Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
hahahahhahha o zot kurr se kisha nigju sdi per zotin me u pergjigj mundet moj hahahahahahah ncncnc
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 16/10/2003 Vendbanimi: Toke Mesazhe: 1679
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Uaaaaa sa larg paska shku lugati Une per vete sjap asnje detaje te ketij tipi,po deshe hajde me shif Ca t`shofi mi?
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Uaaaaa sa larg paska shku lugati Une per vete sjap asnje detaje te ketij tipi,po deshe hajde me shif
__________________ E vetmja here qe nuk do ia arrish,do te jete perpjekja e fundit.
Regjistruar: 29/04/2009 Vendbanimi: meran- It Mesazhe: 6675
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Uaaaaa sa larg paska shku lugati Une per vete sjap asnje detaje te ketij tipi,po deshe hajde me shif deshe me ndrru noj zanore apo ta mar per mire kshu
O al ca eshte kjo per gojen se s`e kam nigju?
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha eliz Ca t`shofi mi? Gojen moj
Citim:Po citoj ato që tha eliz Ca t`shofi mi?
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
po e pra gojen,po pse? ca ka goja?ca shef te goja e kam fjalen?dhembet?
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Si u prish kjo dynja keshtu
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Ja al-i e ka fajin.
Citim:Po citoj ato që tha eliz po e pra gojen,po pse? ca ka goja?ca shef te goja e kam fjalen?dhembet? po pse o eliz duke pas buzet do humet kohe me dhomet?
Citim:Po citoj ato që tha eliz po e pra gojen,po pse? ca ka goja?ca shef te goja e kam fjalen?dhembet?
Citim:Po citoj ato që tha al74 po pse o eliz duke pas buzet do humet kohe me dhomet? Cuno cke keshtu sonte ti
Citim:Po citoj ato që tha al74 po pse o eliz duke pas buzet do humet kohe me dhomet?