Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Me ke ndodheni ne keto momente? Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 4.00.
Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 55 56 57 58 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71 72 73 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
[QUOTE]Po citoj ato që tha diabolic

Epo nje rruge me dy pune...
Une jam perseri me ate doktorreshen...
[/
QUOTE]

e ke ne terezi ti mor djal prandaj....

E kam sahatin 12 une thote nje shoqja ime, keshtu qe ne terezi kam... Ka rendesi te jem me doktorreshen sepse ajo me sheron cdo plage.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 10 Maj 2006 02:08
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
buzeqeshja
studente

Regjistruar: 26/11/2005
Vendbanimi: mbi libra...
Mesazhe: 3155

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic

E kam sahatin 12 une thote nje shoqja ime, keshtu qe ne terezi kam... Ka rendesi te jem me doktorreshen sepse ajo me sheron cdo plage.

uuuu ti dhe doktoresha jote .........

Mesazh i vjetër 10 Maj 2006 02:17
buzeqeshja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të buzeqeshja Kliko këtu për të kontaktuar me buzeqeshja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: buzeqeshja Shto buzeqeshja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto buzeqeshja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja

uuuu ti dhe doktoresha jote .........

I marsh te keqen doktorreshes time ti:p se e kam si shpirt...

Tani jam vetem por me doktorreshen ne mendje...

Mesazh i vjetër 10 Maj 2006 19:01
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Me koleget ne pune

Mesazh i vjetër 10 Maj 2006 19:32
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Me koleget ne pune

Po kaq shume i do moj Lela?
Une akoma su kam thene Buongiorno

Mesazh i vjetër 10 Maj 2006 20:18
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Citim:
Po citoj ato që tha football

Po kaq shume i do moj Lela?
Une akoma su kam thene Buongiorno

Kurse ne ketej edhe pak i themi mirupafshim kolegeve, se na u be koka daulle.

Mesazh i vjetër 10 Maj 2006 20:20
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Finding_Neverland
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 13/04/2006
Vendbanimi: diku
Mesazhe: 201

Me ke jam???!!!!

Hemmm,jam vetem,me veten time,me pc-n,me librat,duke bere detajimin e nje projekti qe me duhet neser per ne shkolle,me tv-n,dhe nen shoqerine e shiuttttttttt,ku tjeter,pervecse ne dhomen time!Ah embelsira per ne fund,me nen forumin!!!!

Mesazh i vjetër 12 Maj 2006 03:45
Finding_Neverland nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Finding_Neverland Kliko këtu për të kontaktuar me Finding_Neverland (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Finding_Neverland't! Kërko mesazhe të tjera nga: Finding_Neverland Shto Finding_Neverland në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Finding_Neverland në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Jam me Tanin e famshem qe e kerkon interpoli po ca ti bajm horrat ndihmojn horrat...

Mesazh i vjetër 12 Maj 2006 04:07
Finding_Neverland
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 13/04/2006
Vendbanimi: diku
Mesazhe: 201

Jam ne dhome,duke mesuar.E di qe eshte fundjave por duhet te perfitoj.Me pc-n,tv-n,radion,dhe portaminen e fleten e bardhe.Ciaoooooooooooooooooooooo

Mesazh i vjetër 12 Maj 2006 22:14
Finding_Neverland nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Finding_Neverland Kliko këtu për të kontaktuar me Finding_Neverland (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Finding_Neverland't! Kërko mesazhe të tjera nga: Finding_Neverland Shto Finding_Neverland në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Finding_Neverland në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

me koleget e mi hipokrite

Mesazh i vjetër 12 Maj 2006 22:34
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 04:20 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 55 56 57 58 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71 72 73 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Me ke ndodheni ne keto momente?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar