Regjistruar: 29/04/2009 Vendbanimi: meran- It Mesazhe: 6675
mor po pse ma keni laku emrin sa ju ktheva krahet?!
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil 163 cm e kam ... naaaaaaaaa plot me mend e kam U ftofsh ne tajare ti ishalla, dashke dhe kapele
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil 163 cm e kam ... naaaaaaaaa plot me mend e kam
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Ika te bind mendjen te fleje. Gjume!
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha al74 mor po pse ma keni laku emrin sa ju ktheva krahet?! hap mejhonen para se te boj noj propozim pikant ketu e ta marri vesh gjithe forumi
Citim:Po citoj ato që tha al74 mor po pse ma keni laku emrin sa ju ktheva krahet?!
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha al74 mor po pse ma keni laku emrin sa ju ktheva krahet?! turp te kene te kane fol mbrapa kraheve
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil turp te kene te kane fol mbrapa kraheve e kam hong me buke turpin e kam pi ne nje shishe vere
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil turp te kene te kane fol mbrapa kraheve
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA e kam hong me buke turpin e kam pi ne nje shishe vere Ty t'paska plas si shampanje turpi Amon se ti vetem llafe ke se per vepra e ke lon al-in tako
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA e kam hong me buke turpin e kam pi ne nje shishe vere
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA hap mejhonen para se te boj noj propozim pikant ketu e ta marri vesh gjithe forumi qyqjaaaaaaaaa imen a e bon...prit t'kthehem ene i her mrapsht
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA hap mejhonen para se te boj noj propozim pikant ketu e ta marri vesh gjithe forumi
Citim:Po citoj ato që tha al74 qyqjaaaaaaaaa imen a e bon...prit t'kthehem ene i her mrapsht Qyqja o prish mileti çuno Po a do ndonje ndihme te pakten
Citim:Po citoj ato që tha al74 qyqjaaaaaaaaa imen a e bon...prit t'kthehem ene i her mrapsht
Regjistruar: 27/06/2005 Vendbanimi: Eastern Seaboard Mesazhe: 4434
ali po shkoka me fjet me endrra tbukura sonte
__________________ I say there're no depressed words just depressed minds.