Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Arkiva > Nga te gjithe dhe per te gjithe!
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
bleta punetore
sindikaliste

Regjistruar: 15/08/2006
Vendbanimi: kosherja n.176
Mesazhe: 2075

[QUOTE][i]Po citoj ato që tha notorious [/i]
[B]ësht turp me e thon... po spo e gjej kte opsionin ''Profesioni''

klikoj tek profili... më dalin temat ku kam shkruajtur, tek modifiko profilin Profesioni se shikoj

boooooo

nejse, [/B][/QUOTE]
shih ky, sa erdhi do me ndrru profesion! :D
shih tek modifikejshen profilejshen.... poshte ditelindjes duhet ta kesh profesionin... edhe ta gezoc! :D

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 28 Shtator 2007 21:27
bleta punetore nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bleta punetore Kliko këtu për të kontaktuar me bleta punetore (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bleta punetore Shto bleta punetore në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bleta punetore në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erious
.

Regjistruar: 27/09/2007
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 2217

se kam jo...

kam biografinë aty... po profesionin se shikoj

thjesht si i pa punë që jam... do m'pëlqente që ta kisha bosh, nëse dikush mund t'ma e heqi atë shkrimin që kam

Mesazh i vjetër 28 Shtator 2007 21:39
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

Notorious shkotek profili jot, bej modifiko profilin dhe do te dale si me poshte. Tani nga fundi e kam bere me te zeza [b]Profesioni i Ri[/b] poshte kesaj ke nje kuti ku mund te vendosesh nje pike sepse nuk mund ta lesh komplet bosh, pastaj hiqe shenjen(uncheck) nga opsioni "e forumit". bej kete dhe do shikosh qe do te hiqet ajo anetar i ri.

Modifikim i Profilit Publik për: lezhjani-82
Regjistrimi: Informacion i Domosdoshëm Nuk mund të lihet bosh asnjë kuti.
Adresa Email:
Rishkruaj Adresën Email:
Informacione Opsionale Këto informacione do jenë të gjitha publike për anëtarët e Forumi Horizont
Faqja Personale:
Numri ICQ:
Kontakti AOL Instant Messenger:
Kontakti Yahoo Messenger:
Thënia:
Thënie opsionale që tregohet në fund të mesazheve tuaja.

Kodet HTML nuk lejohen
Kodet Speciale lejohen
Kodet [img] nuk lejohen
Ikonat lejohen
Ditëlindja:
Nëse vendosni ditëlindjen anëtarët e tjerë mund ta shikojnë mbi kalendarin e forumit dhe në profilin tuaj personal. Data Muaji Viti

Profesioni:
Ky "titull" do dalë poshtë pseudonimit tuaj në mesazhet që postoni
Mund të jetë maksimum me 25 gërma.
Për të lënë titullin që ka caktuar forumi (psh Anetar i Regjistruar) mjafton të zgjidhni opsionin 'E Forumit'.
Kodi HTML nuk lejohet. Profesioni aktual:
anetar i ri
[b]Profesion i ri:[/b] E Forumit?

Informacione të Tjera
Biografia:
Nese doni mund të vini një curriculum
Vendbanimi:
Ku jetoni aktualisht

Mesazh i vjetër 28 Shtator 2007 22:06
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ASTRA
Fidélité

Regjistruar: 25/09/2007
Vendbanimi: Ne qiell
Mesazhe: 37

Mund te me nderroni ju lutem dhe mua llogaritjen ,meqe mua llogaritjet tuaja s'me dalin dhe nuk arrij te bej ndryshime ne profil?

Te me vini poshte emrit (ne vend te anetar i ri);

fidélité

falmd.

Mesazh i vjetër 29 Shtator 2007 08:12
ASTRA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ASTRA Kliko këtu për të kontaktuar me ASTRA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ASTRA Shto ASTRA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ASTRA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 18:02 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Arkiva > Nga te gjithe dhe per te gjithe!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale nuk lejohen
Ikonat nuk lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar