Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...
Gjithsej 1090 faqe: « E parë ... « 631 632 633 634 635 636 637 638 639 [640] 641 642 643 644 645 646 647 648 649 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
RAIMONDI
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua

ne nje fare menyre eshte...

si ja kalove per vite te ri?? nga ishe??

--Ketu ne shpi -Nuk vete ashtu une sic del ti motra -----------Nuk jam boss
-----

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 10 Janar 2011 10:37
RAIMONDI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RAIMONDI Kliko këtu për të kontaktuar me RAIMONDI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RAIMONDI Shto RAIMONDI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RAIMONDI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RAIMONDI
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492

----------O Niqo do ja fus gjumit --se jemi per pune neser
--Naten e mire

Mesazh i vjetër 10 Janar 2011 10:38
RAIMONDI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RAIMONDI Kliko këtu për të kontaktuar me RAIMONDI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RAIMONDI Shto RAIMONDI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RAIMONDI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

--Ketu ne shpi -Nuk vete ashtu une sic del ti motra -----------Nuk jam boss
-----

pse vetem bosat dalin???

ok naten

Mesazh i vjetër 10 Janar 2011 10:50
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Po citoj ato që tha Niqua

pse moj te vesh foto ben interesanten??? po pordhet qe shesin ktu cfar jan??? mire qe kemi me tregu me shume se llafet boshe... eshte shume kollaj te thuash jam kjo e ai, por kush je me verteti kjo ka rendsi... kush ve foto e ve per qefin e vet.. kush lot interesanten prap per qefin e tyre... kujt i plas.. une kam lexu postime ktu qe jan te marre nga movie script.. hahahaha

une se loz fare interesanten jam interesante.. jam e pa pare.. njesh fare.. prandaj bine dhe ne dyshime se su besohet qe kto qe kam dhe jam mund te ekzistojne, sidomos tek mua qe luja rrol tjeter, sa shpirteqena qe jemi ne shqiptaret...

E po kjo shpirtqena hotie..ka tbej me gjakun ton..ndonjeher habitem me te tjeret kur jan rracista me Ne..dhe kan te drejt ne sduam njeri tjetrin e presim tna doje bota !

**une kam lexu postime ktu qe jan te marre nga movie script.. hahahaha **

Thuje pra nick..apo ke hall se i bie autoriteti ahahhahahahahahhahahhaa vdeksha..me bone me qesh qe mjes.

P.s Dite e hene..dit e re kismet i ri..fillim i mbare

Mesazh i vjetër 10 Janar 2011 14:19
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

M.C.

Avantazhi i te qenit inteligjent eshte se mund te beje kur te doje rolin e budallait...ndersa e kunderta eshte gjithmone e pamundur...!

( Woody Allen )

Mesazh i vjetër 10 Janar 2011 14:22
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

hahahahahaahahahahaha------------Nuk ri shtrember kullarua se i veme kapse nga mbas dhe si do qe te levizesh ajo qendron drejt ------Por e kisha fjalen si ju pelqejne gravatat , te holla ,elegante etj
-- O Angel devil nje shoku im Nesti ne shkolle t e mesme tregonte nje barsolete per kete punen e kullaros ----
--------------.......Nje vajze e mbante shtepia shume mbyllur, dhe ajo dilte rralle --dhe njehere kur doli ajo degjoi fjalen K... --te organit mashkullor --Shkon ne shpi dhe i thote te jatit
:--- Ca domethene fjala K.... ?--------Dhe i jati qe te mos mesohej vajza me fjale te keqia i thote :----K.... i thone gravates.......---
------------Epo mire, me vone vajza vete ne mbremje vallzimi , dhe po vallezonte me nje shok te klases qe kishte veshur kullaro ----Atij te shkretit i vete kullaro pakez shtrember ndersa keta po kercenin ......Dhe kjo i thote ;-
--....Te ka vajtur K....i shtrember --hahahahahahaha (u dhiva se me kujtohet ai qelbesira Nesti )---Ai djali tani ul koken dhe po shifte tek pantallonat ....hahahahahaahaahahahahahhaha---
--------Kjo ishte barsolete e adoleshences qe ne e thoshim atehere per ato vajza qe ishin te mbyllura , sepse nje goce e klases sone beri nje gafe ndersa ne po dilnim nga mesimi ,aty jashte , ne oborr , ishte nje gomar qe po kulloste.......Mirpo gomarri e kishte nxjerre veglen dhe i varej poshte ........Kjo vajza e klases sone ,Lindita, ju thote te gjitheve :.....Uaa shikoni gomarin vajza ,ca e ka ate aq te gjate qe i varet ashtu..............
........Ne cunat u dhjeme se qeshuri ...ndersa vajzat e moren menjane dhe i thane ca ishte ----------Ajo e shkreta u skuq ,uli koken dhe u laruga per ne shpi pa folur -----
------Eh , kohe te veshtira

po prandaj ta thashe o derbardhe se mu kujtua barcaleta

Mesazh i vjetër 10 Janar 2011 14:23
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Wink

Dinakeria eshte çeshtje e instinktit, qe e ka edhe dhelpra, kurse mençuria eshte cilesia me e larte e njeriut...

Mesazh i vjetër 10 Janar 2011 14:34
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

M.C.

Kur te kafshon ujku bej durim, tmerr eshte kur te kafshon nje dele...

Mesazh i vjetër 10 Janar 2011 14:43
bruni22
W la mussa

Regjistruar: 30/04/2008
Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa
Mesazhe: 1800

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
M.C.

Kur te kafshon ujku bej durim, tmerr eshte kur te kafshon nje dele...

O c'me shkrive

Mesazh i vjetër 10 Janar 2011 16:52
bruni22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bruni22 Kliko këtu për të kontaktuar me bruni22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bruni22 Shto bruni22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bruni22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

si e pin njeri kafen me ju per qef per zotin mjesi psh forumi horizont

Mesazh i vjetër 10 Janar 2011 17:19
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:27 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 1090 faqe: « E parë ... « 631 632 633 634 635 636 637 638 639 [640] 641 642 643 644 645 646 647 648 649 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar