Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > " Dita ime e sotme...Forumiste rrefehuni me kenge "
Gjithsej 204 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

are u still my wonderwall???  ^_^

Oasis - Wonderwall

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 04 Shtator 2007 04:34
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Do te ishte me mire pa lojera e pa rregulla :o :o 

Andreas Johnson - The games we play

Mesazh i vjetër 04 Shtator 2007 04:42
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Sa shume gjera per te bere e per te thene - sa pak kohe.

Doza ime per sot:

Mesazh i vjetër 04 Shtator 2007 21:44
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Kam pothuajse 2 ore qe degjoj Supersonic - kanalin e ri te Digitalb dhe deri tani kam degjuar pothuajse 4 here kengen e Sonit - Te Dua Ty

As vete se di pse te dua...thjesht qe ndjenjat nuk mund ti komandojme edhe ne ato momente kur te tjeret nuk na meritojne.

Ky ishte rrefimi im per sot.....

Mesazh i vjetër 06 Shtator 2007 04:22
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Lela po ma degjove ate Elvana Gjaten andej nga Supersonic thuaji qe me ka prishur veren me ate kengen e saj Mames ... me cmendi !!!!!!!

rrefimet ndonjehere duhen thene ... po pastaj kam hall se i them vetes where is my mind... duhet mbajtur mbyllur ajo e shkrete goje :p :p

Placebo and The Pixies - Where is my mind

Mesazh i vjetër 06 Shtator 2007 04:30
Lela_Dr
** dream **

Kenga ime per sot eshte "I'm Alive - Celine Dion"

Mesazh i vjetër 09 Shtator 2007 18:20
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Lela ca ben atje lart ?

Imagjino te hapesh sirtarin tend e te gjesh lloj lloj gjerash qe s'te duhen me por ti i mban se ske kohe ti hedhesh   ... midis atyre gjeta nje bilete kinemaje te filmit Oliver Twist ( se di pse ika ta shikoja .. mua s'me pelqen Dickens )prapa kisha shkruar : ma shpifi si film :o :o

Kenga e fundit qe kam degjuar ....vdes per kete kengen e kisha 1 jete pa e degjuar

JOE COCKER "Have A Little Faith"

Mesazh i vjetër 09 Shtator 2007 18:30
Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141

Pirro Çako -"Une Ai, Ti Ajo"

Unë Ai, Ti, Ajo-Pirro Cako

Ja, ra mbrëmja. Ti s'je më.
Ku ke shkuar? Unë s'e di.
Ne u prishëm për hiçgjë,
edhe gjatë do mbajmë mëri.

Do harrohen telefonat,
nëpër pellgje sytë do na thahen.
Si prelud do bjerë nga qielli,
një dëborë... kristal i bardhë.

Dhe kështu, gjersa një ditë,
të na thotë jeta ne: Harro!
Do të mbesim anonim,
do të jemi ne përemra,
Unë "Ai" dhe ti "Ajo".

Mbi ne ra ndarja si një dëborë,
mbuloi gjithçka,puthjet dhe fjalët.
Dhe vitet shkuan dalngadalë,
ujrat u ndotën, lumejtë u thanë.

Por, qaraman, jo, s'do të bëhemi,
se na u thye ëndrra ty dhe mua.
Ndonjë ditë nëpër botë,
sytë tanë kur të takohen,
s'do të ketë urrejtje brenda.

Mesazh i vjetër 10 Shtator 2007 22:56
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Kjo kenge me ka shoqeruar ne diten e sotme :

Vasco Rossi - Gli angeli

Mesazh i vjetër 11 Shtator 2007 02:39
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Sasha - If You Believe

Kam gjithe diten qe degjoj kete kenge sot.
Sa ndeza makinen ne radio ishin duke trasmetuar kete kenge....dhe me ngeli ne mendje....

Ja dedikoj dhe shoqerise Reale

Mesazh i vjetër 11 Shtator 2007 19:05
Ora tani: 19:10 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 204 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > " Dita ime e sotme...Forumiste rrefehuni me kenge "

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar