Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Jo per gje por me terheqin meshkujt qe me sillen keq si psh amoni I dehur jam...kembet sme mbajne.....clap clap clap.....
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Jo per gje por me terheqin meshkujt qe me sillen keq si psh amoni
__________________ Si nuk u bera njehere moderator...
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha Ashley pse ke fol mbrapa kraheve per mua ti pse sma the kur isha ne linja kte fjale te urte amon mi ku e gjete)))) me fal se bej me
Citim:Po citoj ato që tha Ashley pse ke fol mbrapa kraheve per mua ti pse sma the kur isha ne linja kte fjale te urte amon mi ku e gjete))))
__________________ .
Regjistruar: 22/10/2010 Vendbanimi: thelle ne zemren tende..... Mesazhe: 2499
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil me fal se bej me te kam falur
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil me fal se bej me
__________________ Nese dikush te sheh me lot ne sy, duaje sepse ka frike mos te humbet ty..
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil me fal se bej me hahha. Ban. Mc: lexo tek shekulli thote BB dha 1 milion, lexo tek BW thote 1 miliard. Ke te besoj. u pa puna po hedh nje sy nga 55.
Regjistruar: 11/02/2005 Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w Mesazhe: 2511
Damn angel lookin hot =)
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Ca eshte ky bani dua dhe une.
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Citim:Po citoj ato që tha Piktor hahha. Ban. Mc: lexo tek shekulli thote BB dha 1 milion, lexo tek BW thote 1 miliard. Ke te besoj. u pa puna po hedh nje sy nga 55. koka e falur nuk pritet ene ti
Citim:Po citoj ato që tha Piktor hahha. Ban. Mc: lexo tek shekulli thote BB dha 1 milion, lexo tek BW thote 1 miliard. Ke te besoj. u pa puna po hedh nje sy nga 55.
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Ca eshte ky bani dua dhe une. Bani eshte Albani komshiu im ... do ta marr me vete kur te me japesh kapelen
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Ca eshte ky bani dua dhe une.
Ky fustani i Angelit shum klas
Citim:Po citoj ato që tha SmoKer Damn angel lookin hot =) thnx smoke
Citim:Po citoj ato që tha SmoKer Damn angel lookin hot =)