durrsak
INXHINJER LULESH

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: USA Arizona
Mesazhe: 1455
|
Intervista qe Gazetari i mori Peles_Dr (e pa botume deri tani) .
Gazetari - Lela_dr, ju uroj shendet.
Lela - Salute me cuno.
Gazetari - Lela, ju jeni Sherbeti i forumit, perse e keni quajtur veten te tille?
Lela - Sepse forumi eshte nje tave bakllavaje, dhe pa mu, ky forum eshte i thate, me peta qe kercasin.
Gazetari- Lela_dr, a eshte e vertete qe shikoni enderra me Pegasus?
Lela - Qyqa, nuk kom pa ondrra fare, une jam Pegasusi vete. Une fluturoj me kale, rri nen uje, nga nje here nuk kom kome, por nje bisht peshku te madh...a me ke pa mu apo jo?
Gazetari - Le t'i konkretizoijme gjerat ju lutem. Po enderra a shkoni?
Lela - Jo me larg se dje, pashe nje enderr te tmerrshme, sikur isha pa sheqer dhe me hodhen siper forumit.
Gazetari - E keni fjalen siper bakllavase?
Lela - Po pra, ta thashe qe forumi eshte tava.
Gazetari - Po per Fajtorin cfar mendimi keni?
Lela - Fin adesso, pra deri tani, nuk me ka thone asnji parole te keqe lui mu. Eshte djale buono shyqyr, nuk ka shum parole, por nje dite e kom shajt keq, mu ne sy te te gjithve, pra para tutti.
Gazetari - E cfar i thate?
Lela - Questo...sono, me nje fjale keto jan pak si sekrete dhe jo per xhornalistet...kapito?
Gazetari - Po per Kontinentin cfar mendoni?
Lela - Che figlio di putana...a se harrova, Kontja...si ta them...ka mer ka kulture dreqi, por shpesh here ai ha merda. Ne fakt, qualche volta, pra nga nje here dhe nuk ka faj.
Gazetari - E keni fjalen qe nuk ka faj qe ha merda?
Lela - Jo jo, nga nje here i bien ne qafe kot duke e share mare e prape ai bastardo, me nje fjale ai kopil prap ja gjen telat dhe qellon armikun tek pikat e dobeta. U be dhe moderator.
Gazetari - Po si u be moderator kur ai iku duke shkaterruar cdo gje?
Lela - Po kopilat kan fat, ta thash un ty me pare. I do Zoti fort ata. Mama miaaa, ai prap eshte kripa e forumit...se sherbeti jam vete apo jo?
Gazetari - Po per Admiralin cfar mendoni?
Lela - Rrote fare! Nuk ka ashtu tek syte jo...nga ato qe ka kali karroces.
Gazetari- Si e kryen ai punen ne forum?
Lela - Me marshe.
Gazetari - Si me marshe?
Lela - Di me i dhone makines ti?
Gazetari - Di.
Lela - Me marshe pra, ashtu punon ai. Atij jepi te haje, vishe-mathe rruje - qethe dhe jepi nji llap-top ne dore dhe qe ne 4 te mjesit hy ne forum dhe vetem kaq di me bo Hmmmm... zavalli.
Gazetari - Kane dale fjale se Admirali eshte i dashuruar pas jush. A eshte e vertete?
Lela - Pse jo? E kush nuk esht i dashurume me mu me rragaco mio. Tutti me dune. Une jam nji amore e perjetshme....eterrna me demek.
Gazetari - Po mir, a ju a ka shprehur dashurine Admirali juve?
Lela - Qyqa...ku di ai me shpreh. Nje here ma shprehu me ca formula fizike, po kush bojtje pjestim dhe shumzim aty. I thash piu tardi, me nje fjale me vone te jap pergjigje.
Gazetari - Po Kontinenti a di ta shprehi dashurine?
Lela - He he...esht kopil ai, i bi anash e anash, omel e omel...por atij nuk ja var un se, nuk ka graden time.
Gazetari - Po mire, po Fajtori a ju a ka shprehur dashurine?
Lela - Po si jo? Ne fakt ai eshte tip i mbyllur. Ai e shpreh me heshjte...po mer po, ma ka shpreh, kush eshte qe nuk ma shpreh mu dashurine. Dikur edhe ti ma ke shpreh, qe gjoja nuk lejshe mizen me ra ne toke, e mban mend...qe bona si mize un, ja kshu bzzzzzzzzz.
Gazetari - Po po e mbaj mend.
Lela - Pra un e jap pergjigen sipas shrehjes qe me bejne.
Gazetari - Po mire, Fajtorit si i jeni pergjigjur?
Lela - I jam rispond, pra i jam pergjigj, sipas stilit te tij....dhe un me heshtje.
Gazetari - Dhe si ka qene pergjigja?
Lela - I kam thone...prit i here, se kemi hallet e taves.
Gazetari - Pra e keni fjalen se keni hallet e forumit?
Lela - Pse si thash un? Po pra te forumit.
Gazetari - Pu ju vete a jeni e dashururar me ndonje?
Lela - Natyrisht qe jam.
Gazetari - A mund te na e thoni se me cilin?
Lela - Me ty jo nje here se e di qe je spozato, pra je i martume.
Gazetari - Ne fakt un jom nda, kerkoj nuse.
Lela - As mos u prif kot me mu. Nje here paparacet me kishin rujte kur po haja darke me Ksenian, nje mikja ime kjo, por nuk do te zbuloni niente, me nje fjale asgjo. Sekrete e kuores pra te zemres, jane vete te miat.
gazetari - Po ne qoftese ju largoheni nga forumi, cfar mund te ndodhe.
Lela - Thahet direkt.
Gazetari - Ne rast largimi, per cilin do t'ju vije keq ne forum qe po e braktisini?
Lela - Per Fajtorin po, kjo eshte e sigurte se ai nuk rri dot pa mu.
Gazetari - Tjeter?
Lela - Po, edhe per Admiralin, sepse per Admiralin me vjen me shume keq se sa per Fajtorin.
gazetari - Pse te vjen kaq shume keq per Admiralin? Apo....mos ka ndonje gje ne kete mes?
Lela - Jo jo, por ai fillon e qan dhe bertet ne rruge...o mamiiiiiiii......o mamiiiiii.
Gazetari - Po mire, a e keni menduar zgjidhjen ne nje situate te tille?
Lela - Io, kam shume pensieri, pra menime ne kete rast. Do t'ia jap dikujt tjeter passwordin tim qe Admirali te kujtoje se jam un. Keshtu qe ai nuk ka pse te bertase neper rruge. (Ej, cuno, kte pjese mos e boto...kapito?)
Gazetari - Jo jo, se kom gome, e fshij.
Lela - Bene shyqyr.
Gazetari - Po per Konten a do t'ju vije keq.
Lela - Ma cosa dicci? Mama mia...per i bastardi...mama miaaaaa.
Gazetari- Zonjush Lela une ju falendero per intervisten qe ma dhate dhe suksese ne fushen tuaj te sherbetit.
Lela - Njiher mos fol me kunja se intervist te dhashe nuk te dhashe gjo tjeter, tjeter gracie shum dhe va a fa culo, mos me ecni mo nga mrapa, merda paparaci.