Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku... Vlerësimi i Temës: 46 votime, mesatarja 3.91.
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 60 61 62 63 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 73 74 75 76 77 78 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
llastica
Anetar i ri

Regjistruar: 06/08/2005
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 18

Batuta nga debatet e grave dhe femrave

2 Zonja po bejne banjo dielli ne plazh. Njeres, postjeri i sjell nje leter. Ajo e hap dhe i thote shoqes:

-Leter nga burri. Thote se eshte mire, se me do shume, se punet i shkojne vaj.. etj
- Dhe i thote te gjitha keto ne nje leter kaq te vogel...?
-Ky, moj e dashur eshte nje cek prej 3 milionesh...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 17 Gusht 2005 22:59
llastica nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të llastica Kliko këtu për të kontaktuar me llastica (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të llastica't! Kërko mesazhe të tjera nga: llastica Shto llastica në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto llastica në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
llastica
Anetar i ri

Regjistruar: 06/08/2005
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 18

:P :P :P :D :D

Kishin qene 3 shok budallenje.I pari i tregon te dytit-Kam pare enderr mbreme sikur ra 2 metra debore!!!
Kurse i dyti i tregon te parit- Kurse une kam pare ne enderr sikur temperatura kishte vajtur 35 grade.
Budallai i 3 po rrinte e nuk fliste,2 te tjeret kurioze e pyesin?
-Po ti ca mendon?
Budalli i 3 pergjigjet:
Ja po mendoja se si do ta heqim gjith ate debore nen tere ate te nxeh

Mesazh i vjetr 17 Gusht 2005 23:00
llastica nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të llastica Kliko këtu për të kontaktuar me llastica (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të llastica't! Kërko mesazhe të tjera nga: llastica Shto llastica në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto llastica në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
aa_loku_el
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 17/08/2005
Vendbanimi: athine
Mesazhe: 66

grate e shokeve . lexojeni vetem 1 here

sorry per banalitetin. na takohen nje here 2 shoke te ngushte pasi ishin martuar qe te dy dhe filluan te pyesnin njeri - tjetrin , e pyet i pari - cthote gruaja ????? lere se me ka gjet belaja me gruan sa here shtrihemi ne darke e ka mendjen ke makina ma kap [organin mashkullor] dhe bertet - par dyt tret njetro . po nejse po gruaja jote cthote????????? e pyet tjetri lere mos e pyet se e imja ngre bythet perpjete e thote - fut 20 litra . i pergjigjet shoku .

Mesazh i vjetr 18 Gusht 2005 14:49
aa_loku_el nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të aa_loku_el Kliko këtu për të kontaktuar me aa_loku_el (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: aa_loku_el Shto aa_loku_el në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto aa_loku_el në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
aa_loku_el
Anetar i regjistruar

pijaneci ne isull

nje pijanec i tmerrshem kishte 10 vjet qe ndodhej vetem ne nje ishull te pabanuar , nje dite shikon nga deti nje vajze shume sexy e cila po kerkonte ndime se po mbytej, niset pijaneci dhe e shpeton , kur vjen darka ajo i thote pijanecit ------ meqe me shpetove jeten une si shperblim do te jap nje gje qe te ka munguar per 10 vjete . mendohet nje here pijaneci dhe me pas i thote ---------- mos me thuaj qe ke me vete uiski .

Mesazh i vjetr 18 Gusht 2005 18:18
aa_loku_el nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të aa_loku_el Kliko këtu për të kontaktuar me aa_loku_el (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: aa_loku_el Shto aa_loku_el në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto aa_loku_el në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
aa_loku_el
Anetar i regjistruar

vdekja e gjyshes

vdes nje plake e cila kishte nje nip ne angli qe ai linte koken per gjyshen , dhe njerzit e shpise spo gjinin menyren per tja thene nipit nga telefoni ashtu si larg e larg , si perfundim e kap telefonin nje i fisit qe ishte si me idjoti e i thote nipit -------- alooooo ngjooo tani gjyshja eshte pak si pa qejf neser ne oren 3 behet varrimi .

Mesazh i vjetr 18 Gusht 2005 18:38
lezhjani-82 sht moderator/e n kt nn-forum   lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

Nje pijanec i regjur mbante gjithmone shishen e rakise ne gjepin e pasem dhe ku do qe shkonte kishte se cfare te pinte.

Tek po ecte nje dite rrezohet dhe bie me by..e pertoke,cohet ne kembe dhe veren qe i ishin lagur pantollet...Mendon me vete :
O Zot ishalla eshte gjak e jo ata ca mendoj une...

Mesazh i vjetr 18 Gusht 2005 22:07
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
vagabondo3
Anetar i ri

Vendbanimi: Zürich
Mesazhe: 2

Gomari

NJe fshatari ika humbur gomari dhe jep 100 euro kush gjen, tani puna eshte keshtu:
Sa me jep ti, qe mos ti tregoj se ku je fshehur?

Mesazh i vjetr 18 Gusht 2005 22:32
vagabondo3 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të vagabondo3 Kliko këtu për të kontaktuar me vagabondo3 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: vagabondo3 Shto vagabondo3 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto vagabondo3 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Vonesa.

Ishte njëhere një burrë që punonte ne nje kantier, mirepo cdo dite shkonte me vonese ne pune. Drejtori e shikon qe ky vjen perdite me vonese dhe vendos t'ja thote.
- Kam marre vesh qe perdite vjen me vonese ne pune. Po erdhe edhe njehere me vonese, do te te pushoj.
- Mire shef i thote ky,- por prape te nesermen vjen me vonese. Drejtori i del perpara edhe i thote: - Ik ne shtepi je i pushuar,
- Po aman o shef, te lutem se kam femije, kam grua, me se do t'i ushqej?
- S'ka c'me duhet, i thote ike.
Pas shume lutjesh nga ai, drejtori e pranon perseri ne pune, por me nje kusht qe ti tregonte perse vonoheshe kur vinte ne pune... dhe ai nisi t'ja tregoje:
- Po ja, i tha - krevati ku fle une me gruan eshte ngjitur me murin.
- Po,- i thote drejtori shume mire
- Edhe une fle nga ana e murit,
- Po shume mire, - i thote drejtori
- Po qe te ngrihem ne mengjes, vazhdon ai, duhet te zgjoj gruan...
- Po ti mos e zgjo,- i thote drejtori, kapercehe!
- Po aty vonohem une o shoku drejtor....

Mesazh i vjetr 19 Gusht 2005 08:33
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cooltoli
Anetar i ri

Regjistruar: 15/08/2005
Vendbanimi: kosove
Mesazhe: 1

kush mundet le ta gjen..

kan qen tre bubrreca edhe i pari a then:
une i kom dy bubrreca mrapa meje
i dyti ka thene une e kom nje perpara nje mbrapa
kurse i trete ka thene une i kom dy perpara dy mbrapa
po pse ka thene i treti se une i kom dy perpara dy mrapa,kur kan qen vetem tre bubrreca

nje jave dite ju pres se kush mundet me gjet ok

goood luck

Mesazh i vjetr 19 Gusht 2005 14:37
cooltoli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cooltoli Kliko këtu për të kontaktuar me cooltoli (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të cooltoli't! Kërko mesazhe të tjera nga: cooltoli Shto cooltoli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cooltoli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Një nxënës i sapoardhur ne klasën e re pyet mësuesen : “Mesuese a dënohet dikush për diçka që nuk e ka bërë? –“Jo asnjëherë” përgjigjet mësuesja. – Atëherë se besoj se do të më dënoni për detyrat që nuk i kam bërë.

Një shkencëtar Shqiptar po studionte një plesht. “Hidhu” i thote pleshtit, pleshti hidhet, “hidhu” pleshti hidhet. Më pas i këput krahët. “Hidhu” i thotë pleshtit, pleshti hidhet. Raport1: Pleshti me krahë të këputur u hodh. Më pas i pret këmbët. “Hidhu” i thotë, pleshti hiç, “hidhu” edhe një herë, pleshti hiç. Shkencëtari shkruan: Raporti2: Pleshtit kur pret i këmbët, nuk dëgjon nga veshët.

Një shkencëtar Shqiptar merr pjesë në një konferencë rreth kërkimeve arkeologjike. Filluan të mburren Amerikanët: - në vendin tonë gërmuam 25 metra nën dhe dhe gjetëm kabllo telefoni. Dmth të parët tanë kanë përdorur telefona. I vjen rradha Shqiptarit: - Ne në vendin tonë gërmuam 50 m sgjetëm gjë, gërmuam edhe 50 m të tjerë prapë sgjetëm gjë ... dmth. të parët tanë kanë përdorur celular.

Mesazh i vjetr 21 Gusht 2005 18:43
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 10:14 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 60 61 62 63 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 73 74 75 76 77 78 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar