Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Legalize it!?
Jeni PRO apo KUNDER legalizimit eventual te drogerave te lehta?
PRO
KUNDER
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
ColdFire
Veteran ne forum

Regjistruar: 15/11/2008
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 911

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi

kush ma deshifron
do ti jap 1 million

sepse ky xhamajkni qenka edhe per legalizimin
por edhe per sterlemilizimin

me qart bob marley

shume e lezetshme Labo lol
. Me kenaqe!

Fajtor i dashur, droga eshte droge nuk ka rendesi eshte e lehte apo e "veshtire". Nuk e di keni apo jo femije, por po bazohem ne faktin qe nuk mund te keni. Po te kishit dhe ti shikonit te perdornin marijuana dite per dite me syte tuaj, nuk e di nese do ishit dakort per legalizimin e saj. Duke qene ne fushen e mjeksise dhe e ardhur ne kontakt me femije qe perdorin frekuentisht drogen "e lehte" qe quani ju, jam skandalizuar nga gjendja shendetsore e tyre. Thjesht nje shembull: Nje 18 vjecar qe perdor hashash regullisht per gati 2-3 muaj eshte njesoj nga shendeti i mushkrive dhe aktiviteti i sistemit te tij nervor me dike qe ka perdorur thjesht nikotine (cigare) per gati 4-5 vjet. Keto i dashur Fajtor jane statisika nga studime te reja dhe jo thjesht opinioni im.
Mendimi im eshte kunder legalizimit, dhe jo sepse do ti ve fund perdorimit te substancave ilegale, por sepse ne nje fare menyre do te kete nje impakt sado te vogel negativ kunder perdorimit te droges.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 29 Nëntor 2008 03:46
ColdFire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ColdFire Kliko këtu për të kontaktuar me ColdFire (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ColdFire Shto ColdFire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ColdFire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
akrepi2008
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 03/06/2008
Vendbanimi: .
Mesazhe: 335

Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti

shume e lezetshme Labo lol
. Me kenaqe!

Fajtor i dashur, droga eshte droge nuk ka rendesi eshte e lehte apo e "veshtire". Nuk e di keni apo jo femije, por po bazohem ne faktin qe nuk mund te keni. Po te kishit dhe ti shikonit te perdornin marijuana dite per dite me syte tuaj, nuk e di nese do ishit dakort per legalizimin e saj. Duke qene ne fushen e mjeksise dhe e ardhur ne kontakt me femije qe perdorin frekuentisht drogen "e lehte" qe quani ju, jam skandalizuar nga gjendja shendetsore e tyre. Thjesht nje shembull: Nje 18 vjecar qe perdor hashash regullisht per gati 2-3 muaj eshte njesoj nga shendeti i mushkrive dhe aktiviteti i sistemit te tij nervor me dike qe ka perdorur thjesht nikotine (cigare) per gati 4-5 vjet. Keto i dashur Fajtor jane statisika nga studime te reja dhe jo thjesht opinioni im.
Mendimi im eshte kunder legalizimit, dhe jo sepse do ti ve fund perdorimit te substancave ilegale, por sepse ne nje fare menyre do te kete nje impakt sado te vogel negativ kunder perdorimit te droges.

Nje cigare me hashash per nga permbajtja e benzopirenit (qe mendohet si shkaktar i kancerit) si dhe monoksidit te karbonit eshte i barabarte me 14 cigare te zakonshme me duhan.

respekte Donika.

PS: more vesh gje; Gjergjin e kishin bere serb ...A. Klosi me nje tjeter

Modifikuar nga akrepi2008 datë 29/11/2008 ora 04:01

Mesazh i vjetër 29 Nëntor 2008 03:52
akrepi2008 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të akrepi2008 Kërko mesazhe të tjera nga: akrepi2008 Shto akrepi2008 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto akrepi2008 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ColdFire
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha akrepi2008

Nje cigare me hashash per nga permbajtja e benzopirenit (qe mendohet si shkaktar i kancerit) si dhe monoksidit te karbonit eshte i barabarte me 14 ckare te zakonshme me duhan.

respekte Donika.

PS: more vesh gje; Gjergjin e keishi bere serb ...A> Klosi me nje tjeter

. Gjergjin tim e kishin bere serb? Mos dhe sot! Diten e flamurit? Po une cte bej? Une kam forcen e gjuhes, Gjergji e ka shpaten. Jam e sigurt do ta ver ne vend nderin e tij.

Faleminderit per "heads up",
gjithashtu me respekt

Mesazh i vjetër 29 Nëntor 2008 03:59
ColdFire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ColdFire Kliko këtu për të kontaktuar me ColdFire (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ColdFire Shto ColdFire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ColdFire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti

. Gjergjin tim e kishin bere serb? Mos dhe sot! Diten e flamurit? Po une cte bej? Une kam forcen e gjuhes, Gjergji e ka shpaten. Jam e sigurt do ta ver ne vend nderin e tij.

Faleminderit per "heads up",
gjithashtu me respekt

Mos e vrisni mendjen hic! E di c'ndodh tek ne... sikur te marresh edhe barbonin me te felliqur italian... ti vesh nder duar autoresine fiktive te ndonje libri (te shkruar mbase edhe nga ai vete... ose nga dikush tjeter) i jepet rendesi sikur te kish zbritur Zoti ne Toke!!!

Schmitt... nuk eshte i pari dhe as i fundit qe shkruan liber mbi Gjergj Kastrioti Skender Bej!
Jane shkruar rreth 1700 - 1800 tituj mbi kete figure!

Dhe... me interesantja eshte se... "The Bad news is a news" !
Nqs do te vinte dikush e te fliste mire ... hajt mo... ai eshte shkrimtar, si Dan Brown... luan me trillimet e veta, mbi interpretimet e cunguara te dokumentave po vete te cunguara...!

Keshtu qe... mos e cani koken ( per te mos thene ndonje llaf tjeter )...

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2008 02:00
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ColdFire
Veteran ne forum

Wink

[QUOTE][i]Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti

Keshtu qe... mos e cani koken ( per te mos thene ndonje llaf tjeter )...

. Jo jo nuk behemi merak. Une per vete jam shume e qete...

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2008 03:19
ingmetalboy
without a trace

Regjistruar: 06/12/2004
Vendbanimi: wherever I may room
Mesazhe: 1008

Tani qe mendohem shtruar mendoj qe NUK duhet te legalizohet. Humbet bukurine po u be legale.
Une nuk shoh ndonje gje te keqe ne pirjen e nje cigareje hashash once in a blue moon me miq dhe shoke. "Gjella me kripe dhe kripa me kursim".Cfare rritet ne toke nuk mund te jete shume keq. Sa per ate punen se kur fillon me droga te lehta do te vazhdosh me droga te renda, mendoj se vetem njerzit e dobet e justifikojne veten me fraza te tilla. Nje njeri i shendetshem nga trute e kokes i vendos vete kufijte dhe di kur duhet te thote 'Jo". Pune tjeter per nje lloj droge qe te krijon vartesi fizike si puna e kokaines, heroines, cigares, alkoolit etj etj. hashashi nuk krijon asnje lloj vartesie fizike.

Mesazh i vjetër 07 Dhjetor 2008 05:18
ingmetalboy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ingmetalboy Kliko këtu për të kontaktuar me ingmetalboy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ingmetalboy Shto ingmetalboy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ingmetalboy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

Meksika ka legalizuar drogat per perdorim personal. Marijuan, kokain, heroin etj... ne nje mas te vogel te caktuar, nuk je i arrestueshem.
Ministri i brendeshem Meksikan thote qe eshte e pamundur te mbushen burgjet me njerez addicted to drugs.
Me mire te legalizohen sesa gjithe hargjimi procesor per nje arrestim.

Mesazh i vjetër 24 Gusht 2009 09:46
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Meksika do u beka parajsa e amerikaneve kshu alkol po hashash po ... vetem 2 hapa nga kufiri

Mesazh i vjetër 24 Shtator 2009 03:29
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Meksika do u beka parajsa e amerikaneve kshu alkol po hashash po ... vetem 2 hapa nga kufiri
nuk eshte e vertet, tani nuk shkon kush me atje, eshte bere kaos dhe shume vend i rrezikshem per te huajt atje...

Mesazh i vjetër 24 Shtator 2009 05:09
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 12:28 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Legalize it!?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar