Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > " Dita ime e sotme...Forumiste rrefehuni me kenge "
Gjithsej 204 faqe: « E parë ... « 59 60 61 62 63 64 65 66 67 [68] 69 70 71 72 73 74 75 76 77 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

E duam Lumturine

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 12 Dhjetor 2008 05:06
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Nuvole Rapide

Mesazh i vjetër 16 Dhjetor 2008 18:11
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

U bene dy dite qe kendoj me buzen ne gaz kete kenge , per kujtimet qe me sjell nder mend.

Piccoli problemi di coure

Mesazh i vjetër 16 Dhjetor 2008 23:33
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Citim:
Po citoj ato që tha Eishin-an Kati
U bene dy dite qe kendoj me buzen ne gaz kete kenge , per kujtimet qe me sjell nder mend.

Piccoli problemi di coure

Hahahahahahahahahahhahaha ca rastesie....dje mua sme hiqej nga mendja kjo kenga..Nuk e di si mu kujtua,por gjithe diten ate kisha ne mendje......

Mesazh i vjetër 17 Dhjetor 2008 00:49
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Hahahahahahahahahahhahaha ca rastesie....dje mua sme hiqej nga mendja kjo kenga..Nuk e di si mu kujtua,por gjithe diten ate kisha ne mendje......

.............

Jane duke na ndjekur rastesite neve.  Pardje bera ate testin qe e kishe bere edhe ti te book dhe cuditerisht dola e njejta kolone zanore me ty. Hahaha sa kam qeshur nga kjo.

Mesazh i vjetër 17 Dhjetor 2008 03:24
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Citim:
Po citoj ato që tha Eishin-an Kati

.............

Jane duke na ndjekur rastesite neve.  Pardje bera ate testin qe e kishe bere edhe ti te book dhe cuditerisht dola e njejta kolone zanore me ty. Hahaha sa kam qeshur nga kjo.

kush ishte kjo kolona zanore ? Se jam kurioze

psh une nese do te beja ndonje test sot do me pelqente te isha kjo se kam gjithe diten qe e degjoj por dyshoj se do ishte ne ndonje nga rezultatet :p

Mesazh i vjetër 17 Dhjetor 2008 22:55
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

the ting tings

Nje grup qe e zbulova keto dite ne nje koncert.

Mesazh i vjetër 18 Dhjetor 2008 17:00
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani

kush ishte kjo kolona zanore ? Se jam kurioze

psh une nese do te beja ndonje test sot do me pelqente te isha kjo se kam gjithe diten qe e degjoj por dyshoj se do ishte ne ndonje nga rezultatet :p

.....

Vdekshuuuuuuuuu tu per modestine qe ke:p

Pergjigjen e asaj kolones zanore e ke te fb..per info te metejshme vizito web. www.eria900.com 

......

Kenga ime sot eshte kjo

Ndoshta i rikthehem edhe nje here leximit  "A walk to remember".

Mesazh i vjetër 18 Dhjetor 2008 21:29
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Uaaaaaaa pse merreni me mua ju kur une nuk jam ketu ...
Te poshtra...

Tulpe nuk eshte ndonje kenge kushedi se ca..ose ose..eshte goxha kenge

Mesazh i vjetër 18 Dhjetor 2008 23:23
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Uaaaaaaa pse merreni me mua ju kur une nuk jam ketu ...
Te poshtra...

Tulpe nuk eshte ndonje kenge kushedi se ca..ose ose..eshte goxha kenge

................

Po thuaj moj se qekur ka dal si kenge eshte kthyer ne nje hym per dashurine.

Eria mos fol ma shume se ta preva gjuhen:p:p

Mesazh i vjetër 19 Dhjetor 2008 03:44
Ora tani: 04:10 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 204 faqe: « E parë ... « 59 60 61 62 63 64 65 66 67 [68] 69 70 71 72 73 74 75 76 77 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > " Dita ime e sotme...Forumiste rrefehuni me kenge "

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar