Regjistruar: 29/06/2007 Vendbanimi: Tetove Mesazhe: 1051
Citim:Po citoj ato që tha puntori tipike kush don taxi mor se jam ne dispozicion. hahahahaah...genti....
Citim:Po citoj ato që tha puntori tipike kush don taxi mor se jam ne dispozicion.
__________________ "Cmenduranet e zbutur e shpien boten perpara"
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
kengur...
Regjistruar: 08/09/2004 Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur Mesazhe: 2683
Citim:Po citoj ato që tha hebeja hahahahaah...genti.... mos qesh kot ti , po merre taxin , se ja jap un paret ................
Citim:Po citoj ato që tha hebeja hahahahaah...genti....
__________________ Ti SHQIPERI , me jep nder , me jep emrin SHQIPETAR.
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha hebeja hahahahaah...genti.... ku rri ti qe ta çoj gentin. urban
Citim:Po citoj ato që tha puntori ku rri ti qe ta çoj gentin. urban Jam larg une...ne Maqedoni Anakonda...ta kafshoje gentin...
Citim:Po citoj ato që tha puntori ku rri ti qe ta çoj gentin. urban
Citim:Po citoj ato që tha puntori ku rri ti qe ta çoj gentin. urban leje mor burr leje , se qeka frykacake kjo , ti rroj flamuri amerikon ksaj .
Citim:Po citoj ato që tha hebeja Jam larg une...ne Maqedoni Anakonda...ta kafshoje gentin... nejse kjo taxi-ja eme del edhe ne maje te Sharrit ne dash me te çu te genti, pastaj e ke te pagume taxi-n. dashuri
Citim:Po citoj ato që tha hebeja Jam larg une...ne Maqedoni Anakonda...ta kafshoje gentin...
Citim:Po citoj ato që tha hebeja Jam larg une...ne Maqedoni Anakonda...ta kafshoje gentin... ene un ne maqedoni jom , ne tetove dashuri...................per HEBEJA.
ooo..flm flm per urimin dhe ty flamuri jone... P.S. naten e mire e bofshi...
Citim:Po citoj ato që tha hebeja ooo..flm flm per urimin dhe ty flamuri jone... P.S. naten e mire e bofshi... IKE TI MOJ ........................TE HYRI FRIKA ME DUKET............PO KTU ME KE MU ...NAT E DIT, SKE KU SHKON .
Citim:Po citoj ato që tha hebeja ooo..flm flm per urimin dhe ty flamuri jone... P.S. naten e mire e bofshi...