Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...
Gjithsej 1090 faqe: « E parë ... « 626 627 628 629 630 631 632 633 634 [635] 636 637 638 639 640 641 642 643 644 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

Bjonde ti vertet je njeri i mire..ose sfutesh ne keto kafene..ose sben ze kur ndodhin..
un per vete isha jashte..vetem kur erdha dhe pashe nja 8 faqe chit_chat ku flitej per dashurickat e mia rroft gjimnazi

Fleur kam gjithe diten jashte dhe nuk isha ne shtepi por po te kisha qen do beja shaka .Ti kur hyre ne fillim the qe hyn me bo gallate dhe shtyn kohen dhe ketu te gjithe bejme shaka me njeri tjetrin vajhalli te mendoj o te marr seriozisht gjerat ketu i bie mos me dal ne drite te dillit nga fjalet qe shkruaj Une i lexova dhe smu duk asgje e keqe shaka por smund te ndryshoj mendimin tend .
Ne dicka nuk jam aspak dakort me ty me fjalen humbameno ne nje teme sido qe te jene njerezit qe kemi ne krah une ,ajo aty ,ajo icik me larg jane njeres qe si lidh asgje me forumin e ska te drejte ti shaje askush .

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 10 Janar 2011 03:20
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bruni22
W la mussa

Regjistruar: 30/04/2008
Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa
Mesazhe: 1800

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

une kam gjithe mbasditen duke kercy tango me al-in

Se ben vaki me ke tradhtu me alin? Ateher te vrava. Jo ca them un!! Te kerkoj direkt divorcin... Sa te bej burg x ty

Mesazh i vjetër 10 Janar 2011 03:22
bruni22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bruni22 Kliko këtu për të kontaktuar me bruni22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bruni22 Shto bruni22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bruni22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dulcis in Fundo
.. alola?

Regjistruar: 16/03/2010
Vendbanimi:
Mesazhe: 4846

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Sa po me pelqen kapelja e HD .... do ma japesh 1 xhiro mi
Perpara se te vleresoj mundesine per te ta dhene, me duhet te di saktesisht sa cm e ke perimetrin dhe diametrin e kokes.

Mesazh i vjetër 10 Janar 2011 03:22
Dulcis in Fundo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dulcis in Fundo Kliko këtu për të kontaktuar me Dulcis in Fundo (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dulcis in Fundo Shto Dulcis in Fundo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dulcis in Fundo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha bruni22

Se ben vaki me ke tradhtu me alin? Ateher te vrava. Jo ca them un!! Te kerkoj direkt divorcin... Sa te bej burg x ty

jo se al o i zomen ...u gezove ti me humbjen ....

Mesazh i vjetër 10 Janar 2011 03:23
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Perpara se te vleresoj mundesine per te ta dhene, me duhet te di saktesisht sa cm e ke perimetrin dhe diametrin e kokes.

163 cm e kam ... naaaaaaaaa plot me mend e kam

Mesazh i vjetër 10 Janar 2011 03:27
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Fleur kam gjithe diten jashte dhe nuk isha ne shtepi por po te kisha qen do beja shaka .Ti kur hyre ne fillim the qe hyn me bo gallate dhe shtyn kohen dhe ketu te gjithe bejme shaka me njeri tjetrin vajhalli te mendoj o te marr seriozisht gjerat ketu i bie mos me dal ne drite te dillit nga fjalet qe shkruaj Une i lexova dhe smu duk asgje e keqe shaka por smund te ndryshoj mendimin tend .
Ne dicka nuk jam aspak dakort me ty me fjalen humbameno ne nje teme sido qe te jene njerezit qe kemi ne krah une ,ajo aty ,ajo icik me larg jane njeres qe si lidh asgje me forumin e ska te drejte ti shaje askush .

Bjonde ti sqe pjes e ketij debati...e llogjikisht skam gje me ty po me ato qe bejn blablabla kupton? Ndaj ska pse te djegi..kuptoj dhe eshte llogjike kjo qe thua..po un *humbamen* quaj dike qe s'arrin te kontrrolloj mallin qe ka ne shpi..ne ket rast ...shembulli i sotshem.

Nese me kuptove qarte ku doja te dilja ..ti ske pse ofendohesh.

Mesazh i vjetër 10 Janar 2011 03:27
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Citim:

Sa ekstremiste qe jam

Me ty e kam kontraten te perjetshme Al-i o i zonem dreqi

Mesazh i vjetër 10 Janar 2011 03:28
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

M.C.

mendjet e medha diskutojne ide......te mesmet diskutojne ngjarje......te voglat dikutojne njerezit... hajd shnet!

Mesazh i vjetër 10 Janar 2011 03:29
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bruni22
W la mussa

Regjistruar: 30/04/2008
Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa
Mesazhe: 1800

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

jo se al o i zomen ...u gezove ti me humbjen ....

Ohh che sollievo un e dija... se mo na merzitesh fratello?

I gezuar the?? Come godooo ohhhhh...
Te iki un nga ktu iher se la situazione sta diventando tropo pericolosa Trope frecce meglio nn rischiare

Mesazh i vjetër 10 Janar 2011 03:32
bruni22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bruni22 Kliko këtu për të kontaktuar me bruni22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bruni22 Shto bruni22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bruni22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:

Ohh che sollievo un e dija... se mo na merzitesh fratello?

I gezuar the?? Come godooo ohhhhh...
Te iki un nga ktu iher se la situazione sta diventando tropo pericolosa Trope frecce meglio nn rischiare

ku iken ti ... ulu aty e leni llafet

Mesazh i vjetër 10 Janar 2011 03:33
Ora tani: 16:03 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 1090 faqe: « E parë ... « 626 627 628 629 630 631 632 633 634 [635] 636 637 638 639 640 641 642 643 644 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar