Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Politika Shqiptare > Sfera Institucionale > Partite dhe Elita Politike > Ja kush eshte Edvin Rama per mua , PO per JU ? Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 3.00.
Gjithsej 21 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Shenjtori
Still Angel

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: FREE
Mesazhe: 765

ICEMAN

Ore ICEMAN si shume analist po hiqesh.Ti na paske qene nga ata qe na paske kundershtuar Ramizin.TE lumte te pergezoj per kete.Por qendron nje problem ketu, se po te kesh kundershtuar Ramizin, do te thote qe ke perkrahur Saliun.Gje qe nenkupton qe ke luftuar nje komunist dhe je bashkuar me nje komunist ekstrem e cila eshte pare vetem ketu ne shqiperi dhe qe eshte AI I MADHI TE NA RROJE KRYETARI (e cituar nga Ngjela ne hapjen e fushates) I PAVDEKSHMI I PAMPOSHTURI sali Ram Berisha. Nga nje njeri qe ne 97 tentoi te vriste jugun se ishte kthyer kunder dhe nderse mercenaret kunder tyre.Tentoi te nderseje Malesoret por e kish harruar qe Malesori ka BURRERI, se burreria e tij i ka vdekur me kohe.Ti u bashkove me nje "demokrat" por qe ne te vertet ishte bij i nje diktatori te pashpirt dhe jo i nje komunisti.Nje femije qe eshte rritur ne krahet e enver hoxhes dhe qe ne emer te demokracise, pak nga pak po rrikthente komunizmi.Nje njeri i pashpirte qe akoma ne shekullin e XXI vazhdonte me gure e me sharje e me mitingje ne mes te Europes. Nuk do mjaftonte jo ky forum por as edhe nje liber per te treguar mekatet e Shokut Sali.
Nejse kjo eshte teme tjeter.Kjo qe sa per te sqaruar ty kush jane komunistet dhe qe vazhdojne po me te njejtin ideal.

Persa i perket Edi Rames ti nuk ke pse flet.Ti po deshe fol per ate kryetarin e bashkise qe ke ne Toronto.Se ti nuk ishe nga ata burra qe te rrije ketu .Pasi "luftove " komunizmin u largove per nje jete me te mire.Me qe fliske me kaq pasjon per shqiperine pse nuk kthehesh dhe te japesh ose me sakt pse nuk ndejte dhe nuk dhe nje kontribut per shqiperine ose per tiranen (me qe per te eshte tema)Por me kot te vazhdoj me ty.Kot nuk thne :
-Guri i rende ne vend te tije.-
Ndersa ai horri qe quani ju apo ku di une se cfare e thrisni (se jeni mesuar vetem te ofendoni dhe te shani te zotet se vete jeni te pazote per asgje) ndejti ketu.Luftoi bashke me ty komunizmin dhe deri ketu qe i mire.Me pas luftoi Fatosin dhe vazhdonte te qe i mire .Dhe si perfundim ju kundershtohi ju dhe u be armiku juaj.
Ky eshte ai burre qe ka kundershtuar tre mbeturinat e fundit te komunizmit
1.Ramizin
2.Fatosin
3.SALIUN
Ky eshte ai burre qe e ktheu parkun 'Rinia'( ku edhe ti ndoshta ke kaluar rinin apo femijerin) nga nje qender droge, prostitucioni,kaubojsash etj ne nje park per tu mare shembull.
Ky eshte ai burre qe e ktheu lanen nga nje WC publike e stermadhe ne identitetin e saj.
Ky eshte ai burre qe ka filluar ti ktheje rruget si ne Toronto qe kur te fryje ndonjehere era, dhe ti ktheje guralecat e vegjel si puna jote ketu, ti beje te ndihen sikur jane ne nje Metropol te vertet.
Ky eshte ai burre qe po i kthene pak nga pak dhe me aq sa ka mundesi ,Tiranen ne nje Metropol Europian.
Te gjithe te jene te sigurte qe ai nuk do ta arrije plotesisht pasi nuk ka shume kohe dhe fonde ne dispozicion,port te pakten po inicion dicka kolosale per Tiranen.
Dhe se fundi por jo e fundit (pasi ka te mira per Edin po aq te keqia sa per Salen dhe nuk do mjaftonte ky forum) ky horr doli perkrahe Xhilianit (ish Kryetarit te bashkise se NY) si kryetari model.Gje qe do te thote qe edhe nje bote e tere qe i sheh gjerat nga jashte dhe ne qe i shohim akoma me mire se to pasi jemi vete brenda i japim vleresimin maksimal per aq sa ka bere.
Ndersa nuk e di premtimet qe ben Ngjela por vetem po ti citoj dhe po te jesh aq i zgjuar sa e ke hequr veten derime tani do te dalesh ne konkluzionin qe jane vecse nje absurditet i madh.
Ngjela:
1.Do ju sjell 24/24 ore uje.
2.Do ju sjell 24/24 ore Drita.
3.Do te heq taksat e bizneseve te vegje dhe te mesem ( te cilat perbejne mbi 75% te taksave)

Me respekt

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 18 Shtator 2003 03:18
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

O ICEMAN a mund te me thuash te lutem ku i ke gjetur ti keto shifra?
Du ti shohe dhe une. Mos ndodhen gje ne ndonje arkiv aty ne kanada ku ndodhesh edhe ti
Me vjen keq qe per te mbrojtur nje pseudoideal tendin,ate te "demokrati" shan komunistet qe po e njejta gje jane dhe po te njejten vije ndjekin.
Nejse, faktet e tua provoi ti cosh ne prokurori dhe shpresojme te jene te verteta,m.gj.s ju jeni mesuar me lafe dhe vetem llafe.Per ju argumenti nuk ekziston.Ju dini vetem te genjeni dhe te shpifni por dhe ate e zmadhoni aq shume sa nuk mund tju besoje njeri.
Te jesh i sigurte edhe per dicka, qe edhe njerez gje vazhdojne ndjekin "UDHEHEQESIN" tuaj te famshen kan dy pare mend ne koke,kane edhe sy per te pare dhe arrijne te llogjikojne.
Jane te paket ata si puna jote qe Syte e Mendje i ke ne erresire dhe degjon vetem zerin e cjerre te nje diktatori te groposur tashme nepermjet njerit prej bijeve te tije me te afer qe ju udheheq kudo.
TE keshilloj qe te lirohesh nga ky terr qe je futur dhe te jesh me objektiv, dhe sinqerisht kam shpresa se shume shpejt do ta gjesh dhe ti rrugen tende.

Mesazh i vjetër 18 Shtator 2003 19:33
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

oh sa te lodhshem po beheni po me duket vetja si dore e hekurt. do hiqni dore nga ofendimet apo jo. perdorni argumentat dhe largojini emocionet se vertet beheni te lodhshem. shenjtor shkrimin me siper e kishe argumentuar mire. kete te fundit e prishe doren. me mir emodifikoje vete.

dhe te lutem ki kujdes ne prekjen e telave te njerezve dhe ne pergjithesime.

ne vitet 90, pas 50 vjet te ndrydhur nga diktatura, as nuk mund te pritej qe ajo gjenerate e brujtur dhe e edukuar ne ate regjim, te bente ndryshime. por ama vetem ne nje distance kohore ne te rinjte mundemi t'i analizojme gjerat. vetem koha tregon kush sa ka patur te vertete.

PD ishte si nje tip forumi civil qe perfshinte rryma te ndryshme qe nga ekstremistet e deri tek liberalet. dhe normalisht kjo ishte ajo qe e minoi nga brenda sepse te gjitha grupet prisnin qe te ndiqeshin kerkesat e tyre shpesh ne konflikt me njera tjetren.

Studentet e dhjetorit, njeri prej te cileve eshte Iceman, jane heronj sepse paten ate guxim te kundershtojne regjimin ne nje kohe qe kjo do te thoshte = denim me vdekje. dhe ne ate kohe me beso eshte dashur shume shume shume kurajo te maresh nje hap te tille. askush nuk e dinte si do shkonte puna, ramizi mund ta bente si caushesku dhe ti vriste demonstruesit.

prandaj kujdes ne gjykime. shqiptaret me habitin ne maksimum, sa te lehte e kemi te gjykojme, te hedhim poshte shume gjera.
shohim vetem te zezen, biem pre e urrejtjes dhe e paragjykimeve tona.
e keni bere kete forum ne forum urrejtjeje politike por s'kam ndermend te toleroj me asnjeren pale. mesoni te diskutoni dhe te respektoni te tjeret, fillojeni qe ketu. bejeni hapin e pare. kjo eshte sfida me e madhe.
si mund te ndertojme neve nje shqiperi te begate, kur nuk gjejme forcen ne vetvete per te pranuar racen tone??? njeri tjetrin????

Mesazh i vjetër 18 Shtator 2003 19:39
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Smile

O Analiste une nuk i kam prekur telat kujt,biles persa i perket vitit 90 e pergezova per ate qe ka bere ICEMAN dhe e vleresoj shume.Dhe e pranoj qe e kam tepruar pak.Por me vjen keq qe ai luftoi ate rregjim te urryer nga te gjithe ne dhe vazhdon te simpatizoje nje njeri(pasi PD eshte vetem Sali Beriasha)me po te njejten vije politike. Une nuk e vleresova as Fatosin qe po i njejti brume eshte.
Me mori euforia pasi me vjen keq qe nje njeri me shkolle si ICEMAN vazhdon me lloqe gazetas apo individesh qe dihet qe flasin me urejtjen ndaj nje rivali e jo me fakte.
Sinqerisht me vjen keq qe ICEMAN si nje ish student i dhjetorit 90 nuk ka forcen e argumentit por ka vetem forcen e ofendimeve dhe shpifjeve.
Une i kerkoj edhe nje here atij qe ti hedhe nje sy shkrimit tim te pare dhe te me japi nje mendim ose nje opinion per ato fakte dhe per cfare kam shkruajtur une aty.
Por jam i sigurte qe me te njejten menyre qe ka folur deri tani do te pergjigjet perseri.

Dhe ne fund por jo nga rendesia te falenderoj per verejtjet me vend qe me ke bere dhe je me te vertete nje supermoderatore e shkelqyer

Me respekt,
Shenjtori

Mesazh i vjetër 18 Shtator 2003 22:19
Klodel
.

shenjtori flm, verrejtjet per Iceman jane te drejta, vetem dicka

PD nuk eshte Sali Berisha se ka patur gjtihe intelektualet em vete ne 90. thjesht dua te them qe ai si person ra pre e deshires se tij per pushtet dhe nuk i ka pranuar kritikat dhe debatet, por servilizmin. si rrjedhoje ju largua teper realitetit dhe nuk ka luajtur nje loje te drejte ne rradhe te pare me njerezit brenda per brenda partise, me ata qe kontribuan ne ndryshimin e sistemit.

Ne ate kohe kushdo qe do vinte, do ta kishte po njelloj te veshtire. varet nga cilesite individuale te personit dhe vizioni i tij.
vizion ka patur, ka munguar pranimi i tolerances se ideve qe coi ne largimin dhe pasivitetin e shumices qe thjesht tani nuk kane c'te zgjedhin.

mendoj qe shqiperise i duhet nje dhjetor i dyte, nga nje brez i ri totalisht i shkeputur nga mentaliteti komunist, feudalist, klanor, servilist, etj etj.

Mesazh i vjetër 18 Shtator 2003 22:26
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Pikerisht per keto probleme qe paraqite ti them qe Sali Berisha eshte PD.
Ai ishte i vetmi person qe pati mbeshtetjen e te gjitheve ne 90 per nje Shqiperi ndryshe,por me pas gjithshka doli ne pah. Ai ishte thjesht nje person qe po vazhdonte te njejten vije por ne kushte te tjera me ate komuniste.Une nuk e kam mohuar kurre qe PD ne 90 e me pas nuk ka patur intelektuale pasi edhe vete Edi eshte nje nga ta.Por qe me pas Sala me deshiren e tije te madhe per pushtet nuk la vend per intelektualet qe te japin edhe ato kontributin e tyre per nje te ardhme me te mire por vendosi veton si ne komunizem.Gjithashtu nuk e mohoj qe kushdo qe do qe nuk do e kishte te veshtire, por ne tenjejten kohe eshte e pamohushme qe ai vazhdoi vijen e partise se punes persa i perket pushtetit te tije.
Jam dakord deri diku per nje dhjetor te ri,por jo me ate vale shkaterrimesh qe pesoi shqiperia.Per mendimin tim kjo politike qe ka ndjekur Edi keto vite eshte si te thuash nje fillim i nje "dhjetori te ri".
Nje nga arsyet qe me pelqen Edi eshte ajo qe ai ka patur guximin te kundershtoje Enverin,Saliun dhe Fatosin pikerisht ne periudhen kur ata kane qene te paprekshem.
Dhe jam dakort me shkeputjen nga ato qe ke shkruajtur me poshte pasi jane pikat kyce qe nuk e lene kete vend te zhvillohet.
Edhe nje pyetje.
Mos je gje me te vertete analiste?

Mesazh i vjetër 18 Shtator 2003 22:52
Klodel
.

Edi Rama dihet qe ashtu e ka trurin dhe nuk pyet shume. por nuk do i referohesha si model. pasi qendron edhe ai sekreti publik i korrupsionit.

deri diku perben nje fryme te re. per mendimin tim Besnik Mustafarai vjet kishte nje platforme shume me moderne dhe shume me te pergatitur se Ngjela sivjet. Edi Rama ka vetem punen e vet pas.

PS: po e bejme praktiken ne forum

Mesazh i vjetër 18 Shtator 2003 23:05
Shenjtori
Still Angel

Analiste!
Askush mos pretendoje qe jo vetem ne shqiperi por edhe ne te gjithe boten korrupsioni ka ekzistuar dhe do te vazhdoje te ekzistoje deri ne momentin e fundit qe do kete jete ne toke.
Puna eshte qe dikush jo vetem te vjedhi por edhe te punoje.
Sinqerisht Besnik Mustafarai per mua eshte e vetmja figure e denje ne PD.Gjithashtu edhe Bamir Topi deri diku me pelqen si politikan por qe te dy jane te ndrydhur dhe te pafuqishem qe te shprehin plotesisht mendimin e tyre pasi i Plotefuqishmi nuk i lejon.

Mesazh i vjetër 18 Shtator 2003 23:27
xeni
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 16/01/2003
Vendbanimi: gjakovë
Mesazhe: 149

ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ende rreth Edit po bisedoni a..................................
ju keshilloje qe per momentin behuni vetja.
Dikushe nga kta te forumit me pyeti se si nga Kosova une po mundesha te beje vlersimet per Kryebashkiaket e Qyteteve te Shqiprise,e une do i thoja se e shofe realitetin realishte dhe e them ate siq e shofe dhe po ua perserise:
"Si eshte e mundure pra qe EDI RAMA te jete Kryetare Bashkie i Kryeqytetit te gjithe Shqiptareve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kame nje sygjerim ore te uruar ,pse nuke angazhohemi ne qe mos te vidhet vota pasi eshte diq e shenjte dhe pastaj deri ne fushaten e ardhshme ti perkrahim ata qe marrin besimin e shumices?

Pershendetje nga Kosova te gjithe vvlezerve dhe motrave Shqiptare te Shqiprise Etnike pra ne qdo cep te 97 000 km katrore si dhe atyre neper bote.

Mesazh i vjetër 19 Shtator 2003 19:53
xeni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të xeni Kliko këtu për të kontaktuar me xeni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të xeni't! Kërko mesazhe të tjera nga: xeni Shto xeni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto xeni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iceman
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 10/07/2003
Vendbanimi: Toronto
Mesazhe: 69

BlEdUmI-t

Ke gazete do ti te lexoj une mor djale?``Zeri i popullit``,`` Korrieri``,``Koha Jone``,``Shekulli``?
Me ato fakte mos u merzit.Ajo dosje eshte nje nga ato 32 qe do ta cojne nje dite Edin pas hekurave te burgut. Vetem ju keshilloj qe atehere ju te mos ulerini shesheve ``Lironi Edin`` dhe mos na e quani te burgosur politik sic bete me Fatos Nanon.S`ke ci ben tani faktet jane fakte sic jane dhe ato fasadat e bukura te Edit.Hajd mos u merzisni se jeta dhe pa Edin do vazhdoje edhe me e bukur.

Mesazh i vjetër 20 Shtator 2003 02:40
Iceman nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iceman Kliko këtu për të kontaktuar me Iceman (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iceman Shto Iceman në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iceman në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 09:23 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 21 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Politika Shqiptare > Sfera Institucionale > Partite dhe Elita Politike > Ja kush eshte Edvin Rama per mua , PO per JU ?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar