Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > nick-name-i juaj
Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Billie Jean
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 18/08/2003
Vendbanimi: france
Mesazhe: 55

Billie Jean ,sepse eshte kenga ime e preferuar, nga kengetari im i preferuar.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 19 Gusht 2003 13:44
Billie Jean nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Billie Jean Kliko këtu për të kontaktuar me Billie Jean (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Billie Jean Shto Billie Jean në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Billie Jean në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
GJENERALI
Anetar i ri

Regjistruar: 15/01/2003
Vendbanimi: tirana
Mesazhe: 1

chat mbaj Albanian dhe GJENERALI kurse shoket e lagjes qe te vogel me kane therritur VEZA sepse e kam koken si veze ahahahaha Me pelqen te me thone GJENERAL

Mesazh i vjetër 21 Gusht 2003 12:18
GJENERALI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të GJENERALI Kliko këtu për të kontaktuar me GJENERALI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të GJENERALI't! Kërko mesazhe të tjera nga: GJENERALI Shto GJENERALI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto GJENERALI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ADELAIDA
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 25/08/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 694

ADELAIDA ,nje vajze shume e bukur,e cilter ,e brisht por ne te njejten kohe edhe inteligjente.Ky ishte personazhi im i preferuar ne librin tim te preferuar IDIOTI,dostojevsk.deri diku kjo jam une.....po deri diku ama(po tregohem modeste te dini)

Mesazh i vjetër 06 Shtator 2003 04:41
ADELAIDA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ADELAIDA Kliko këtu për të kontaktuar me ADELAIDA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ADELAIDA't! Kërko mesazhe të tjera nga: ADELAIDA Shto ADELAIDA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ADELAIDA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ujku123
Anetar i ri

Regjistruar: 11/07/2003
Vendbanimi: philadelphia
Mesazhe: 12

Un qe tu them te drejten nje daja inje shoku me kish tregu nje barcalet menje nxens qe kish ber gjyshin si ujk ne klas barcaleti me pelqeu shum por kur shkova ne kompjuter per tu rregjistruar e cova ujku dhe kish tjeter person kshtu qe isha dhe jam fillestar akoma dhe mezi igjeja gjerat ishtova koturru ate 123 asgje me teper

Mesazh i vjetër 08 Shtator 2003 11:03
ujku123 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ujku123 Kliko këtu për të kontaktuar me ujku123 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ujku123't! Kërko mesazhe të tjera nga: ujku123 Shto ujku123 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ujku123 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
VLonjatja2003
Proud~To~Be~VLonjate

Regjistruar: 14/10/2003
Vendbanimi: Ku me do qejfi
Mesazhe: 158

Ndersa une nga qe jam Krenare qe jam VLonjate dhe doja ta merrnin vesh

te gjithe qe jam nga VLora dhe prandja e vura kshu.

Ndersa 2003 dihet meqe jemi ne vitin 2003.

Mesazh i vjetër 20 Tetor 2003 04:18
VLonjatja2003 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të VLonjatja2003 Kliko këtu për të kontaktuar me VLonjatja2003 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: VLonjatja2003 Shto VLonjatja2003 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto VLonjatja2003 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
vesa
loqki

Regjistruar: 29/08/2003
Vendbanimi: Kosove ( Mitrovice )
Mesazhe: 20

Wink

Sepse eshte emri im dhe ne ato momente qe isha duke u regjistruar ne forum ndegjova kengen "VESA" nga tingulli 3 dhe vendosa ta ve emrin e vertete ...

Mesazh i vjetër 20 Tetor 2003 04:38
vesa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të vesa Kliko këtu për të kontaktuar me vesa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: vesa Shto vesa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto vesa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

Red face

BLEDUMI = BLEDI + UMI
BLEDI--emri im i vertete,
UMI--prapashtese perkedhelese...

BLEDUMI me therrasin gocat e tezes,prandaj e kam vene keshtu(jam shume i lidhur me to)...

Modifikuar nga Bledumi datë 21/10/2003 ora 01:04

Mesazh i vjetër 20 Tetor 2003 23:16
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_pafajshem
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 15/07/2003
Vendbanimi: Spain
Mesazhe: 383

Ketu ku banoj, kam nje fqinje qe me thote gjithmone "syte mi ke si shqiponje (blu por theres) dhe si simbol ruan shqiponjen e zeze (flamuri shqiptar mbi televizor), atehere vendosa ta ve "shqipja e zeze" . Mbasi dikush tjeter e kishte marre para meje, e vendosa ne anglisht.

Mesazh i vjetër 21 Tetor 2003 01:28
i_pafajshem nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i_pafajshem Kliko këtu për të kontaktuar me i_pafajshem (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: i_pafajshem Shto i_pafajshem në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i_pafajshem në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
CrAzYy_TiRoNcE
GoC_Me_NeRvA

Regjistruar: 23/07/2003
Vendbanimi: ToK
Mesazhe: 53

ehhhh nicku im tashi me thon te drejten ktu e kom von se me ket nick futem ene ne chat kshuqe me njofin po prejardhja ktit nicku o histori e gjat lol

Mesazh i vjetër 23 Tetor 2003 06:02
CrAzYy_TiRoNcE nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të CrAzYy_TiRoNcE Kliko këtu për të kontaktuar me CrAzYy_TiRoNcE (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: CrAzYy_TiRoNcE Shto CrAzYy_TiRoNcE në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto CrAzYy_TiRoNcE në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
vLoRaBeaCH_nYc
e BuzEqesHuR

Regjistruar: 03/09/2003
Vendbanimi: nYc
Mesazhe: 24

Vlonjatja2003,
e ne fakt ne e dime qe jemi ne vitin 2003 po tani qe e the dhe ti u perforcua kjo dituri, lool po ti mo patriote cdo vit te ri do jesh duke ndrruar #?
te pershendes

Mesazh i vjetër 23 Tetor 2003 19:43
vLoRaBeaCH_nYc nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të vLoRaBeaCH_nYc Kliko këtu për të kontaktuar me vLoRaBeaCH_nYc (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: vLoRaBeaCH_nYc Shto vLoRaBeaCH_nYc në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto vLoRaBeaCH_nYc në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 10:31 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > nick-name-i juaj

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar