Regjistruar: 22/10/2010 Vendbanimi: thelle ne zemren tende..... Mesazhe: 2499
Sa jam zgjuar nga gjumi))
__________________ Nese dikush te sheh me lot ne sy, duaje sepse ka frike mos te humbet ty..
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 06/03/2008 Vendbanimi: Mesazhe: 5672
Lum ato qe e kane te madh origjinal ................................... .
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Eria, te paska kapur damari i filozofimit. Po ti tani e kuptove gazetarine shqiptare mi qike?
Sa gjumashe jam)))
Citim:Po citoj ato që tha Ashley Sa gjumashe jam))) Po domosdo, pas telefosjes te flihet.
Citim:Po citoj ato që tha Ashley Sa gjumashe jam)))
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Po domosdo, pas telefosjes te flihet. normale qe po mbas gjithe asaj nate dredhjeje
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Po domosdo, pas telefosjes te flihet.
Citim:Po citoj ato që tha Ashley normale qe po mbas gjithe asaj nate dredhjeje MOs i bo reklame mi qike se ta rrembyen, ngjo mu ti.
Citim:Po citoj ato që tha Ashley normale qe po mbas gjithe asaj nate dredhjeje
Citim:Po citoj ato që tha shelgu MOs i bo reklame mi qike se ta rrembyen, ngjo mu ti. po le te vine te urdherojne))))sjam fare xheloze...
Citim:Po citoj ato që tha shelgu MOs i bo reklame mi qike se ta rrembyen, ngjo mu ti.
Citim:Po citoj ato që tha Ashley po le te vine te urdherojne))))sjam fare xheloze... Kjo dmth qe nuk e dashuron astallekun fare. Mos e thuj
Citim:Po citoj ato që tha Ashley po le te vine te urdherojne))))sjam fare xheloze...
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Kjo dmth qe nuk e dashuron astallekun fare. Mos e thuj duke e ditur qe ska rrezik ne forum sjam xheloze dhe sle hapesira ai qe tjem un xheloze.
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Kjo dmth qe nuk e dashuron astallekun fare. Mos e thuj