Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Shqiperia po ndryshon Duhet nje kthim ne identitet
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Shqiperia po ndryshon
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha Eria Duhet nje kthim ne identitet "COHU" pra lool
Citim:Po citoj ato që tha Eria Duhet nje kthim ne identitet
__________________ .
Regjistruar: 11/02/2010 Vendbanimi: Gjithandej Mesazhe: 596
C behet keteja?
__________________ Bej c'fare them une,mos bej c'fare bej une!
Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
Malli i mire nuk ka nevoje per reklamim te tepert. Une si modeste qe jam nuk du vota. Votoni per partneret e mi. P.S Kujdes: Ku jane me mua dhe jo me te tjerat.
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
Citim:Po citoj ato që tha Charlotte C behet keteja? Tani vihet e. Ka gjithe diten qe me gjemon AngelDevil neper shpi. I thashe qe nuk eshte turni vet, po s'do me dit.
Citim:Po citoj ato që tha Charlotte C behet keteja?
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Tani vihet e. Ka gjithe diten qe me gjemon AngelDevil neper shpi. I thashe qe nuk eshte turni vet, po s'do me dit. Ka te mira po ka dhe te keqia kjo puna turneve Piktoro do dhe t ndonje ciftezim tjeter,mos ta bejne shoket gizili
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Tani vihet e. Ka gjithe diten qe me gjemon AngelDevil neper shpi. I thashe qe nuk eshte turni vet, po s'do me dit.
Kshu ti Angel ee PO une s'jam xheloze,jam moderne lol Faje sonte te dua ne forme,se do praktikojme ca ushtrime te reja
Faje kam kerkuar disa here nderrim partneresh.Pse ben sikur nuk lexon eeee?
Kalo te zyra e kuadrit (Debora). P.s. Smoker, gatiiiii tu! Armen ngarko.
__________________ Ne vendin tim, ne vendin tend, e shpojne lakren, i hedhin mend...
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Kalo te zyra e kuadrit (Debora). . Ku? SI? Qysh? Pse?
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Kalo te zyra e kuadrit (Debora). .