Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Me teper rreth meje....
Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Ambicja qe kisha kur isha femije: te behesha mjeke
Kujtimi me i bukur: oh,shume mgjth nje moment i bukur ishte hapja e dasmes se kusheririt tim ne Shqiperi,hapje te cilen e beme une dhe vellai i dhendurrit
Kenga e preferuar: kam shume,mgjth nje qe me pelqen eshte yesterday(Beatles) 
Kendi ku strukem: librat

Endrra me e madhe: te shoh veten te plotesuar totalisht ne fushen profesionale. 
Moment krenarie: kur fitova konkursin e deges qe studioj,kur me doli praktika per ne Harvard... 
Veshtiresia me e madhe: teper personale mgjth mund te them habitem se ku gjeta forcat te ringrihem ne kembe.Eshte e vertete qe njeriu sa me shume te gjendet ne nje gjendje te veshtire,aq me pak e kupton.
Ore me zile: nje ore me disa majmuna te kacavarur ne njeri-tjetrin,"ore sinister"sic thote ime ba'je
Dita perfekte: ihhhhh
Puna e pare: pune?C'eshte ky term i panjohur ne fjalorin tim? Stazhi(nese kjo mund te quhet pune)
Llastoj veteveten: me ndonje "ikje" fshehurazi per ne det,e aty te ha dreke VETEM ne restaurantin tim te preferuar produkte deti.
Gjeja e fundit qe kam blere:Nje enciklopedi te re e fushes qe studioj
Filmi i preferuar:kam shume( nder te tjere The General's Daughter)
Frymezimi: vdekja me frymezon(fenomen qe mundohem te luftoj deri ne piken ku lejon natyra.Mgjth vjen nje pike qe behet e veshtire te luftosh dicka qe ne ca raste eshte opcioni me i mire) .Poashtu dhe partneri im eshte pike fikse frymezimi.
Jeta ime: nje akumulim ekstremesh

Modifikuar nga amor alucius datë 25/08/2006 ora 20:11

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 25 Gusht 2006 20:03
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RIP Gibbs
Victim at Finnegans Wake

Regjistruar: 14/05/2006
Vendbanimi: Bitchfield
Mesazhe: 2637

Re: Me teper rreth meje....

Pershendetja...... hi
Ambicja qe kisha kur isha femije..... doja te garoja ne F1
Kujtimi me i bukur...... kur me kapi policia te tajvani
Kenga e preferuar..... tani per tani HELENA nga MCR dhe IRIS nga GOO GOO DOLLS.
Kendi ku strukem.... ............................................................
Endrra me e madhe.... ..................................................................
Moment krenarie.... ..................................................................
Veshtiresia me e madhe... Tani po lene mos e pyt.
Ore me zile.... ...............................................
Dita perfekte.... .........................................................
Puna e pare..... Te BKT shperndaja fletushka dhe dhurata.
Llastoj veteveten.... ................................................................
Gjeja e fundit qe kam blere.... ..................................................................
Filmi i preferuar.... ............................................................................
Frymezimi....
Jeta ime....
[/B][/QUOTE]

Mesazh i vjetër 30 Gusht 2006 00:27
RIP Gibbs nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RIP Gibbs Kliko këtu për të kontaktuar me RIP Gibbs (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RIP Gibbs Shto RIP Gibbs në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RIP Gibbs në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

pershendetja...ckemi
ambicja qe kisha kur isha femije....futbollist,mesues ,poet
vendi ku strukem.....atje ku sjua pret mendja
kujtimi me i bukur....kur putha vajzen e pare ne jete
puna e pare...tu prashit misrin
filmi me i bukur...shume..por...i fundi mohikaneve
kenga preferuar......knoj qyqa ne bythe tu'llinit
veshtirsia me e madhe...kur per pak humba jeten ne aksident.
endrra me e madhe...te jetoj 102 vjet
llastoj vetveten....duke u fshehur shume gjerave
gjeja fundit qe kam blere...nje pale atlete puma
dita perfekte...kur zgjohem i gezuar
frymezimi....vellai im i vogel
jeta ime.....e qete me mire keq...

Mesazh i vjetër 07 Shtator 2006 19:42
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXI
*BIZNESMENE*

Regjistruar: 09/09/2006
Vendbanimi: ISTANBUL
Mesazhe: 3939

pershendetja.......hello
ambicja qe kisha kur isha femije.......mesuese
vendi ku strukem.........ne karriken perball kompjuterit
kujtimi me i bukur.......20 vjetori
puna e pare..........shitese mobiljesh
filmi me i bukur.......kubi
kenga preferuar.......nothing else matters
veshtirsia me e madhe........me zor mbarova shkollen
endrra me e madhe........te botoj poezit e mia
llastoj vetveten........me ushqimet qe ha
gjeja fundit qe kam blere.......xhinse D&G
dita perfekte.......kur zgjohem pa nerva
frymezimi.......qeni im
jeta ime.......xhom fare

Mesazh i vjetër 13 Shtator 2006 20:31
SEXI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXI Kliko këtu për të kontaktuar me SEXI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të SEXI't! Kërko mesazhe të tjera nga: SEXI Shto SEXI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

pershendetja................ hello there...!
ambicja qe kisha kur isha femije.... te behesha stiliste
kujtimi me i bukur ......... takimi me motren time,
qe kisha 10 vjet pa e pa
kenga e preferuar ......... nje dyzine....
kendi ku strukem ........ imagjinata ime
endrra ime me e madhe ......... te behem nje psikologe e mire
moment krenarie ......... kur dola nx.me e mire ne shk.
u diplomova M.e matures...
veshtresia me e madhe .......... kur kam bere aksident
ore me zile .......... vetja ime
dita perfekte .......... kur flas ne tel.me motren time,
qe kam 6vjet pa e pa
puna e pare ........ s'di a quhet e tille...luajtja e nje
roli dramatik ne shkolle
llastoj vetveten ......... shpesh ...duke ngrene akullore
gjeja e fundit qe kam blere ........ sot...nje cante sportive
filmi i preferuar ......... Kumbari i Fundit
Jeta ime ......... deri tani e qete...

Mesazh i vjetër 15 Shtator 2006 15:33
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141

Mesazh i vjetër 20 Shtator 2006 16:15
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Erico ....u lodha duke tlexu...please mos shkruj kaq shume...

Mesazh i vjetër 20 Shtator 2006 16:52
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zhylien Sorel
animas

Thumbs up

qetesohu

Mesazh i vjetër 20 Shtator 2006 18:02
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

e kerkuar ne kete menyre..s'me mbetet gje tjeter vecse ta kthej me te njejten monedhe......

ps:sa per temen.....jam tip i qeteeeeeeee....e dashur me shoket e shoqettttttt.......:p

Mesazh i vjetër 20 Shtator 2006 21:59
Zhylien Sorel
animas

kisha kohe pa marr lule .....

rrofsh shume flm,a jane natyrale????

Mesazh i vjetër 20 Shtator 2006 22:29
Ora tani: 07:22 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Me teper rreth meje....

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar