Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Fotografi nga Atë Nikolla Marku
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Ari.
I VETPERJASHTUAR

Regjistruar: 15/11/2006
Vendbanimi: skela e pare ne evrope
Mesazhe: 1763

po dhe mylimanizmi nga e njejta sindrom vuan
nga ajo e imponimit...

2kultet qe nuk perzihen fare jane ajo e bektashllive dhe e katolikeve

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 19 Janar 2009 23:04
Ari. nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ari. Kliko këtu për të kontaktuar me Ari. (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ari.'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ari. Shto Ari. në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ari. në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha Ari.
po dhe mylimanizmi nga e njejta sindrom vuan
nga ajo e imponimit...

2kultet qe nuk perzihen fare jane ajo e bektashllive dhe e katolikeve

Bektashinjte, jane vertet ne boten e tyre dhe jane shume te adaptueshem me shqiperine dhe mendjen qe kane shqiptaret, ke te drejte.

Katolicizmi, eshte dicka tjeter. Eshte nje fe qe ka konsolidim shume me te madh, mendoj une sepse ka hierarke te shkolluar mire. Megjithate ne Shqiperi, keq e kane te gjitha fete. Muslimanet pine raki sa denden. Hane dhe mish derri e lepuri qe aman aman.

Po ashtu edhe fete e Krishtit. Shqiptaret dine me mire te bejne poplitike se sa fe.

Mesazh i vjetër 19 Janar 2009 23:11
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ari.
I VETPERJASHTUAR

Regjistruar: 15/11/2006
Vendbanimi: skela e pare ne evrope
Mesazhe: 1763

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Bektashinjte, jane vertet ne boten e tyre dhe jane shume te adaptueshem me shqiperine dhe mendjen qe kane shqiptaret, ke te drejte.
sa fe.

kot nuk eshte qendra botrore e kesaj feje shqiperia,,,
vetem qe kan te theksuar synetllekun

ne fakt tek sunetlleku bazohen te gjitha fete bashk dhe me mjeksine

Mesazh i vjetër 19 Janar 2009 23:14
Ari. nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ari. Kliko këtu për të kontaktuar me Ari. (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ari.'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ari. Shto Ari. në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ari. në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha Ari.

Mesazh i vjetër 19 Janar 2009 23:27
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha Ari.

kot nuk eshte qendra botrore e kesaj feje shqiperia,,,
vetem qe kan te theksuar synetllekun

Po synetlleku nuk ka asgje te keqe o ari,

Per sa kohe nuk i shpeton dora doktorit dhe nuk te pret ndonje gje tjeter.

Mesazh i vjetër 19 Janar 2009 23:35
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Imortale Jecur
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 24/12/2005
Vendbanimi: Durres
Mesazhe: 67

N Marku

Tani qe une kam nja "2 shekuj" qe pyes prkatikisht c'ka bere ky N Marku dhe ju as qe me jeni pergjigjur konkretisht u mor vesh kjo pune.
Po mua me ra rasti te jem disa here andej nga Elbasani dhe kam kaluar 2 here ke kjo kisha e ketij patriotit dhe madie edhe e takova 1 here. Po mund te them shkurt qe nje person me aq nivel te ulet dhe injorant nuk kam pare. Ca patrioti thoni ju ai fliste si e Ema e Zeqos ne maj te thanes. bo cfare historish pa lidhje dhe genjeshtra qe tregonte. Gati sa nuk ja ktheva dhe ti thoja po ti per c'me kujton per ndonje femije ne fillore qe me tregon keto budalleqe?
Gjithesesi mund te nxjerr nje konkluzion qe ky patrioti jua qe ka bere ca fotografi une do te paguaja qe te kisha nje kundershtar si ai nese do isha ne vend te Janullatosit, jo per gje po bota do e shihnin c'idiot qe eshte dhe do kalonin nga ana ime.
O IQVlora c'jane keto nacionalizma ekstreme qe na shfaq ketu ne forum. Te duash atdheun nuk do te thote te urresh te tjeret, po nejse mesa shoh une ti nuk paske as njohurine e mjaftushme rreth patriotizmit, lere pastaj te te them une per filozofine e nacionalizmit dhe historine e tij kush e di si do te duket. ka rrezik te te duket arabisht. Nejse nejse shfryji nervat ne jeten virtuale, se mesa duket nuk paske ku ti shfryesh gjetke.

Mesazh i vjetër 15 Shkurt 2009 18:01
Imortale Jecur nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Imortale Jecur Kliko këtu për të kontaktuar me Imortale Jecur (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Imortale Jecur Shto Imortale Jecur në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Imortale Jecur në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Une nuk kam nevoj te mesoj nga ty se c'eshte patriotizmi e as qe me behet vone se cfare genjeshtra po na tregon ketu.Janullatusi eshte nje plehre greke qe qendron ne krye te kishes shqiptare vetem me vullnetin e politikanve tane te felliqur.Si duket ty te pelqen greku janullaq Imortale,sepse edhe vete ky laro grek eshte si mortja per vendin tone.Tamam si nick-u jot!
Me mire nje si At N Marku se sa nje gjarper i sillogjeve greke,pjese e te cilve mund te jesh edhe ti.
Posht Janullatusi e ata tradhetare qe i lepijne bythen ketij antishqiptari e antifanolisti!

Mesazh i vjetër 10 Prill 2009 21:39
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Imortale Jecur
Anetar i regjistruar

çia fut kot ti more IQVlora, more nga te gjitha ato qe ke thene per mua s'ke as edhe diçka te peraferert. Sikur te kishe thene qe une jam me origjine nga Kina do ishte me e afert me ato brroçkullat jopo agjent jopo nick nami. Gjithesesi gezohem qe ma ndjek keshillen per te shfryre nervat ne jeten virtuale. Dhe e kam seriozisht qe ben mire. me mire te zihesh ketu sesa me njerezit rruges. ose mbase s'ta mban me te tjeret aty ku je (dhe ka shume mundesi te jesh emigrant) dhe i shfryen kendej, ah ne kete rast nuk ta keshilloje shfryrjen virtuale si kure se eshte e demshme.
Tani meqe ti qenke teper i ditur dhe s'paske nevoje per brroçkullat e mia vazhdo qendro ne gjendien ku je se qenke mire. Te tjeret le te gjykojne se a eshte mire te shkojne pas 1 injoranti si N Marku vetem pse Janullatusi eshte agjent i grekeve apo jo.
ah edhe diçka flm shume per ate qe thua ne mesazhin tend se Janullatusi qendron ne shqiperi fale politikaneve tane te felliqur, jo per gje po ndihmone idene time. Se ky janullatosi nese ka arritur te "bleje" politikanet tane, te cilet hiqen si patriote te flakte, se ka te veshtire te bleje edhe nje cop injoranti si N Marku qe hiqet si patriot i madh. Ore se tani u kujtova une, po edhe ti patriot i madh na del ketu ne forum, mos... jo jo, nuk po e ekzagjeroje aq shume, hajde mos u bej merak se nuk po te akuzoj si agjent te tije te paguar qe ta shash pa argumenta.
"Patriotizmi eshte streha e fundit e te gjithe dallaveraxhinjve dhe batakeve"

Mesazh i vjetër 11 Prill 2009 03:30
Imortale Jecur nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Imortale Jecur Kliko këtu për të kontaktuar me Imortale Jecur (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Imortale Jecur Shto Imortale Jecur në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Imortale Jecur në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Nuk do shume mend per te kuptuar se kush je.Si thua ti i dituri i dynjase me mire me mbajt nje gjarper ne gji apo dike qe kishen tone kerkon ta mbaje shqiptare e jo korofillake.Po ta them edhe njehere,se po te jete per shqiptaret i dhjesin ne fytyre e ne mjeker janullaqit.Se c'fare halesh kane qene dhe jane keta prifterinj gay te kishes greke, mund te fillohet qe nga PN Luarasi,PKristo Negovani etj duke perfunduar tek koloneli i sillogjeve Vorio-Epirote mjekercjapi janullaq.Jo nga ty,por nga askush nuk ma bene terr syri mortje a si e ke nickun.Po te ishte per mua,une do t'ja kisha vene kufirin te thana priftit janullaq dhe me Greqine do te mbaja vetem mardhenie partneriteti e jo mardhenie plebeu,ashtu sic bejne politikanet tane.Keta maskarenj fusin hundet gjithandej.Po te kujtoj Himaren dhe tani se fundmi bolen Bollano,te cilit ne vlonjatet do t'i ******hejme gruan cupen e c'i permban fisi.Po te kujtoj 2003-shin kur na ndaluan ne Llogora.Here te dyte nuk do te kete me per te shiturit.janullaqi nuk ka blere politikanet tane,por keta te fundit e kane shitur bythen per karriken tek Athina zyrtare.
A mund te me thuash se sa vjet ka qe ky prift gay kerkon nenshtetesine e vendit shqiptare dhe asnje president nuk ja ka dhene e nuk do t'ja jap?
Kam pershtypjen se mos je Stenli nje filogrek i deklaruar.(Kete e verteton edhe numri i msg tuaja)Mbetet per t'u verefikuar nga administratori e te qerohesh mos te na bezdisesh me.

Mesazh i vjetër 11 Prill 2009 16:46
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Imortale Jecur
Anetar i regjistruar

Ore IQVlora, po ti qenke fantastike o burre i dheut, qenke nje steriotip i veçante per tu studiuar. Sa ta paska qejfi te shkruake ato qe ta ka qejfi edhe pse nuk kan asnje lidhje me argumentet e mia. Po boto 1 liber o burre i dheut meqe paske kaq mani te shkruash si te ta kete qejfi. A e di eshte fantastike, ne nje liber mund te fillosh te shkruash per 1 kopesht zoologjik, mund te vazhdosh me perralla dhe ne fud e mbyll me mesime per numera cirku.
Tani une jam e detyruar te pyes per te 100 here. nese Janullatosi eshte mjekerrciap, bollano eshte maskara, greket duan vorio epirin, etj, etj. Po te gjitha keto a e bejne N Markun me pak injorant? Ore edhe Berisha me Gazideden ne 97-en thane jo qarqet greke jo andej jo kendej, po tani po i puthin b*** grekeve. Lere pastaj N Markun Injorantin me te madh te kalase ç'mund te beje po ti leverdisi, ka rrezik ti ha m*** grekeve.
Rri more aty rehat se z'behet patriotizmi me llafe dhe me keq akoma kur behet me llafe kodra pas bregut. Na marrte lumi ne si popull nese i varim shpresat te keto pseudopatriot sharlatane dhe injorante. ja ku e kam ne gji plumbin qe me ka gjuajtur Janullatosi me doren e tij, bertiste gomari ne mes te kishes dhe kjo ishte nje nder budalleqet me te vogla qe tregonte. Po kur tha: nje telefonate ti beje kryeministrit italian dhe e nis pernje here ushtrine e tij per te na çliruar nga Greket, por duhet ti zgjidhim vete problemet pa ndihmen e te huajve. bobo çfare gomari.
Po mire ky N Marku me çfare ushqehet e vishet me patriotizem???? Ik re sa ai do jete nje derr agjenti i paguar qe te beje sa me shume sharlatanin dhe ju identifikoheni me ate, po hajde pra vazhdoni udha e mbare mbrojeni injorancen çfare te theme une, syte me zor nuk ja u hap.

Mesazh i vjetër 11 Prill 2009 19:24
Ora tani: 11:42 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Fotografi nga Atë Nikolla Marku

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar