Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Cfare po beni tani,tani?!
Gjithsej 192 faqe: « E parë ... « 56 57 58 59 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 71 72 73 74 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

e pashe e pashe foton na keputi syni na keputi dhe sidomos i atyre miqve qe punojne ne amerik sesi te shofin ato ndryshe hahahaha ja mua sme gje se me shef shelgu me glakusin shendet me behet por kur me shef Faja emoglobina 3 me shkon me merr ne qafe me ate shikim vini ne forum ate foton iher ...

lool

ameriken se du hic bionde e kam provu

Tani ti me kyt Fajen ca qysh tek du me shume detaje lol

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 01 Shkurt 2012 01:05
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

lool

ameriken se du hic bionde e kam provu

Tani ti me kyt Fajen ca qysh tek du me shume detaje lol

Detaje ska shejtone se po na perhapet panik neper forum e fillojne fantazit e semura te antareve te semura menderisht e po na shkruajne ndonje tregim ne ndonje forum armik me teme biondia dhe faja .
Ka dicka qe me pelqen ke Fajadhe pse so tipi im sado shakara kam bere keto vite dhe e kam esagjeruar ndonjeher asnjeher se ka marre per keq o ti ngelte hatri ka ditur ta dalloje sa per ameriken une vdes per icik amerik

Mesazh i vjetër 01 Shkurt 2012 01:14
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

she she kshu puna eeee

Faje donde estas

Mesazh i vjetër 01 Shkurt 2012 01:18
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Po pra kshu eshte puna disave ju bertet gruaja ne shtepi, disave te tjereve e dashura virtuale ,vizionieri humbi si krypa ne uje disa te tjere jane te vegjel e me akuzojne per pedofili vetem FAJA ska gale as e vret mendjen per ksoj gjojnash ...ku o thote ne mengjes hyn ai se shikon oren ti
po i them gjumit hajde po sdo te vije

Mesazh i vjetër 01 Shkurt 2012 01:24
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Faja esht tipi im Bionde larg duret se e kam zon para teje

Mesazh i vjetër 01 Shkurt 2012 01:25
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Faja esht tipi im Bionde larg duret se e kam zon para teje

Je e sigurt qe o tipi jot ti shoqe se mos ke natarruar antar moj se mos hap arkivat e shtetit e te del qe anon ma shume nga qypi sesa nga metali hahahahah

Mesazh i vjetër 01 Shkurt 2012 01:28
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:

Je e sigurt qe o tipi jot ti shoqe se mos ke natarruar antar moj se mos hap arkivat e shtetit e te del qe anon ma shume nga qypi sesa nga metali hahahahah

po hapa arkivat i bi te jete qymyri fare por une jam tip qe smbaj inat kur e shaj e shaj kur hame mjalte hame mjalte

Mesazh i vjetër 01 Shkurt 2012 01:29
altini
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 31/01/2012
Vendbanimi:
Mesazhe: 54

Citim:

Detaje ska shejtone se po na perhapet panik neper forum e fillojne fantazit e semura te antareve te semura menderisht e po na shkruajne ndonje tregim ne ndonje forum armik me teme biondia dhe faja .
Ka dicka qe me pelqen ke Fajadhe pse so tipi im sado shakara kam bere keto vite dhe e kam esagjeruar ndonjeher asnjeher se ka marre per keq o ti ngelte hatri ka ditur ta dalloje sa per ameriken une vdes per icik amerik

Miredita bjonde. Kur i shkruajte keto fjale, dicka ndodhi ne zemren time.
Me lejoni te prezantohem.
Une jam nji manjak seksual i cili ka nje forum dhe jetoj ne Amerike.
Kam pershtypjen se ne kemi lindur per njeri-tjetrin.
Me thuaj dicka me shume per veten sepse kam pershtypjen qe un jam gjithshka qe ti kerkon ne nji mashkull.

Mesazh i vjetër 01 Shkurt 2012 01:33
altini nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të altini Kliko këtu për të kontaktuar me altini (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: altini Shto altini në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto altini në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Bionde e hutove djalin ne vend te thote mirembrema tha mirdita lol

Mesazh i vjetër 01 Shkurt 2012 01:35
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Bionde e hutove djalin ne vend te thote mirembrema tha mirdita lol

Po eshte ne Amerik ai moj jemi diference kohe ...djali me hutoi mua me humben dhe fjalet me humben Altin me pelqen ky emer me kujton dike ...

Mesazh i vjetër 01 Shkurt 2012 01:46
Ora tani: 12:58 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 192 faqe: « E parë ... « 56 57 58 59 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 71 72 73 74 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Cfare po beni tani,tani?!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar