Regjistruar: 30/04/2008 Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa Mesazhe: 1800
e gjeta vangjel e gjetaaaaa ufff.. s'kam lem mail vend pa kerkuar... vete del kur nuk e pret
__________________ "tie ciu' in pe de mussa che in carru de bo"
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Pfffffffffffffffffffffffffffffff
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha bruni22 e gjeta vangjel e gjetaaaaa ufff.. s'kam lem mail vend pa kerkuar... vete del kur nuk e pret ca te kishte humbur kuleta
Citim:Po citoj ato që tha bruni22 e gjeta vangjel e gjetaaaaa ufff.. s'kam lem mail vend pa kerkuar... vete del kur nuk e pret
__________________ .
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Njeriu i lire gjithe mendjen e ka te perqendruar te jeta dhe shume pak te vdekja.
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Eria Pfffffffffffffffffffffffffffffff Eria zbrit qe atje se do biesh. Sa me lart te jesh kur bie aq me shume vritesh. hajde mendim qasti qe kam
Citim:Po citoj ato që tha Eria Pfffffffffffffffffffffffffffffff
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
krejt adresat me nje pass vetem ktu eshte i vecante me nje fjale ja vura at perdorshmin po si bite
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
piktor.bruni si ju duk goli
Gjith keto tema tbukra un paskam ngel kot ketu
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Gjith keto tema tbukra un paskam ngel kot ketu Kur te them une? Hajde te te mesoj se ngele kot. Tutor te duhet e di
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Gjith keto tema tbukra un paskam ngel kot ketu
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Kur te them une? Hajde te te mesoj se ngele kot. Tutor te duhet e di Hudhu pra cpret?
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Kur te them une? Hajde te te mesoj se ngele kot. Tutor te duhet e di