Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > lajmet e dites Vlerësimi i Temës: 4 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
durrsak
INXHINJER LULESH

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: USA Arizona
Mesazhe: 1455

Hmmm Intervist me Admiralin

INTERVIST ME ADMIRALIN

Mr Admiral, me duhet te vazhdoj me intervistat per moderatoret apo administratoret e ketij forumi dhe njeri prej tyre jeni edhe ju, keshtuqe me duhet te drejtoj disa pyetje gje qe do ishte ne interest e te gjitheve per te mesuar me shume per jeten tende.

Admirali: Hmmm, Po po, shume dakort, biles jeni vonuar ca si shume.
Gazetari: Admiral mos u zgjat kaq shume po bjeri shkurt
Admirali: Hmmm…
Gazetari: Si hmmm
Admirali: Po ka me shkurt se Hmmm, ose mle me fol ose mos me merr ne intervist.
Gazetari: Meqe jeni ne shkoll si ja beni per te gatuar?
Admirali: Hmmm Tashti gjella qe me pelqen me shume eshte gjella me patate (por te mos kete mish, se spara e pelqej shume mishin), por ama dhe nje pjate groshe do e haja me kenaqesi.
Gazetari: Cfar mendimi keni per anetaret e FH?
Admirali: Hmmm, ka diversitet, une nuk flas shume gjat, kur nuk me pelqejne gjerat ja fus vetem me nje Hmmm. Me futboll kam pas qef me pi nje kafe por ajo me propozoj per nje darke se kafen e pinte me te punes kurse me mua duket qe, sit e them, ti e di vete se ca bohet mas darke. Kurse ate Amoxilin e hoqa qafe, nuk u duronte mo me perr, perr e terr terr.
Gazetari: Po per Kontinentin ca mendon?
Admirali Hmmmmmmmm, do ta botosh kte apo jo, nese nuk e boton kam shume gjojna kunder atij pordhaci.
Gazetari: Po po do botohet.
Admirali: Hmmm, ne fakt Konti ka njohuri te pacmueshme, eshte arkitekt I forumit, ka gjetje klasike dhe din ke klasifikon femer lesbike. Ka njohuri nga fusha e gjeografis pa harru edhe ate te histories. Une e respektoj shume edhe ne fakt nuk ja prish se e di qe pot e hyj ne goj te tij nuk len gjo pa gerrmu edhe jam I sigurt qe origjinen do ma gjej qe e kam nga Kuksi,kshuqe me mire nuk po I hyj fare me thon naj gjo qe nuk eshte per tu thon.
Gazetari: Po per Fajtorin ca na thu.
Admirali: Ca fajtori mer burr, kte faqe e maj une gjall, most e isha une ky forum ishte kthy ne Forum Hormonal.
Gazetari: A keni te dashur? Kjo do ishte edhe me interes per ndonje lidhje serioze ne faqen e forumit.
Admirali: Hmmm, Kur rri 20 ore para kompjuterit je I dashuruar patjeter me kompjuterin.
Gazetari: )duke I fol ne vesh) Po si ja bo per….
Admirali: Me kan thene qe ne orgazem kalohet edhe duke bo shurren por megjithse e kam provu ai Lordi ja kishte fut kot se asnjhere nuk kam kalu. Megjithse kam prit me muaj.
Gazetari: Ne te gjith keto sondazhe qe jane hapur ne forum keni fituar ndonjehere.
Admirali: Hmmm, asnjhere mer nuk ma kan vu emrin, une plasa duke nxjerr fotografi ne forum edhe as ke djali me I bukur nuk me vune, por prap se prap mu nuk me ngel qefi se ka kush me vlerso.
Gazetari: Nga thashathemet thuhet se ne kuptimin figurative ti je nje cik pordhac.
Admirali: Hmmm.
gazetari: Cfar mendon per gazetaret?
Admirali: Fatkeqesisht eshte mese e vertete qe akoma ka gazetare qe jane injorante ne kulm. I tille eshte dhe rasti i Ilva Tares, gazetares se njohur te lajmeve qe imiton ne kulm Lili Gruber te Rai Uno me mimiken dhe levizjet e saj (Lili Gruber eshte gazetare e lajmeve ne Rai Uno). Kurse ti je I shkelyqer derisa se kam lexuar intervisten.
Gazetari: Kete do ta shikojm…
Admirali: Po ti je durrsak edhe une jam dursak ska pse te jemi torollak. Kshuqe me bej cik qefin qe te dukem se vdes per tu duk, kshu me thon edhe disa te tjere por ca ti bosh, e kemi ne durrsaket kte. Hajde pra ma qaj tashi ate lesh inerviste se mezi po pres...

Modifikuar nga Admirali datë 07/12/2006 ora 19:03

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2006 20:06
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amici di Nessuno
Kompetent

Regjistruar: 13/01/2004
Vendbanimi: Afganistan
Mesazhe: 1613

Ca o ky lloj gazetari mer lal. Ca jane keto pytje kaq te thjeshta. Ne dum gjona me luft klanesh, heqje qafe, komplote. Le me pergjigjet e atij tjetrit. Ca servili. Duket qe e ka shpin dy kodra pas durrsit, ene s'merr vesh nga jeta. Akoma ne kohen e paqes.

Good job, patriot.

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2006 20:41
Amici di Nessuno nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amici di Nessuno Vizito faqen personale të Amici di Nessuno't! Kërko mesazhe të tjera nga: Amici di Nessuno Shto Amici di Nessuno në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amici di Nessuno në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934

Hahahahahahahahahahahahahahahaha........pse edhe gazetaret e dine qe Admirali nuk qenka durrsak.

Hahahahahahahahahaha..... mir mir, po ato te tjerat qe nuk i ke botu...ato dume ne.....hahahahahahahahahaha.
Maskarai....cfar ka bo...hahahahahahahahahahahaha...

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2006 21:38
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

hahahhaha Ore mos u tallni shume me durrsaket ju se ne Pushteti ka ne mazhorance 2 Durrsake

Durrsak shume interviste intersante, shpresoj vetem te mos kete aviona per ne Itali

Mesazh i vjetër 06 Dhjetor 2006 23:16
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsak
INXHINJER LULESH

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: USA Arizona
Mesazhe: 1455

Intervista qe Gazetari i mori Peles_Dr (e pa botume deri tani) .

Gazetari - Lela_dr, ju uroj shendet.
Lela - Salute me cuno.
Gazetari - Lela, ju jeni Sherbeti i forumit, perse e keni quajtur veten te tille?
Lela - Sepse forumi eshte nje tave bakllavaje, dhe pa mu, ky forum eshte i thate, me peta qe kercasin.
Gazetari- Lela_dr, a eshte e vertete qe shikoni enderra me Pegasus?
Lela - Qyqa, nuk kom pa ondrra fare, une jam Pegasusi vete. Une fluturoj me kale, rri nen uje, nga nje here nuk kom kome, por nje bisht peshku te madh...a me ke pa mu apo jo?
Gazetari - Le t'i konkretizoijme gjerat ju lutem. Po enderra a shkoni?
Lela - Jo me larg se dje, pashe nje enderr te tmerrshme, sikur isha pa sheqer dhe me hodhen siper forumit.
Gazetari - E keni fjalen siper bakllavase?
Lela - Po pra, ta thashe qe forumi eshte tava.
Gazetari - Po per Fajtorin cfar mendimi keni?
Lela - Fin adesso, pra deri tani, nuk me ka thone asnji parole te keqe lui mu. Eshte djale buono shyqyr, nuk ka shum parole, por nje dite e kom shajt keq, mu ne sy te te gjithve, pra para tutti.
Gazetari - E cfar i thate?
Lela - Questo...sono, me nje fjale keto jan pak si sekrete dhe jo per xhornalistet...kapito?
Gazetari - Po per Kontinentin cfar mendoni?
Lela - Che figlio di putana...a se harrova, Kontja...si ta them...ka mer ka kulture dreqi, por shpesh here ai ha merda. Ne fakt, qualche volta, pra nga nje here dhe nuk ka faj.
Gazetari - E keni fjalen qe nuk ka faj qe ha merda?
Lela - Jo jo, nga nje here i bien ne qafe kot duke e share mare e prape ai bastardo, me nje fjale ai kopil prap ja gjen telat dhe qellon armikun tek pikat e dobeta. U be dhe moderator.
Gazetari - Po si u be moderator kur ai iku duke shkaterruar cdo gje?
Lela - Po kopilat kan fat, ta thash un ty me pare. I do Zoti fort ata. Mama miaaa, ai prap eshte kripa e forumit...se sherbeti jam vete apo jo?
Gazetari - Po per Admiralin cfar mendoni?
Lela - Rrote fare! Nuk ka ashtu tek syte jo...nga ato qe ka kali karroces.
Gazetari- Si e kryen ai punen ne forum?
Lela - Me marshe.
Gazetari - Si me marshe?
Lela - Di me i dhone makines ti?
Gazetari - Di.
Lela - Me marshe pra, ashtu punon ai. Atij jepi te haje, vishe-mathe rruje - qethe dhe jepi nji llap-top ne dore dhe qe ne 4 te mjesit hy ne forum dhe vetem kaq di me bo Hmmmm... zavalli.
Gazetari - Kane dale fjale se Admirali eshte i dashuruar pas jush. A eshte e vertete?
Lela - Pse jo? E kush nuk esht i dashurume me mu me rragaco mio. Tutti me dune. Une jam nji amore e perjetshme....eterrna me demek.
Gazetari - Po mir, a ju a ka shprehur dashurine Admirali juve?
Lela - Qyqa...ku di ai me shpreh. Nje here ma shprehu me ca formula fizike, po kush bojtje pjestim dhe shumzim aty. I thash piu tardi, me nje fjale me vone te jap pergjigje.
Gazetari - Po Kontinenti a di ta shprehi dashurine?
Lela - He he...esht kopil ai, i bi anash e anash, omel e omel...por atij nuk ja var un se, nuk ka graden time.
Gazetari - Po mire, po Fajtori a ju a ka shprehur dashurine?
Lela - Po si jo? Ne fakt ai eshte tip i mbyllur. Ai e shpreh me heshjte...po mer po, ma ka shpreh, kush eshte qe nuk ma shpreh mu dashurine. Dikur edhe ti ma ke shpreh, qe gjoja nuk lejshe mizen me ra ne toke, e mban mend...qe bona si mize un, ja kshu bzzzzzzzzz.
Gazetari - Po po e mbaj mend.
Lela - Pra un e jap pergjigen sipas shrehjes qe me bejne.
Gazetari - Po mire, Fajtorit si i jeni pergjigjur?
Lela - I jam rispond, pra i jam pergjigj, sipas stilit te tij....dhe un me heshtje.
Gazetari - Dhe si ka qene pergjigja?
Lela - I kam thone...prit i here, se kemi hallet e taves.
Gazetari - Pra e keni fjalen se keni hallet e forumit?
Lela - Pse si thash un? Po pra te forumit.
Gazetari - Pu ju vete a jeni e dashururar me ndonje?
Lela - Natyrisht qe jam.
Gazetari - A mund te na e thoni se me cilin?
Lela - Me ty jo nje here se e di qe je spozato, pra je i martume.
Gazetari - Ne fakt un jom nda, kerkoj nuse.
Lela - As mos u prif kot me mu. Nje here paparacet me kishin rujte kur po haja darke me Ksenian, nje mikja ime kjo, por nuk do te zbuloni niente, me nje fjale asgjo. Sekrete e kuores pra te zemres, jane vete te miat.
gazetari - Po ne qoftese ju largoheni nga forumi, cfar mund te ndodhe.
Lela - Thahet direkt.
Gazetari - Ne rast largimi, per cilin do t'ju vije keq ne forum qe po e braktisini?
Lela - Per Fajtorin po, kjo eshte e sigurte se ai nuk rri dot pa mu.
Gazetari - Tjeter?
Lela - Po, edhe per Admiralin, sepse per Admiralin me vjen me shume keq se sa per Fajtorin.
gazetari - Pse te vjen kaq shume keq per Admiralin? Apo....mos ka ndonje gje ne kete mes?
Lela - Jo jo, por ai fillon e qan dhe bertet ne rruge...o mamiiiiiiii......o mamiiiiii.
Gazetari - Po mire, a e keni menduar zgjidhjen ne nje situate te tille?
Lela - Io, kam shume pensieri, pra menime ne kete rast. Do t'ia jap dikujt tjeter passwordin tim qe Admirali te kujtoje se jam un. Keshtu qe ai nuk ka pse te bertase neper rruge. (Ej, cuno, kte pjese mos e boto...kapito?)
Gazetari - Jo jo, se kom gome, e fshij.
Lela - Bene shyqyr.
Gazetari - Po per Konten a do t'ju vije keq.
Lela - Ma cosa dicci? Mama mia...per i bastardi...mama miaaaaa.
Gazetari- Zonjush Lela une ju falendero per intervisten qe ma dhate dhe suksese ne fushen tuaj te sherbetit.
Lela - Njiher mos fol me kunja se intervist te dhashe nuk te dhashe gjo tjeter, tjeter gracie shum dhe va a fa culo, mos me ecni mo nga mrapa, merda paparaci.

Mesazh i vjetër 07 Dhjetor 2006 11:29
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Mesazh i vjetër 07 Dhjetor 2006 14:36
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934

Hahahahahahahahahahahahaha.....maskarai erdhi me na prish qetesine.
hahahahahaha..ore pis, po e di ti qe ishim rehate apo jo?
Kurse ti Lela ke qesh shum aty me lart.
Mire ai mi Lela qe eshte maskara, por tani e kam me ty.
Po ti mi Lela, kujt i ke thone kopil ti mi? Se kot nuk ka shkrujte ashtu ai.
Ai e ka nje baze.
Pse mami ime me ka pjelle ne ferra thu ti e? (Desha me thone Plaka ime.)
Kte menim paske ti Lela per mu?
Apo te pelqejne intervistat e horrave hahahahahahahahahahahaha.
Durrsaku do var per llape.
Kot e ka Footballi qe do me me var mu. KY mi ky, do var per llape.
Horri i poshter....hahahahahahahahahahahahaha.

Mesazh i vjetër 07 Dhjetor 2006 19:54
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Ja pra po ta deklaroj dhe para te gjithve qe me te vertete je shume Kopil.
Per rrespektin qe kam per Plaken tende me vjen keq te therras keshtu. Por ta dish qe je

Kurse atij durrsakut do ti them nja 2 llafe ne vesh se me paska prish rreputacionin me koleget

Mesazh i vjetër 07 Dhjetor 2006 20:50
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Sa jane shtuar keta gazetaret e lire e te pavarur duhet ti varim them une ????

Ps.Lela tamon si ty ngjan ajo gruja te intervista,e ke gjo ti ate !!

Mesazh i vjetër 07 Dhjetor 2006 21:40
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

hahahahahaha sa kam qeshe me ket intervisten
heyy mos ma thirrni konten kopil se keni pune me mua ateher...mgjth nga shkodra fjalen kopil e p** same nuk i marrim per keq..

durrsaku mire se erdhe

Mesazh i vjetër 07 Dhjetor 2006 22:39
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 10:37 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > lajmet e dites

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar