte parë herë tjetër. Vajza që luante përherë aty, siç duket ishte e zënë me tjetër punë dhe partnerin e saj sa e pa që iku me një brune që fliste papushim me një zë të trashë si prej burri.
-Në fillim pata përshtypjen se jeni më e madhe në moshë. Më fal po…
-Jam e madhe, aq sa duhet për të frekuentuar këtë lokal-ja ktheu ajo e nervozuar dhe një dritë e rrezikshme i vetëtiu në sy. Ai nuk e kishte pritur një reagim kaq të beftë dhe mbasi kërkoi të falur, u ngrit nga tavolina.
-Dëshëroni që të pini ndonjë gjë?- I tha ai vajzës plot kujdes-Unë po shkoj tek banaku. Më duhet që të përfundoj një bisedë tepër urgjente.
-Jo!-ia ktheu ajo përsëri edhe më nervoze këtë herë dhe pa dashur u nxitua që të çonte tek goja gotën e saj, si për të treguar se e kishte në tavolinë atë që i nevoitej.
Ai rrëshqiti anës murit dhe thirri nga larg Letën me një vështrim të shpejtë. U përkul drejt saj dhe i tha dicka tek veshi. Ajo pohoi me kokë dhe u zhduk pas derës rrotulluese të lokalit.
Deni po e ndiqte me sy nga larg. Përbrenda ndjente një zjarr që i rritej me shpejtësi të madhe. Hodhi vështrimin nga Enya dhe e pa se ajo ishte e preokupuar me bisedën e saj. Bleta ishte mbështetur në tavolinë dhe dëgjonte e përqëndruar. Kishte mbetur pra përsëri vetëm. Nuk e kuptonte se pse duhej që të sillej aq ashpër me një njeri, që në fund të fundit ishte i panjohur për të. Në dorën e mbledhur grusht kishte një copë letër të zhubrosur ku kishte shkruar diçka si poezi…

Mesazh i vjetr 09 Korrik 2007 05:10
Mister_DXP nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Mister_DXP Kliko këtu për të kontaktuar me Mister_DXP (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Mister_DXP Shto Mister_DXP në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Mister_DXP në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Citim:

tashi ti thua sjeni lesbike, dhe bie ne kundershtim kur thua jeni motrat e safos??? po safo me sa di un nga lashtesia perfaqsonte lezbiket, lol... :pp

enya..lol.. jo moj sme shqetson fare ai fakt.. biles sa me shume te atij lloj morali.. vetem te gezuara dua tu shof.. ska rendesi me ca seksi e beni rolin dmth rolin.. aktrimin :p

edhe mos u merzisni ju qe te shkruani me sarkazem se po su gricem icik sikur nuk shko ...

se do postoj dh eun ndonje emagjinacionin tim

p.s: sa me pelqen fakti qe femrat vetem sulmojne meshkujt ne kesoj mynyrash dhe akuzash :p... tregojne qe jan te magjepsura pas tyre

Mesazh i vjetr 09 Korrik 2007 05:22
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bleta punetore
sindikaliste

Citim:

po safo me sa di un nga lashtesia perfaqsonte lezbiket, lol... :pp

per rolin e portjerit te hanit je ideal, s'duhet te dish me teper! lol

Mesazh i vjetr 09 Korrik 2007 05:27
Vlonjati99Tave
Arrakat

Citim:

per rolin e portjerit te hanit je ideal, s'duhet te dish me teper! lol

un kam lujt rolin e Sojerit te LOST.. ti dashke te me japesh rol portjeri.. e je ne metro cupe???? :p

Mesazh i vjetr 09 Korrik 2007 05:28
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2005
Vendbanimi: Eastern Seaboard
Mesazhe: 4434

Citim:
Po citoj ato që tha Mister_DXP

Deni po e ndiqte me sy nga larg. Përbrenda ndjente një zjarr që i rritej me shpejtësi të madhe. Hodhi vështrimin nga Enya dhe e pa se ajo ishte e preokupuar me bisedën e saj. Bleta ishte mbështetur në tavolinë dhe dëgjonte e përqëndruar. Kishte mbetur pra përsëri vetëm. Nuk e kuptonte se pse duhej që të sillej aq ashpër me një njeri, që në fund të fundit ishte i panjohur për të. Në dorën e mbledhur grusht kishte një copë letër të zhubrosur ku kishte shkruar diçka si poezi…

Ne bast me veten ajo kishte vendosur qe ate poezi t'ia dhuronte te parit qe do vinte ne tavolinen e saj.
A do te ndodhte kjo gje? Jeni kurioze te dini cfare ishte shkruar?
Sigurisht qe doni te dini. Po!

Kurioziteti,nukpo them zilia eshte nje nga forcat me manjetike qe mund te kete njeriu kundrejt objekteve ose dhe subjekteve.
Piano bar po behej nje nga baret me te njohura dhe famoze ne ate periferi. Ishte si ato shtepizat e vogla te ndertuara ne perralla ku mblidheshin te gjithe miqte e mire dhe cdo kush pranohej ne shoqerine e
njeri- tjetrit pa paragjykime, me gabime dhe te mira ashtu sic ishte.Ishte i ndertuar ne piken me te larte te asaj periferie, te atij horizonti.Madje nga lart dukeshin edhe levizjet e disa brumbujve qe here pas here nxirnin koken per te marre ajer dhe ndotur siperfaqen me grumbujt e dheut qe ishte e vetmja pune qe dinin te benin.Ah dinin dhe te pastronin ndonjehere, mblidhnin mbeturinat e shtronin vrimat ne te cilat strukeshin.Ata nuk e njihnin driten prandaj zhdukeshin perseri ne folete e tyre.

-Deni u pendua qe nuk i tha Misterit qe ti sillte nje pije tjeter.-
-Por me mire keshtu mendoj me vete.
-Do kem protekstin ne kete rast per te vezhguar C'fare po ben misteri?
- U ngrit,shkoj prane banakut, i dha nje shikim Misterit i cili vazhdonte biseden e tij qete-qete me Leten...
-Nuk porositi gje, U kthye ne tavolinen e saj dhe nder priste qe Misteri te kthehej tek ajo apo jo ,beri nje retrospektive.
Bris kishte shperthyer ne nje buzqeshje te gjere qe i Gigolo i dhuronte me historirat e tij.
Dy bukuroshet vazhdonin ne adhurimin e njera-tjetres.Besoj te gjithe e dini c'eshte te adhurosh nje person!
- Hey po mendon?
Deni mendoj se ai s'do kthehej me ne tavolinen e saj nga ai qendrim i ftohte qe kishte treguar ndaj tij.Ishte natyre e qete, e dashur,por keshtu e kishin mesuar ose kishte mesuar ''Never talk and belive the strangers''A nuk jemi te gjithe te njejte ketu, strangers ?
Deni i dha nje buzeqeshje te gjate ,jo nga ato qe mbarojne vetem me nje shtremberim buzesh...
- Me duket sikur te njoh prej kohesh vazhdoi...dhe u ul ne vendin e tij,tashme...

Mesazh i vjetr 09 Korrik 2007 09:56
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 03:57 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 20 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Letrarë të rinj > Bota e re e prozes > Tregim nga jeta reale:"Ja si rashe ne dashuri me Bleten..."

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar