Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Per Rajmondin ...
ANITA BITRI KENG PER FLAMURTARIN.wmv
Bjonde faleminderit
--- Hera e pare qe e degjoj kete kengen --Aty eshte nje foto ku ka dale Anita e re --Ka qene shume kinge Anita
------------- Po ketu tek kjo video po shof nje video tjeter me pamje nga stadiumi Vlores ku shajne albitrin per moter --hahahahahahah
-------Dhe policia deklaron se Albitri nuk ka moter ndaj sharjet jane kot ,--looooooooooooooooooooooooooooooooooooooool hahahahahahaah Po vdes se qeshuri
...
dhe ...... aman o zot kjo muzika me kete ritem kaq sensitiv me con ...leshrat peprjete ,
me ben ............ ti hypi makines dhe ta mbaj frymen tek ...............Krevati i Loriet ..........dhe ta gjej Lorin ashtu si Celini tek kjo foto me floket varur jashte krevatit .. me carcafien qe ka rreshqitur pakez aqnash dhe ka dale gjysma e kembes se Loriet .................... dhe mua direkt ....te fciket , per siptal --------------Direkt Lajmerojme Amoren te vije se ka nje urgjence
............sepse im thinking about her when night is not cold --nuk e di pse jam kaq se prapthi...... --- ndoshta e kam ngaqe pelqej stilin ............Doggy style
----------Me pelqen menyra si kendon Cindy Lauper tere ojna dhe me gjestet dhe levizjet e saj qe i ka plot finese............
......dhe ja ku me pelqen me shume ....tek 0:34 kur iken ne ruge zbathur sikur e ndjek njeri por vrapon me levizjet teatrale tere ojna qe i shkojne shume teksa ben sikur e ndjek njeri ...i Love it
--tek 0:58, levizja e kokes. pastaj doren qe ka vene tek supi sikur eshte dora ...ime
...tek 1:15 menyra si kercen shume vajzerore dhe tek 1:18 menyra si ajo leviz doren lart mbi koke kur thote me nderprerje ...to get ...pause ..to you ........ Mua me ben : Head over heels in love with her ..........
.....Ou ti q... temen tani po e shof qe po puth ate tjetrin shkerdhata ne mes te ruges ,
mu ngriten kacabujte .....shtype q.. temen .