Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 52 53 54 55 56 57 58 59 60 [61] 62 63 64 65 66 67 68 69 70 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Pleshtja
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 20/06/2007
Vendbanimi: U.S.A
Mesazhe: 196

Joooo mos thuaj ashtu, je shume origjinal dhe shprehesh ashtu si e ndjen.
Un kam shume respekt per çdo fjale te hedhur ne leter sepse eshte nje ndjenje qe i perket dikujt...

Gjithe te mirat King.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 01 Gusht 2007 01:20
Pleshtja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Pleshtja Kliko këtu për të kontaktuar me Pleshtja (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Pleshtja't! Kërko mesazhe të tjera nga: Pleshtja Shto Pleshtja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Pleshtja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Po me ben te cmendem heshtja jote sonte
ashtu si kurre sjam cmendur me pare
zotit ju luta te me mbronte
kam frike se kjo ndjenje ka per te me vrare.
Ke per te me vrare ti pa fjale
do te gjesh nje arsye nje shkak
do te me thuash smundem ,ndal
do te me thuash qe sme ke xhan aspak.
O Zot kjo heshtje me vret...
Dihatem dhe buzeqeshjen tende kerkoj
shpirti im buzeqeshjen tende pret
nga ferri do ta shpetoj...

Ps:Kam kohe qe e kam shkruar dhe fjalet me kumbojn akoma ne vesh sikur te ishte preludi i se ardhmes qe me priste, qe na priste...

Mesazh i vjetër 01 Gusht 2007 16:27
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Nese do mundja te fluturoja permbi re me krahet e mi te thyer djalle si engjell maskuar atehere do te vija tek ti jo vetem ne endra.
Nese do te mundja nje cast te vetem te isha puthja jote atehere do te behesha era dhe do te jetoja tek buzet e tua .
Syte e mi kerkojn nje yll si shembelltyra jote per te vrare erresiren dhe mposhtur mallin.
Nuk mundem dot as ta mbys mallin me lot sepse dhimbja lotet i ka vrare qe kur te humba neper bodrumet e dashuris se mohuar...
Kam nevoj per drite dhe nese do mundja erresiren e se kaluares vrastare e ndjenjes do ta flakja ne burget e indiferences.
Mese do mundje do ta digjja me flaket e ferrit te gjithe trishtimin qer i kemi falur njeri-tjetrit.
Do te doja te ishim serish bashke dhe te benim dashuri deri sa trupat tane te beheshin nje dhe askush sdo mund te na ndantemas djalle as perendi...
Nese do mundja ...
Vertet nese do mundja...

Mesazh i vjetër 01 Gusht 2007 17:42
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Pleshtja
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 20/06/2007
Vendbanimi: U.S.A
Mesazhe: 196

Sikur....
Ah sikur enderrat dhe deshirat te mund ti komandojme ashtu siq duam ne,
Sikur...
Ah sikur jeten te mund ta vizatonim ashtu siq duam ne,
Sikur...
Ah sikur ne harten e madhe te fatit te pershkonim rruget qe kembet tona deshirojne te shkelin,
Sikur...
Ah sikur te mund te merrnim eren ne nje grusht dhe ta leshonim te ledhatonte floket e personit te zemres,
Sikur...
Ah sikur me nje zgjatje te dores te mund te merrnim yllin me te bukur te qiellit per t'ja dhuruar atij qe duam,
Sikur...
Ah sikur te kishim ne dore timonin e jetes dhe ta rrotullonim ashtu sipas deshires,
Sikur...
Ah sikur... megjithate edhe keshtu nuk eshte keq, te pakten kemi enderrat.

Diabolic ti me slell ne kujtime....

Mesazh i vjetër 01 Gusht 2007 18:53
Pleshtja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Pleshtja Kliko këtu për të kontaktuar me Pleshtja (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Pleshtja't! Kërko mesazhe të tjera nga: Pleshtja Shto Pleshtja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Pleshtja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Sa dite u jetuan pa ty......e cmendura ka fjetur brenda meje...ndjenjat kane ulur koken e tyre dhe po flene githashtu......drita e rreme e diteve cdo hap me pengon.....Mbyllur rri.....nuk dua jashte te dal...,te takoj dike qe nuk je ti .....te shterngoj nje dore qe nuk eshte e jotja.....te dhuroj nje buzeqeshje qe nuk eshte e drejtuar Ty....dua te rri vetem...ashtu si une te lashe ty....le te leshohet mbi mua gjithe zemerimi i dieve.....gjithe i nati i yjeve.....trishtimi i henes......le te leshohet mbi mua gjithe dhimbja qe te shkaktova ty.....Te gjitha i meritoj....

Sa e veshtire qenka te jetosh.....te marresh fryme....te hapesh syte ne mengjes...........ne ditet pa ty...........

Mesazh i vjetër 01 Gusht 2007 22:02
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
GENTI_the_KING
MBRET I PERJETSHEM

Regjistruar: 08/09/2004
Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur
Mesazhe: 2683

ditet pa ty nuk po kalojne

e netet e  pagjumta nuk kan mbarim

oret e sekondat ne vend sikur qendrojne

e un pa ty nuk mundem te rri

dua pran te te kem

te te puth e te ledhatoj

por nuk mundem aty te jem

e per ket gje falje te kerkoj

ndaj nese hena andej po del

ti dritaren hap ngadal

me zerin e saj nga shpirti im

do degjosh ti kto fjale :

NATEN E MIRE O ENGJELL

Mesazh i vjetër 02 Gusht 2007 02:30
GENTI_the_KING nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të GENTI_the_KING Kliko këtu për të kontaktuar me GENTI_the_KING (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: GENTI_the_KING Shto GENTI_the_KING në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto GENTI_the_KING në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Arrow

Diabolic shpirt i bukur, mire se paske ardhe.
Pushime te mbara, befsh qejf lol

=Serish ne ditet e mia te ndjenjave, humbas per pak caste ne nostalgjine e kujtimeve
dhe per ignore te fatit askund me s`jemi pare.Nje jete te ndare, nje jete plot shpirt te sakatosur.
Me TY ne shpirt, pa Ty ne jete.Sa dhimbje rrenqethese!
Ditet e mia rendojne vetveten perballe kujtimeve kalimtare.
Never give up!
Shpirti im si do jesh me shendet?!Po syte e tu ne c`shikim treten?
Duart e tua ke ledhatojne?Trupi yt kujt i perket?
Po buzeqeshja jote ke shpirt rremben?!
Te lutem, si je?Mire je?...
=

Mesazh i vjetër 02 Gusht 2007 04:21
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

-Ne ditet e mia pa TY.

Koha kaloi e sa qiej u vrenjten.Ashtu dhe kjo zemra ime nderroi ngjyre.Syte ndeshen ne shikime te tjera,
e shpesh binin perdhe`, sepse nuk shikonin Ty.
Ashtu u be, sic ishte shkruar.Nuk te ndaloja udhes tende, as nuk me ndaloje udhes se jetes sime.
Nuk kishe force, nuk kisha force!Respekti per prinderit ose me sakte frika, mbyste cdo dashuri tonen.
E vrame dhe dashurine!
Ja ,si dy hije qe kerkojne pak fryme prej se gjalli, pak fryme ndjenjash, pak fryme dashurie shpirterore.
Askund s`u pame me.As u degjuam me.As u kerkuam me.U lame ne harrese, e njeri prej nesh VDIQ.

...

ENYA.

Mesazh i vjetër 03 Gusht 2007 06:47
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

-Serish ne ditet e mia pa TY.

Dihet, qe une gjithmone i drejtohem me shkrime te njejtit person.
Personit qe nuk ben pjese me ne ditet e mia.
Personit te larget ,por kurre te harruar.
Personit qe une quaja shpirt dhe zemer.

-Sefundi endem serish ne ditet e mia pa TY.

Mesazh i vjetër 05 Gusht 2007 07:04
diabolic
bastard_inside

...

Rilinda serish
tek syte e tu jeshil
tek trupi yt i brisht...
Buzeqesh me veten
sa here qe boten dua te ndreq
bota rreth meje iken per dreq.
Por serish dashurohem
dashurohem me shikim te pare
megjithse qindra here te kisha pare.
1 hap perpara hedh
tek ty dua pambrarimisht te arrij
ty dua teresisht te te perpij.
Nje shikim ,nje buzeqeshje te lutem
qe une te rilind serish
qe une endrren e keqe ta prish.
Eja shpirt ,jam ketu
cpret ,une po te pres
per puthjen tende une do vdes...

Ps:Nje puthje per Enyan qe e kam shpirt dhe per ate qe i eshte dedikuar kjo poezi ...

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2007 20:10
Ora tani: 11:55 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 52 53 54 55 56 57 58 59 60 [61] 62 63 64 65 66 67 68 69 70 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar