Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Arti Figurativ > Rruga artistike > vizatime
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
wydra
y'know

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: From Beyond
Mesazhe: 982

hahaha myzeqari,kemi pak hijen e njera tjetres, se keshtu une jam bionde (ajo brune) dhe ndryshojme goxha

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 05 Janar 2005 05:05
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Keni
Vezhgues

Regjistruar: 01/02/2003
Vendbanimi: Philadelphia usa
Mesazhe: 3202

Wydra

perkezimet e mia per talentin qe ke.
I pashe me vemendje pikturat e tua dhe nuk arita ta besoja se kan dale nga duart e tua. Me behet shume qefi per ty dhe do te deshiroja qe ta vazhdoje kete arta me durim.
Je me te vertet e talenduar dhe mund te them se eshte nder te paktat tema qe une e kam pare me shume vemendje.
Te uroj me gjith zemer suksese ne punen tende te mrekullueshme.
Me shumer respekt keni.

Mesazh i vjetër 29 Janar 2005 08:24
Keni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Keni Kliko këtu për të kontaktuar me Keni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Keni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Keni Shto Keni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Keni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Citim:
Po citoj ato që tha wydra
hahaha myzeqari,kemi pak hijen e njera tjetres, se keshtu une jam bionde (ajo brune) dhe ndryshojme goxha

ketu ma prishe nje cike po ska gje............si moj bjonde ti, per brune te kisha
sa per talent yllo shoqe veten ke te shqyen................Wydra do ma besh dhe mua nje portret?....................po ta qash ama si i ke qare ato te tjerat
pershendetje

Mesazh i vjetër 30 Janar 2005 05:00
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksenia
Ne vendlindje

Vendbanimi: TR
Mesazhe: 894

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari

ketu ma prishe nje cike po ska gje............si moj bjonde ti, per brune te kisha
sa per talent yllo shoqe veten ke te shqyen................Wydra do ma besh dhe mua nje portret?....................po ta qash ama si i ke qare ato te tjerat
pershendetje

Myzo mbaj rradhen se une kam disa muaj qe kam nis CV time per nje portret dhe asnje pergjigje skam marre...Jam ne pritje te frymezimit te Wydres...Wydra me ke harru mua me duket???

Mesazh i vjetër 30 Janar 2005 22:33
ksenia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksenia Kliko këtu për të kontaktuar me ksenia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksenia Shto ksenia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksenia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

Keni shume faleminderit per fjalet e mira, me behet shume qejfi qe te paskan pelqeyer punimet e mia

O Myze, e kam shkrujt dhe me siper, kur te bej faqen time do shkruj dhe cmimet per portretet, se e kupton dhe vete ti, qe po t'i plotesoja deshirat te gjitheve atyre qe do ma kerkonin do isha qerruar me kohe...

Ksenia, s'te kam harruar jo, por jemi keq me frymezimin keto kohet e fundit

Mesazh i vjetër 30 Janar 2005 23:05
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Citim:
Po citoj ato që tha wydra

O Myze, e kam shkrujt dhe me siper, kur te bej faqen time do shkruj dhe cmimet per portretet, se e kupton dhe vete ti, qe po t'i plotesoja deshirat te gjitheve atyre qe do ma kerkonin do isha qerruar me kohe...

C'te thash une myzo ziu nje portret te pyta, se jam nje cik si bojalli une keshtu............e kupton vete ti.......si profesioniste qe je pastaj cke ti te shkruaj nje cek une ty ........pare e madhe hesapi, ku ti coj une ne portrete do i prish............mos u ngatro une ste kerkova gje tjeter qe te kuptohemi dmth

Ksenia po te kapa ne ndonje cep andej nga 'QYLI' ta regulloj une ty do me prishesh pazarin me artisten ti mua (shaka)

Mesazh i vjetër 31 Janar 2005 00:30
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lord_Of_The_Strings
Veterinary Psychiatrist

Regjistruar: 27/08/2004
Vendbanimi: Asgard
Mesazhe: 1568

Kseniaaaa...

Ksenia, nese ngjan ndopak me fotografine qe ke perdorur ne rregjistrim atehere ofrohem une per te te bere nje portret. Nuk kam talent ne pikture por hej, asnje nuk lindi i mesuar. Pastaj, bashk me pikturen te jap dhe nje ftese falas per te GMail.

Hajt, shendet dhe Wydra, sukseseeeee. S'po te bej furca kesaj rradhe se e di vet ti, ti bej privatisht une . Tung...

Mesazh i vjetër 10 Shkurt 2005 23:27
Lord_Of_The_Strings nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lord_Of_The_Strings Kliko këtu për të kontaktuar me Lord_Of_The_Strings (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Lord_Of_The_Strings't! Kërko mesazhe të tjera nga: Lord_Of_The_Strings Shto Lord_Of_The_Strings në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lord_Of_The_Strings në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Isra
.............

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit!
Mesazhe: 2053

pershendetje wydra

Pasi pashe ca foto te kenit klikova rastesisht me tej dhe pashe vizatimet e tua,
Urime dhe suksese ne artin figurativ....
Jane me te vertet te vecanta,

Mesazh i vjetër 22 Shkurt 2005 16:47
Isra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Isra Kliko këtu për të kontaktuar me Isra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Isra Shto Isra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Isra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

montazh

Ne fakt doja te hapja teme tjeter posacerisht per montazhet, por ne fund vendosa t'i shtoj ketu, bashke me krijimet e tjera te mia. Shpresoj qe do t'ju pelqejne

eshte pak makabrike, po nejse

Ja si do te dukej sheshi para universitetit, nqs skenat e ferrit te Constantine do t'i xhironin ne Tirane

Mesazh i vjetër 30 Mars 2005 21:57
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

kryeveper sa mire i ben montazhet mi dreq

ate pikturen time po pres une kur do ma besh?

Mesazh i vjetër 31 Mars 2005 17:08
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 02:51 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Arti Figurativ > Rruga artistike > vizatime

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar