Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Nga cfare keni frike? Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 2.50.
Gjithsej 23 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
flaka
outlaw

Regjistruar: 17/04/2006
Vendbanimi: ne hapesire
Mesazhe: 36

Unhappy

Frike te fle si e vdekur ne gjume.
Frike nga tel. qe bie in the dead of the night.
Frike nga ankthi.
Frike nga confusion.
Frike se kjo dite do te perfundoje me nje unhappy note.
Frike qe te mos dua dhe te mos me duan.
Fear that what i love will prove lethal to those i love.
Frike nga VDEKJA.
Frike of living to long.
Frike te humbase dhe lendoje njerzit qe dua.

Jam pak frikacake po cte bej
(qyqa sjam as laluce ).pa ofendime

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 23 Prill 2006 02:57
flaka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të flaka Kliko këtu për të kontaktuar me flaka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: flaka Shto flaka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto flaka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erminia
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 15/04/2006
Vendbanimi: italia
Mesazhe: 36

Eeehh mua me tremb me shume vdekja e njerezve te dashur,,,e di qe do e perjetoj keq edhe kjo me tremb shume fare..eshte e vetjma gje te ciles ia kam friken...

Mesazh i vjetër 01 Maj 2006 19:42
erminia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erminia Kliko këtu për të kontaktuar me erminia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erminia Shto erminia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erminia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Citim:
Po citoj ato që tha erminia
Eeehh mua me tremb me shume vdekja e njerezve te dashur,,,e di qe do e perjetoj keq edhe kjo me tremb shume fare..eshte e vetjma gje te ciles ia kam friken...

Kam te njejten frike , por edhe mendimi se dikush nga personat qe dua ndiet keq me ben te ndiem dyfish:nuk kam frike nga sfidat e jetes , e kam ate guximin e budallait si i thone nga ne por e vetmja gje qe me mposht eshte thjesht idea se njerzit qe duan vuajn...Gjithe te mirat nga diabolic a's

Mesazh i vjetër 02 Maj 2006 18:01
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Regjistruar: 13/10/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 747

Kjo dreq hija ime me ndjek nga pas ngado qe shkoj........me kall daten neteve te errta kur eci drejt makines sime ne parkingun ku parkoj sdo dite

Mesazh i vjetër 05 Maj 2006 09:28
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Kela
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 10/08/2005
Vendbanimi: Ne Realitetin e botes njerezore
Mesazhe: 427

Mua me tremb vetmia......
Jam njeri qe me pelqen shume shoqeria dhe s'do e imagjinoja veten time te vetmuar.

Mesazh i vjetër 05 Maj 2006 14:20
Kela nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Kela Kliko këtu për të kontaktuar me Kela (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Kela Shto Kela në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Kela në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Citim:
Po citoj ato që tha darma
Kjo dreq hija ime me ndjek nga pas ngado qe shkoj........me kall daten neteve te errta kur eci drejt makines sime ne parkingun ku parkoj sdo dite

Andej nga lagjja ime perdorin shprehjen-Ti ke frike nga hija jote- mesa duket do kesh kaluar andej nga lagja ime ti darme :p:p :p

Mesazh i vjetër 05 Maj 2006 14:53
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Regjistruar: 13/10/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 747

Ti je nga Elbasani mesa kam degjuar lart e poshte..............vjet isha ne elbasan ca dite me pushime .......rastesi se ne fakt nuk njoh asnje elbasanlli ......nuk njihja se tani i njoh ca Ndoshta eshte e mundur....e shikon c'pasoja le lagja jote

Mesazh i vjetër 06 Maj 2006 08:40
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Citim:
Po citoj ato që tha darma
Ti je nga Elbasani mesa kam degjuar lart e poshte..............vjet isha ne elbasan ca dite me pushime .......rastesi se ne fakt nuk njoh asnje elbasanlli ......nuk njihja se tani i njoh ca Ndoshta eshte e mundur....e shikon c'pasoja le lagja jote

E di e di se kalamajve per ti vene ne gjume i kercenojn se do ti cojn te lagjja ime po nuk fjeten .Me behet qejfi qe ke njohur elbasanllinj se jemi flori jemi 22 karat.A e di nga kam frike une ndonjehere? Kam frike se mos shkruaj dhe me kundershton ti...

Mesazh i vjetër 06 Maj 2006 17:19
buzeqeshja
studente

Regjistruar: 26/11/2005
Vendbanimi: mbi libra...
Mesazhe: 3155

Kam shum frike nga e rresira e nates .....

Mesazh i vjetër 07 Maj 2006 21:42
buzeqeshja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të buzeqeshja Kliko këtu për të kontaktuar me buzeqeshja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: buzeqeshja Shto buzeqeshja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto buzeqeshja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
Kam shum frike nga e rresira e nates .....

Mos ki frike nga erresira e nates por nga erresira e shpirtrave sepse naten ta ndricojn yjet ndersa shpirtrat e erret duan te erresojn edhe shpirtin tend dhe ndoshta driten e ka larg vetes...

Mesazh i vjetër 08 Maj 2006 01:32
Ora tani: 21:34 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 23 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Nga cfare keni frike?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar