Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku... Vlerësimi i Temës: 46 votime, mesatarja 3.91.
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 58 59 60 61 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 73 74 75 76 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
puci
Anetar i ri

Regjistruar: 04/08/2005
Vendbanimi: diku
Mesazhe: 12

tung te gjitheve

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re jpg00002.jpg
Ky file është shkarkuar 78 herë.

C' eshte 83?
Nje 69 me tvsh ( tatim mbi vleren e shtuar)

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2005 22:11
puci nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të puci Kliko këtu për të kontaktuar me puci (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: puci Shto puci në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto puci në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: From Beyond
Mesazhe: 982

Dialog:

- Gjeta prape bar prapa dollapit! Kur do i lesh me ne fund narkotiket?!
- Cfare narkotikesh! Te betohem, qe kur te kam njohur ty kam ndryshuar komplet, kam hequr dore nga e kaluara ime, je vajza e vetme e jetes sime, te dua...
- bir... une jam babi...

Mesazh i vjetër 07 Gusht 2005 04:46
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Na ishte një her një vogëlush të cilit i bëhej pipija. Qante me të madhe fëmija e i thoshte së ëmës:
-Ku ësht gjyshi se më bëhet pipi?
Gjyshi ka dal të keqen mami, dhe kthehet vonë- ja priste mamaja.
-Po ajt se po ta mban mami ta bësh pipin.
Jo- thoshte ky me këmbëngulje dua gjyshin.
Kjo punë zgjati nja 20 min, kthehet mamaja pasi e pa vogëlushin që po vuante:
Po pse nuk do ti mua të keqen mami, po do vetëm gjyshin?
Se atij i dridhet dora, kurse ty jo- ja ktheu fëmija.

Mesazh i vjetër 07 Gusht 2005 08:14
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsak
INXHINJER LULESH

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: USA Arizona
Mesazhe: 1455

Ishin njehere tre shoqe nje italiane nje gjermane dhe nje franceze dhe jetonin ne nje kolegj. Vendosen qe kur te ktheheshin ne kolegj... qe mos ta merrte vesh kujdestarja qe keto kishin bere sex gjate kohes se pushimit, i thoshin njera-tjetres :"Hengre gjelle me patate sot".

Kjo histori vazhdoi deri sa mbaroi shkolla. Secila nga keto shkoi ne vendin e vet. Pas disa kohesh i shkruajne letra njera-tjetres.

Francezja i shkruan gjermanes dhe italianes :
-Jam martuar me Pierin nje avokat shume i zoti,nga gjendja ekonomike jemi mire fare. Gjelle me patate hame 3 here ne jave.

Gjermanja i shkruan francezes dhe italianes :
-Jam martuar me Hansin nje ekonomist shume i zoti,nga gjendja ekonomike jemi mire fare. Gjelle me patate hame 4 here ne jave.

Italiania i shkruan gjermanes dhe francezes :
-Sono spossato con Muco un' emigrante albanese, nga gjendja ekonomike jemi cope-cope, Mucua punon ne ndertim. Gjelle me patate hame dite per dite,kur e ka punen afer vjen e ha "dreken" ne shtepi. Po me ka pjell belaja me te se pasi mbaron se ngreni i fut nje te lepire dhe "taves".

Nje taksist po qendronte ne rruge. I afrohet nje vajze nudo dhe i kerkon ta coj diku, ne nje vend.
Gjithe rruges taksisti shihte vajzen nga pasqyra. Vajza e nervozuar i thote:
- Cfare ke qe shikon xhaxha, demokraci bej cte dua
- Jo mi tkeqen, po kam hallin ku i ke vene parate per te paguar taksine

Policia gjen nje helikopter qe kishte rene ne nje fshat. Kerkon dhe me ne fund gjen kutine e zeze per te marre vesh se si ka rene helikopteri. Policia degjoi:
-O Bashkimo, ke vape?
-Jo
-Po mbylle ate mut ventilatori siper se na cau trapin!

Njiher nji çun pyet shokun e vet a ka nonji menyre per ta njohur femren. Po ja i thote ky mbasi te kesh bere sex pyete si e quajnë veglen tonë.Po te tha k*r eshte nga ato bishtperdredhurat po tu pergjigj bile eshte tamomçe.Shkon ky me nje femer dhe mbasi kishin bere sex e pyet si e quajne kete veglen tone?K*r i thote ajo.S'qeka per mu thot ky.Shkon me te dyten dhe po i njejti muhabet e keshtu deri sa i vjen radha njones qe i thote e quajne "bile".E gjeta thote ky dhe martohet.Disa kohe mbas martese vendos t'ja tregoj gruas si quhet.Mbasi kishin bo sex i thote:degjo grua kesaj vegles time i thone k*r dhe jo bile.Jo i thote ajo i thone bile.Jo i thote ky quhet k*r.Jo,jo i thote ajo ky i joti eshte bile,k*r kishte xha Samiu qe kur ta rraste te vinte menja verdall.

Ne pyll kafshet ishin degjeneruar fare,kishin fillu me e bo "ven" e "paven".Dhelpra keshilltarja e luanit,mbretit te kafsheve i ben nji raport ketij duke ja thene kete pune.Ky nxori nji urdherese ku ndalohej kryerja e seksit ne vendet publike te pyllit ndryshe i priste ndeshkimi.Pas pak kohe dhelpra shkon perseri tek luani dhe i thote qe urdheresa nuk zbatohej dhe se kafshet kishin lajthit si mos me keq.Mire i thote luani tani i pret ndeshkimi.Dhe vendosi tua mblidhte loqet te gjithe meshkujve.Keshtu i la meshkujt pa ate veglen.Kaloi disa kohe dhe kafshet u terbuan.U mblodhen dhe vendosen ti luteshin luanit tua kthente loqet duke i thene se do e zbatonin urdheresen po tua falte kesaj radhe.Luani vendosi tua falte dhe i thote dhelpres qe tua kthente.Mblidhen te gjitha kafshet dhe dhelpra doli para tyre me thesin plot me loqe.Fuste doren ne thes kapte nji nga loqet dhe duke e ngritur siper kokes pyeste:-I kujt eshte ky?-I imi thote ujku.Po ky tjetri?-I imi ja kthen majmuni dhe keshtu me radhe.Kur nxjerr veglen e demit te eger,lepurushja i thote lepurushit:shpejt thuaj eshte i imi thuaj eshte i imi.

Babai hebre gati per vdekje, thërret birin e tij të madh:
Babai – Job, hajde këtu biri im.
Jobi - Erdha baba. Cfare kërkon? Po vdes? Si..?
Babai: - (Nxjerr një unazë floriri nga poshtë dyshekut..) E shikon këtë unaze biri im? Është relike familjare.. Në fillim e kishte stërgjyshi im që ja dha gjyshit, që pastaj ky ja dha babait tim, e në fund babai ma dha mua..
Jobi: - (fillon të lëpihet..) Po baba.. pastaj ?
Babai : Sa lek më jep ??

Mbedhje femrash ..

Takohen tre feministrie (nje franceze, nje angleze dhe nje shqiptare) per te diskutuar rreth problemeve shtepiake sidomos persa i perket ndihmes se burrave ne punet shtepise.. Vendosin rregulloren e marrin vendimet perkatese. Pas 1 viti ritakohen per te thene rezultatet e vendimeve te tyre..

Une, thote francezja, i thashe Zhan Paulit te me ndihmoje se nuk ja dilja dot vete.
Diten e pare nuk shihja gje.
Diten e dyte nuk shihja gje.
Diten e trete nuk shihja gje.
Diten e katert.. eh sikur filloi te lante ndonje pjate.

Une, thote anglezja, i thashe Johnit te me ndihmoje ne punet e shtepise, se perndryshe do ta ndaja.
Diten e katert.. eh sikur filloi te kapte fshesen e te pastronte ndonje dhome.

Une thote shqiptarja i them Kasemit. Kasemo.. a do m’ndihmosh icik a t’keqen lala, se jam tuj vdek’ e ty hic spo t’vinka keq per mu..
Diten e katert.. eh fillova te shikoj nga njeri sy...

Mesazh i vjetër 10 Gusht 2005 23:28
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
goca tironse
International Business

Regjistruar: 21/05/2005
Vendbanimi: Florida
Mesazhe: 233

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak
Mu me pelqeu goxha, mezi po pres qe te mund te ja tregoj komshive te mij se i kam mexikan. hahahahahahaha , rrofsh tironse je yll fare. Kjo barsaleta jote jo vetem qe nuk eshte e lodhur por kjo te c'lodh.
Nese ke tjeter na e thuaj edhe nje....

Mesazh i vjetër 11 Gusht 2005 07:02
goca tironse nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të goca tironse Kliko këtu për të kontaktuar me goca tironse (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: goca tironse Shto goca tironse në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto goca tironse në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2005
Vendbanimi: Eastern Seaboard
Mesazhe: 4434

Ne kohen e Enverit kishte dale urdhri "Lufta kunder rehatise personale" dhe nje dite po kalonte Tefa (nese e keni degjuar nje humorst shkodran) dhe dikush e pyet : - Tefe c'keni bere ju ne shkoder per luften kunder rehatise personale ? Eee e kemi menduar mire shume : - I pergjigjet Tefa
- Po he si i tha shoku?! Te gjithe ne Shkoder , bicikletave u kane hequr shalen ....

Mesazh i vjetër 12 Gusht 2005 06:44
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Talking

Disa barcaleta të shkurtra!!!

Dy femije jane ulur ne sallen e pritjes te nje laboratori ne pritje per te bere analizat. Nje nga dy kalamajt qan me te madhe.
Pse qan? E pyet tjetri
Sepse duhet te bej analizat e gjakut, dhe do me shpojne me nje gjilpere ne gisht.
Ma ka thene vellai im me i madh
Ne ate moment edhe kamalani tjeter fillon te qaje
Po ti pse qan? - pyet tjetri
Sepse duhet te bej analizen e urines

Alo, shtepia Beqiri, eshte zoti Beqiri ne shtepi?
- Jo, babi nuk eshte ne shtepi.
- Po zonja Beqiri?
- As mami nuk eshte ne shtepi. jam vetem me motren.
- Atehere me kalo motren te lutem.
Pak disa minutash ne pritje, vajza kthehet tek telefoni.
- Zoteri, me vjen keq po nuk mund te te kaloj motren, provova deri tani dhe nuk e nxjerr dot nga djepi

Ne klase mesuesja pyet nxenesit :
-Ne nje peme jane 5 zogj.Nje gjahtar qellon me çifte dhe vret 3 zogj.Sa zogj mbeten ne peme?
-2 zogj mesuese ,pergjigjet nje nxenes
-Bravo e gjete thote mesuesja
Nje nxenes tjeter ngrihet dhe e kundershton :
-Ne peme nuk mbeti asnje zog mesuese se u tremben nga zhurma Mesuesja e vene ne pozite mendohet pak dhe i thote: bravo me pelqen llogjika qe perdor.
Po ky nxenes thote:
-Ta them edhe une nje probleme mesuese?
-Thuaje ia kthen mesuesja
-Jane 3 femra duke ngrene akullore,e para e lepin me majen e gjuhes e dyta me gjithe gjuhen dhe e treta e fut akullore ne goje, cila nga keto te treja eshte e martuar?
-Ajo qe e fut te gjithe akulloren ne goje -thote mesuesja
Jo mesuese, ajo qe ka unaze te gishti, por gjithsesi me pelqen llogjika qe ndjek.

Nje cift kishte dale xhiro bashke me djalin e tyre. Diku me larg, djali shikon nje grumblull me njerez dhe behet kurioz te shkoje atje.
- Kot mblidhen njerezit sot. - i thote i ati. Por djali insiston:
- Epo shko atehere, - i thote perseri i ati, - por mos u vono!
Atje ishte nje femer qe ishte mbytur. Sapo e kishin nxjerre, e meqe ishte ashtu nudo, polici i kishte vene kapelen e tij ne vendin intim. Djali e pa dhe u kthye tek prinderit.
- Cfare kishte atje? - pyeti i ati.
- Kishte te drejte babi! Kot ishin mbledhur. Ishte nje grua qe po bente nje polic.

Nje djale i vogel e kishte marre zakon qe te thithte gishtin e madh te dores.E ema per ta trembur i tha:
-Mos bej ashtu, se te gjith femijet qe thithin gishtin shendoshen teper.
Djali u tremb dhe e harroi zakonin.
Pas disa kohesh duke kaluar rruges nena dhe djali takuan nje grua shtatzene.
Djali me te shpejte u hodh dhe tha:
-Ahaaaaa , un e di ca ke bere ti qe je shendosh kaq shume.

Ne dhomen e femijeve Eri filloi te bertiste .
E ema shkon ne dhome pa fryme dhe shikon vajzen dy vjecare qe po i shkulte floket djalit me te madh.
Duke i qetesuar e ema ngadale i heq floket nga dora e se bijes. Eri qante dhe e ema i thote per ta qetesuar:
- Eri , mos qaj sepse nuk e ka bere me qellim. Ajo eshte e vogel dhe nuk e njef se cfare eshte dhimbja.
E ema del nga dhoma por sapo arrinte pragun e deres vajza fillon te bertiste dhe qante.
E ema kthehet me vrap dhe pyet se cfare ndodhi
Eri heq doren nga floket e motres dhe kthehet nga e ema:
- I tregova motres se cfare eshte dhimbja

Timi ishte teper i gezuar qe po i vinte ne shtepi nje moter ose vella i vogel.Ishte kaq i gezuar sa qe c\'do dite i tregonte shokeve dhe shoqeve te klases se ca thonin mami me babin per bebin e vogel. Nje dite e ema e Timit e la Timin ti perkiste barkun qe te ndjente levizjet e femijes.Timi pasi i ndjeu levizjet nuk reagoi shum dhe iku. As ne shtepi dhe as ne klase nuk e permendi me .
Nje dite mesuesja kurioze e pyet:
-Timi, a arriti bebi tek shtepia apo akoma?
Timi i ndrojtur ja futi te qares.
-Jo mesuese , bebin e hengri mami.

Mesazh i vjetër 13 Gusht 2005 06:43
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Nganjehere femijet bejne pyetje shume te cuditshme. Ja sec i tha nje djale babait te tij:
-Babi a te bej nje pyetje?
-Mire
-Kur nje doktor viziton nje doktor, doktori qe po ben viziten a viziton doktorin qe po vizitiohet si do doktori qe po vizitohet apo vizition doktorin si do doktori qe ben viziten?
-Ik pyet mamin.

Nje burre teper i emocionuar merr doktorin ne telefon .
-Doktor , si tia bej? Po me lind gruaja dhe dhimbjet i ka shume te shpeshta.
-Femija i pare?
-Jo mor idiot, jam burri.

Babai ven djalin ne gjume.
Pas pese minutash...
-Babi
-C\'fare?
-Babi ma sjell nje gote uje te lutem.
-Jo , te thashe a deshte dhe the jo.Flij tani.
Pas dy minutash..
-Baaabiiiii , me sjell pak uje.
-Jo te thashe, flij se do vi te te rrah .
Pas nje minuti...
-Baaaaaabiiiiiii
-C\'FAREEE
-Kur te vish per te me rrahur me sjell dot nje gote me uje.

Nje grua po mbante ne dore nje femije ndersa po hipte ne autobus. Shoferi kur pa femijen i tha:
-Ua femi me te shemtuar nuk paskemi pare ndonjehere.
Gruaja u merzit shume por nuk beri ze dhe iku u ul ne fund te autobusit.
Nje burre atje e pa qe eshte e merzitur dhe e pyeti se cfare i ka ndodhur.
Gruaja:
-Shoferi me ofendoi
Burri:
-Shume gabim, ai eshte ne sherbim te popullit dhe nuk duhet te ofendoje pasagjeret. Te isha si ti do shkoja t\'ja thoja dy fjale.
Gruaja
-Se ke keq ti.Do shkoj ti them tani.
Burri
-Shko dhe ma ler mua majmunin se ta mbaj un.

Mesazh i vjetër 13 Gusht 2005 06:45
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Bill Gates dhe gruaja e tij po bejne sex, kur ne nje moment e shoqja i thote:
- I dashur, s\'po ndjej asgje.
Dhe Bill Gates pergjigjet: - Ca te bej?
(A)nulloj (R)iprovoj (I)njoroj?

Babi, çfare jane ikonat?
- Jane piktura te shenjta bir.
- Po pse Windows ka aq shume ikona?
- Sepse duhet nje mrekulli per ta vene ne pune

Nje informaticien shkon tek doktori.
-Thuaj tridhjetetre - thote doktori
- 1 0 0 0 1!

Mesazh i vjetër 13 Gusht 2005 06:53
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Femrat dhe kompjuteri.....

Pse femrat jane si kompiuterat?

1. Sepse sapo merr nje shikon nje tjeter me te mire.
2. Askush pervec krijuesit i kupton logjiken e brendshme.
3. Gabimet me te vogla ruhen ne kujtese per tu kthyer me vone.
4. Gjuha qe kompjuterat perdorin per komunikim me njeri tjetrin eshte e pakuptueshme nga te tjeret.
5. Mesazhi "komande e gabuar" eshte po aq informative sa "Neqoftese nuk e di pse jam e nevrikosur me ty , mos prit te ta them un".

Cili eshte ndryshimi mes nje femre dhe nje kompjuteri??

- Nje kompjuter e pranon diskun 3 1/2 inch.

Nganjehere teknologjia ben edhe gabime te cilat kushtojne jete njerezish.Nje nga keto eshte ky i ndodhur ne nje qytet ne usa. Burri kishte shkuar per pushime ne florida dhe donte ti shkruante nje email gruas se tij qe do arrinte atje te nesermen.Per nje moment ai harroi adresen e emailit te gruas dhe e shkruajti gabim. Emaili i arriti gruas te nje prifti qe kishte vdekur nje dite me pare. Ajo hapi kompjuterin, lexoi emailin , bertiti me te madhe dhe ra e vdekur ne toke. Njerezit e alarmuar sa degjuan klithmen e gruas erdhen me vrap.Pane gruan e vdekur dhe prane saj nje email qe lexonte: -E dashura gruaja ime. Tani sapo arrita.Gjithshka eshte e pergatitur per ardhjen tenden neser. Mezi po pres te takohemi. ps:Me te vertete qe beka shume nxehte ketu.

Nje femer, teknike kompjuterash po ndihmonte nje djale qe te vinte ne pune kompjuterin. Pasi gjithshka po perfundonte teknikja i kerkon djalit te zgjedhi nje password.Djali per te bere pak lojra me vajzen i thote dua si password fjalen "penis". Teknikja nuk reagoi dhe e shkruajti fjalen por u shkri nga te qeshurit kur pergjigja e kompjuterit ishte :
"PASSWORD I PAPRANUESHEM.NUK ESHTE I GJATE SA DUHET"

E dashur, u vendos, kete vit do bejme pushime inteligjente
- Wow, i dashur, kjo do te thote qe ti nuk do vish fare?

Nuk luan solitario me letra reale prej vitesh
2. I dergon miqve te tu, ne tryezen perballe, nje email, ku i kerkon te dilni per kafe, dhe ju vjen nje pergjigje: - Me jep 5 minuta kohe
3. Chaton disa here ne dite me nje nga Kepi Shpreses se Mire, dhe komshiun tat ke nji muaj pa e pershendetur
4. Motivi per te cilin humb kontaktet me miqte e tu, eshte se nuk kane adresa emaili
5. Shumicen e barcaletave qe di, i ke lexuar ne web, ose te kane ardhur me email
6. Eshte erresire kur iken ne pune dhe kur kthehesh ne shpi, edhe pse eshte vere
7. Prinderit e tu te kosiderojne si :"Nje njeri qe punon me kompiuterat"
8. Motivi per te cilin njeh femijet e tu eshte sepse ke foton e tyre mbi tavoline
9. Ke lexu kete liste dhe po gjen te verteta per ty
10. Po mendon tja dergosh dhe te tjereve kete liste

Mesazh i vjetër 13 Gusht 2005 06:55
Ora tani: 11:10 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 58 59 60 61 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 73 74 75 76 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar