amor alucius
Ennology
Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605
|
Ambicja qe kisha kur isha femije: te behesha mjeke
Kujtimi me i bukur: oh,shume mgjth nje moment i bukur ishte hapja e dasmes se kusheririt tim ne Shqiperi,hapje te cilen e beme une dhe vellai i dhendurrit
Kenga e preferuar: kam shume,mgjth nje qe me pelqen eshte yesterday(Beatles)
Kendi ku strukem: librat
Endrra me e madhe: te shoh veten te plotesuar totalisht ne fushen profesionale.
Moment krenarie: kur fitova konkursin e deges qe studioj,kur me doli praktika per ne Harvard...
Veshtiresia me e madhe: teper personale mgjth mund te them habitem se ku gjeta forcat te ringrihem ne kembe.Eshte e vertete qe njeriu sa me shume te gjendet ne nje gjendje te veshtire,aq me pak e kupton.
Ore me zile: nje ore me disa majmuna te kacavarur ne njeri-tjetrin,"ore sinister"sic thote ime ba'je
Dita perfekte: ihhhhh
Puna e pare: pune?C'eshte ky term i panjohur ne fjalorin tim? Stazhi(nese kjo mund te quhet pune)
Llastoj veteveten: me ndonje "ikje" fshehurazi per ne det,e aty te ha dreke VETEM ne restaurantin tim te preferuar produkte deti.
Gjeja e fundit qe kam blere:Nje enciklopedi te re e fushes qe studioj
Filmi i preferuar:kam shume( nder te tjere The General's Daughter)
Frymezimi: vdekja me frymezon(fenomen qe mundohem te luftoj deri ne piken ku lejon natyra.Mgjth vjen nje pike qe behet e veshtire te luftosh dicka qe ne ca raste eshte opcioni me i mire) .Poashtu dhe partneri im eshte pike fikse frymezimi.
Jeta ime: nje akumulim ekstremesh
Modifikuar nga amor alucius datë 25/08/2006 ora 20:11
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|