Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 58 59 60 61 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 73 74 75 76 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
atiola
Veteran ne forum

Regjistruar: 19/09/2006
Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh
Mesazhe: 1875

Re: Re: Ne ditet e mia pa TY...

Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore

wow!

wow vertwt bravo enya

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 08 Shtator 2007 00:10
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh

Citim:
Po citoj ato që tha Pleshtja
Xhamat e makines kercasin sikur po thyhen ne mijra copeza kristali qe bien ketu e atje...
Bresher, toka u zbardh, ndalova per nje çast...dhe ja, memorjaime vrapoj ne strofkullen e kujtimeve, e ku tjeter, perveq se tek TI?
Ja dhe arsyeja perse me pelqen shiu, bresheri, vetetima, stuhia...sepse force e kesaj natyre mbete ne zemren time, e stine pas stine bubullon, ushton, ben zhurme...
Si nje CIKLON vjen shkaterron, iken duke lene germadha kujtimesh...
Nje minut sikur te ishte nje jete, por kaloj, bresheri pushoi, dielli doli perseri, makinat vershuan e ZEMRA u ngroh...
Sa e Çuditshme, te gjej edhe ne DIELL...!!!!

wow mwtrwgoni ku w mwrrni gjithw kete frymezim jeni te parritshem njerez mund te them qe shqiptaret kane lindur me shpirt poeti apo ehste nxehtesia qe i ndihmon te shkruajne vargje ju puth

Mesazh i vjetër 08 Shtator 2007 00:13
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Pleshtja
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 20/06/2007
Vendbanimi: U.S.A
Mesazhe: 196

Me zgjati doren tek me shikonte ne sy, te lutem, dhe me sy lypqari kerkonte te afrohesha prane tij... nje hap na ndante por t'merresisht ndjeja perjetesine e pameshirshme ne mesin tone... me dukej sikur po lodhesha te arrija deri ti prekja doren, nuk ishte larg, por seq ndjeja nje terheqje, sikur nje dore me thonje te gjate po shkyente lekuren time duke me ndaluar hapin...
Te lutem, ndriçonte ne syte e tij pergjerimi dhe dora e zgjatur ne zbrazetire, te lutem...
Nuk ishim larg, por thonjt e pameshirshem nguleshin ne mishin tim, gerryenin thelle, grrrrrr, perveq dhimbjes zhurma e tyre me rrenqethte trupin... Jepma doren, te lutem, mos me ler keshtu por thonjt e fatit arriten ta ndalonin hapin drejt tij, tani.... shkarravina te pashlyera kan mbetur mbi lekuren time, dhe dy sy lypqari qe fati i braktisi KUSHEDI se ku....

Mesazh i vjetër 08 Shtator 2007 01:41
Pleshtja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Pleshtja Kliko këtu për të kontaktuar me Pleshtja (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Pleshtja't! Kërko mesazhe të tjera nga: Pleshtja Shto Pleshtja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Pleshtja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Miredita pleshtja ku je ti sot qe nuk ke shkruar dicka
shpresoj te lexojme
te flas ne ditet e mia paty dh vete se di mund te them qe ehte gjeja me e veshtire qe me eshte dhene ne kete jete ku mund ta dish kam grisur letrat qe is hkruaja per ty doja te tregoja cfare ndieja ne te vertte e tani te gjitha ketu jane bere lemsh ne mendjen time
kam frike te jetoj gjithe jeten kshu me pare ditet me ty kalonin kshu pa i ndier pa e menduar cbeja tani jane bere te gjate gjithje pritje pa pergjigje
dhe deri kur mund te thaush ja plot kemi kaluar qe jemi takuar dhe sa mund te kalojne pa shkuar ne asnje pergjigje me duket cdo gje si gjate si pa mbarim dhe kam frike qe keto ditet pa ty sdo mbarojne kurre
sikur ta dije sa shume nevoje kam per ty tani cdo here cdo moment besoj qe nuk do reagoje keshtu sikur ta dije sa me duhesh tani prane vetes dhe une se di pse ja di veten qe dua te ndjej prane me mungon psene mos ma kerko sarrij vete ta gjej
nuk besoj jo qe ti me urren jo po se di vertte cfare eshte ne mendjen tende sa do doja ta dija do doja aq shume te te beja te ditur qe nje jete pa ty ne mendjen time eshte sikur vdekja sa do doja qe ti ta kuptosh kete sa do doja qe ti te arrije te lexoje brenda shpirtit tim do ndjehesha me e qete te pakten do me njifje me mire e di kur mendoj qe sme njef vertet ndjej dhimbje me shume kur e mendoj qe cdo arrish te me njofesh kurre
ti se kupton dot sa jam munduar ti jap jete kesaj lidhjes tone te mundohem ta shpetoj po te them nuk me ke lene shuem zgjidhje gjithmone ka patur dicka qe me ka ndaluar te ec para nje frike nje ankth sa mundohesha te ecja para kishte dicka qe me ndalonte dhe eshte e vertet
ti ikje shume here nga une pa zhurma pa adrese pa e ditur ku dhe kjo me bente gjithnje te emndoja me bente te dyshoja ne dashurine tone dhe pse shume here pyes ne mund ti them keshtu mund te jete kjo dashuri
dhe me te gjitha keto mund te them me shume se asnjehere cdo dite dhe me shume dhe sope thedhe ne shpirt gjithnje ndjej dhimbje dhimbje qe nuk do arrij kurre ti shuaj dhe kjo ndoshta fale teje te the qe shume here e pyes veten ishte ky takim te me bente te lumtur apo te me bendte te vuaja gjithe jeten dhe shpesh here pergjigja ehste te vuaj sepse thedhe ne shpirt e shikoj qe une sjam e lumtur ti gjithashtu jo dhe vuaj me teper cdo gje qe do doja ehste te jem ne krahet etua tani te shtrengoj fort dua te le pas gjithe cfare ne mendje me ecen dua te jetoj disa caste me ty dhe te them te vertete ndoshta ehste nje emndim i castit se di po sbesoj se do me interesonte cdo ndollte me pas e pres ka shume kohe te jem ne krahet etua e enderroj cdo nate ti e di
shume here kam menduar te ik dhe kurre me mos te kthehem kurre me mos te me lexosh ta dish jo pse nuk doja te degjoja me nga ti po doja te ndaloja keto dhimbje qe kishe mbrenda meje dhe nuk me linin te qete jo te ec perpara dhe nuk me lene as sot kam mbtur sipa koke nukjam ajo qe ec prapa apo qe kthehem prapa ndjehem e lidhur po eid qe sjetoj dot pa ty e ke menduar ndonjehere se ndoshta dh pas 10 vjetesh ti do jesh aty gjithnje ne zemren time ne mendjen time ne shpirtin tim dhe kurre nuk te le te ikesh pergjithmone vetem nje mendim te iki nga ti me ben te vuaj larg fjaleve te tua zemres tende jo se dua kete se dua kurre ti do ejsh gjithmone mendimi im i mengjesit mbremjes drekes e cdo castit per me shume dhe ja tani pyes ku je cben me cilin e di qe je larguar nga une ke kohe e di qe sje me me mua po arrij une te te harroj jo nuk dua sdua ta bej sarrij dot

te dua shpirt kaq mund te them

Mesazh i vjetër 08 Shtator 2007 18:13
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

I dua keto ditet e mija pa ty..., sa shume me pelqejne, kane ate kuptimin e vet dhe mua me bejne te lumtur per dite.  Ideja, ideja, ideja... nuk e dija qe do te me ngopte nje dite kaq shume kjo ideja ime, kjo fantazia ime, ashtu sic permendte edhe Kanti, nuk ngopemi me qershine e bukur dhe te shijshme, por me idene qe u ngopem duke ngrene qershine.  Kur hame portokallin, lengun e shtrydhim, tulet i pertypim dhe me ne fund mbeturinat i hedhim.  Por e famshmja Maria Baker Eddy na mesoi qe eshte ideja e portokallit ...ajo qe mbeti tek neve.  Dhe kjo ideja ime i ben ditet e mija pa ty te jene plot me bukuri dhe fantazi, ngopem, ngopem vec me ty me idene qe ti je prane meje, packa se ti je shume larg, teper larg...

Ndofta po te te kisha prane nuk do te ndjehesha kaq e ngopur me idene e ekzistences se qenjes tende magjike, me idene e dashurise time per ty....dhe sa shume me riperteriu kjo dashuri, me largoi nga vdekja ime...une linda perseri, bekuar qofsh ti i bekuar i perendise.

I dua keto ditet e mija pa ty....

Mesazh i vjetër 08 Shtator 2007 18:43
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Pleshtja
Anetar i regjistruar

Me tha mjaft, nuk dua te degjoj te me thuash me Ti Amo, tashme ajo ndjenje ka vdekur brenda meje, si thua mbetemi shoke?

Oh akoma e ndjej ushtimen e ketyre fjaleve ne veshet e mi, si thua shoke?

E ndjenjat e mia, ç'fare te bej, ku ti qoj, cilin qiell te mallkoj, ciles toke grusht ti bie? Per ke te qendroj neteve me hene ne ballkon duke menduar, per nje shok? Eh kjo jete, mallkuar qofte dashuria e njeanshme, te dhemb, te djeg si krypa ne mishin e prere... Ketu deshe te arrish, vertete? Te rrembeje ndjenjat e mia e pastaj pa meshire ti hedhesh ne koshin e plehrave? Kujdes, bota rrotullohet, do te vije dita te provosh shijen e dashurise se mohuar...oh sa e hidhur, helm ne gojen tende. Por...edhe pse ti u solle keshtu un prap s'te mallkoj dhe as Ti amo, jeta eshte vete hakmarrese, ndoshta ne kete moment pikerisht po hakmerret me mua... por qe pate nje zemer katile...e prap se prap nuk te mohoj te drejten per te jetuar ashtu siq e mendon jeten tende... Nje deshire nuk ta plotesoj dot, qe te mbetemi shoke. Kete s'e bej dot, po te ishim te panjohur dhe te beheshim shoke sikur do te shkonte, por ishim shoke dhe u beme te dashur e tani te kthemi ne shoke???    

Me fal por tani nuk mundem, me mire te te humbas se sa te kem ne jeten time e jo pjese te jetes time. Merre diellin tend, mua me pelqen shiu.

Mesazh i vjetër 10 Shtator 2007 22:05
Pleshtja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Pleshtja Kliko këtu për të kontaktuar me Pleshtja (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Pleshtja't! Kërko mesazhe të tjera nga: Pleshtja Shto Pleshtja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Pleshtja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

OH PLESHTJA, PLESHTJA IME

Mesazh i vjetër 10 Shtator 2007 22:50
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Cdo gje me duket e purpurt .
Fjalet ,endrat ,ky zgjim ,kjo puhize flladi qe me perkedhel .
Hedh hapat pertej hijes time dhe zhurma e tyre e thyen kete heshtje.
Heshtja iken duke me peshperitur te njejtat fjale ,te njejtat kujtime sillen rrotull meje si kafshe grabiqare qe duan te me shqyejn shpirtin.
Per nje cast ndal hapat dhe kerkoj te degjoj shushurimen e gjetheve dhe te flase me eren ,te behem i lire si ajo.
Mbyll syte dhe kjo atmosfere e purpurt me thote vrapo ,kurre mos u ndal.
Mos ndal as kur je i lodhur nga vetja ,nga bota ,nga pesha e ndjenjes qe here here te jep jete dhe here here te vret.
Sepse ndjenja do te ta marri shpirtin nga pak ,sa me shume te vuash aq me shume mbushet me jete ajo.
Keshtu qe vrapo miku im dhe ndjenjen vrite para se te vrasi .
Te te vrase kjo ndjenje e purpurt pa meshire me kujtimet si torture dhe puthjet si helm i embel tradhetie.
E une nis te vrapoj drejt asgjes me malinkonin e hapave te mi te shurdher ne sfond.
Vrapoj si i cmendur larg vetes ,larg botes , larg ndjenjes qe me vrau.
Pastaj permendem dhe hapat ngadalsoj sepse kam mall per veten ,per boten ,per ndjenjen qe me vrau sepse une e kisha vrare qindra here me pare.
Hapin ndal dhe vetes i buzeqesh ,ashtu ironikisht si e bej gjithmon.
Cigaren ndez ,tymi vjen tek une dhe me fshin syte...
-Kish lindur nje lot i purpurt...

Ps: Mu be shume qejfi qe kur erdha ju gjeta ketu ne ditet e mia ty . Ju kam xhan te gjithave (Enya ,Atilola ,Pleshtja ,Buzeqeshja, Briseide ,Kotka )

Mesazh i vjetër 11 Shtator 2007 22:05
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Pleshtja
Anetar i regjistruar

Mire se erdhe o shpirt i bukur.

Mesazh i vjetër 11 Shtator 2007 22:46
buzeqeshja
studente

Regjistruar: 26/11/2005
Vendbanimi: mbi libra...
Mesazhe: 3155

[

Ps: Mu be shume qejfi qe kur erdha ju gjeta ketu ne ditet e mia ty . Ju kam xhan te gjithave (Enya ,Atilola ,Pleshtja ,Buzeqeshja, Briseide ,Kotka ) [/B][/QUOTE]

pse ku ke qen....mos me thuaj qe ishe ktej nga anet e mia e sme ke lajmeruar

Mesazh i vjetër 12 Shtator 2007 13:47
buzeqeshja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të buzeqeshja Kliko këtu për të kontaktuar me buzeqeshja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: buzeqeshja Shto buzeqeshja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto buzeqeshja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 11:47 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 58 59 60 61 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 73 74 75 76 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar