Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
MC. Spaska asnje teme per Teatrin ktu te ky forumi jone?!
__________________ Si nuk u bera njehere moderator...
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 16/01/2011 Vendbanimi: Tirane Mesazhe: 343
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs MC. Spaska asnje teme per Teatrin ktu te ky forumi jone?! Vendos nje ti dhe te bej un shoqeri nese deshiron
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs MC. Spaska asnje teme per Teatrin ktu te ky forumi jone?!
__________________ ♥♥♥!Dont change for anyone let them love you for who you are!♥♥♥
Femra lind Princeshe. Dhe JeTa e ben LufteTare ♥
Citim:Po citoj ato që tha Ajris Vendos nje ti dhe te bej un shoqeri nese deshiron patjeter qe po, faleminderit
Citim:Po citoj ato që tha Ajris Vendos nje ti dhe te bej un shoqeri nese deshiron
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs patjeter qe po, faleminderit
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Pse je veshur si klloun ti mo?
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
me duket mua apo po zgjatet dita ...
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA me duket mua apo po zgjatet dita ... E kam vene re dhe une me perpara eresohej qe ne 4.
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA me duket mua apo po zgjatet dita ...
Citim:Po citoj ato që tha Ajris E kam vene re dhe une me perpara eresohej qe ne 4. e vura re sot dhe ndihem mire urrej dimrin dhe ditet kaq te shkurtera.
Citim:Po citoj ato që tha Ajris E kam vene re dhe une me perpara eresohej qe ne 4.
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA e vura re sot dhe ndihem mire urrej dimrin dhe ditet kaq te shkurtera. Dhe un i urrej mezi pres sa te vij vera
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA e vura re sot dhe ndihem mire urrej dimrin dhe ditet kaq te shkurtera.