Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Jam ne dileme
Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Smile

KURTIII kam nje sugjerim !!

Te lutem shkruaj shqip sepse dua te te lexoj dhe s'mundem.Ti 5 fjale i ke shqip dhe 10 anglisht...
Nuk di anglisht...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 01 Maj 2009 00:26
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erious
.

Regjistruar: 27/09/2007
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 2217

Re: Jam ne dileme

Citim:
Po citoj ato që tha Briganti
E dashura me te cilen kam 10 vjet rapore shume intesive dhe pa asnje hije dyshimi

ste duket pak si e egzageruar...? 10 vjet sjane 10 muaj, eshte nje jete...

pastaj un po lexoj qe ti je i martuar e ajo jo... ne te tilla raste me zgjuarsi ti duhet ti largohesh e ti lejshe hapsiren e duhur, pra te jetoj

kush je ti fundja fare qe e streson per te tilla budalliqe...? ti e ke zgjidhur jeten tende...

nejse, mendimi im ky

p.s. s'kuptoj si te ngrifet akoma mbas 10 vjetesh, apo thuaj skam se me c te merem e boj xhelozin

Mesazh i vjetër 01 Maj 2009 00:57
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Moral bajat dhe i thate.

Do isha kurioz te te shihja ty ne nje ishull ekzotik, mbasi te ishte mbytur anija, larg burrit se ai ishte i zene me pune dhe kishte shkuar me sekretaren ne Alaske dhe

dhe me nje djale te pashem afer, si ata qe ke pare nganjehere ne endrrat erotike te rinise.

Oh se harrova, ishte ky djali qe te shpetoi jeten duke te nxjerre nga uji.

Ishulli eshte shume i bukur me gjelberim dhe lule aromatike. Ne nje ane rrjedh nje perrua me uje te paster dhe te fresket. Bota eshte larg dhe te di te mbytur. Prit atje anijen e radhes qe vjen vetem per t'u furnizuar me uje nje here ne dy vjet....

Hm, po te pelqen e?

Nuk eshte puna per te bere moralisten cedrus, por nuk po kerkon cik si teper ai ndaj asaj? Me duket egoist. Ka 10 vjet qe e mban pas vetes nje femer qe mbase nuk ka ndermend ta lej gruan per ate. Nuk e di si rri ajo akoma pas ketij! Mbase shikon ndonje interes, pervec dashurise. Vetem kur ta shikoj veten nje dite te plakur e te vetmuar, dhe ky te rendi pas nje zocke me te re per te plotesuar deshirat e tij. Se po ta donte aq shume do e kishte lene gruan dhe do kishte ikur tek ajo. Lere ta jetoj dhe ajo jeten ashtu sic e ke jetuar dhe ti.

Mesazh i vjetër 01 Maj 2009 01:14
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erious
.

Regjistruar: 27/09/2007
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 2217

i hodha nje sy temes per te dyten here...

dhe si perfundim arita ne konkluzion... qe ktu paska shume karagjoz me K te madhe te shtypit qe shkruajn thjeshte per te shkruajtur diçka

ps. Debora... diçka e thelle ai nn shkrimi yt!

Mesazh i vjetër 01 Maj 2009 01:33
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74 është moderator/e në këtë nën-forum   al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

Brigant , kerkon keshilla apo thjesht po na tregon?!
bej pyetje cfare mund te pretendosh kur nuk ke premtuar asgje?
e fundit e thote vete afirmimi yt.
"te presesh eshte lumturi"

Mesazh i vjetër 01 Maj 2009 01:56
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Moral bajat dhe i thate........

Fiksoheni tek fakti qe dikush ju ben moral,kur edhe ju te njejten gje beni:s'ka gje me hipokrite se dikush qe mundohet te rrije ne piedistal vetem per tu treguar me nje vello anti-konformizmi qe s'e di sa i beson vertet dhe kur sot ikja kunder rrymes qendron pikerisht ne evitimin e tradhetise,mund ta quajme dhe anti-populiste kete gje.Zoti Fajtor s'e di sa here e perdori fjalen normale ne komentin e tij te pare,duhet ta rilexoj dhe me pas flet per populizem,te shkretet qe s'kalojne dot kufirin e plazmimit te trurit nga morale te semura Fanatike.Ju lutem,mos na beni ju moral!!!Mire tha dicka Amori:sikur te behesh tradhetar te ben perparimtar.Instikti eshte nje gje,te jetosh ne nje bote ku nje minimum kontrolli ke ne RESPEKT te personit tjeter por dhe te vetes,madje te dashurise meqe e kemi hedhur ne loje eshte sfida e vertete.

O Brigant,aman na e thuaj kush je se mbetem duke nxjerre gurin nga lumi!

Modifikuar nga briseide datë 01/05/2009 ora 02:28

Mesazh i vjetër 01 Maj 2009 02:12
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Briganti
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 28/04/2009
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 88

Nje sqarim

Ok, ndoshta kini te drejte ne arsyen qe une mbase jam ca i paqarte ne dilemen time. Dmth i paqarte si ua kam parashtrua juve. Per vete jam mese i qarte dhe i ndare se c'kerkoj, dmth se c'kerkon dikush ne nje cast te veshtire, nga miqte dhe shoket, qofshin edhe virtuale si rasti i ketushem. Une habitem pse ka zgjuar kaq tollovi kjo ceshtje qe kam parashtruar. Dua te besoj se jeni te gjithe ne moshe te pjekur, me pervoje te mjaftueshme, te degjuar apo te jetuar, aq sa per te mos vene duart ne koke, te lemeritur se nje lidhje zgjatka mbi 10 vjet, dhe qe, me falni per shprehjen, te vazhdosh te jesh "cakmak" ne shtrat. Le pastaj te beni te habiturin apo mallekuesin se une tradhetokam kuroren. Ama muhabet! A thua se eshte kurora e Anglise, dhe jo nje kurore e vene ne nje zyre te qelbur bashkie. As ne kishe jo! Sipas meje, sa me shume te vazhdoni te diskutoni, te miratoni apo te ndeshkoni "tradhetine time familjare" aq me shume deshmoni se jeni te te papervoje, te palexuar, e bile femije fatkeqe qe neser ka per t'ju zene nen vete ngrehina e vjeter e marteses. Do me kujtoni kur t'iu ndodhe, e do thoni, "ah e kishte mire Briganti, po nuk e kuptuam athere"! Ej, dilema ime eshte kjo: A duhet te besoj se nje femer zoteron mekanizmin perkates gjer ne perfeksion, sa te loze njeheresh, per nje kohe kaq te gjate, dy role dashurie me te njejtin nivel. Pra kujt duhet ti besoj une, dyshimit te lindur, apo te kaluares pa asnje hije, para fotografise? Me shume do me interesonte mendimi femeror. Per cfar shkaku fizik ose shpirteror, nje femer mund te futet ne nje labirinth te dyfishte? A eshte ne cdo rast distanca e larget, nje mundesi dhe nje shtyse per te flirtuar? A le nje flirt shije te gjate? A duhet nje shkak per nje flirt, apo nuk eshte e thene te jete? Gjera te tillla. Ama me nje kusht: Pa llangosjen e kujdesit per te bere "te ndershmen". Une nuk besoj ne ate lloj ndershmerie, dhe as ne cilesine e mendimit, te jeteses, etj etj., te ketyre soj te ndershmesh!

Mesazh i vjetër 01 Maj 2009 04:32
Briganti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Briganti Kliko këtu për të kontaktuar me Briganti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Briganti Shto Briganti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Briganti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bruni22
W la mussa

Regjistruar: 30/04/2008
Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa
Mesazhe: 1800

Re: Nje sqarim

Citim:
[i], te vazhdosh te jesh "cakmak" ne shtrat. [/B]

ahhahhahhahahahhahaaha sa kam qesh
pergjigju parafolseve pa lere cakmakun ti do rrika me nje te martuar ajo vetem x ate pun hahahhaa se na shkrive po thuaj te verteten meqe do mendimet e te tjereve.

kot nuk thon taljont "non ce uno senza due" e kishim njerin/ren ktu na mungoje edhe ti

Mesazh i vjetër 01 Maj 2009 04:56
bruni22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bruni22 Kliko këtu për të kontaktuar me bruni22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bruni22 Shto bruni22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bruni22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Re: Re: Nje sqarim

Citim:
Po citoj ato që tha aldo11

lere cakmakun ti do rrika me nje te martuar ajo vetem x ate pun

:dukemendu :dukemendu .......... Balloteli??????

Mesazh i vjetër 01 Maj 2009 08:05
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Re: Nje sqarim

Citim:
Po citoj ato që tha Briganti
Ej, dilema ime eshte kjo: A duhet te besoj se nje femer zoteron mekanizmin perkates gjer ne perfeksion, sa te loze njeheresh, per nje kohe kaq te gjate, dy role dashurie me te njejtin nivel. Pra kujt duhet ti besoj une, dyshimit te lindur, apo te kaluares pa asnje hije, para fotografise? Me shume do me interesonte mendimi femeror. Per cfar shkaku fizik ose shpirteror, nje femer mund te futet ne nje labirinth te dyfishte? A eshte ne cdo rast distanca e larget, nje mundesi dhe nje shtyse per te flirtuar? A le nje flirt shije te gjate? A duhet nje shkak per nje flirt, apo nuk eshte e thene te jete? Gjera te tillla. !

Nje femer mund te futet ne nje labirint te dyfishte per shume gjera arsyeja e pare qe nuk eshte e kenaqur nga jeta qe ben qe eshte lodhur duke te qendruar E NDERSHEM nje njeriu qe kete fjale sdi as se cdo te thote ,mund te futet sepse ajo qe i jep ti si mjafton me (jo cakmaku se iemn kane dale dhe istrumente qe cakmaku ika zili ) kerkon me shume ti nuk ke arrit te mbash premtimet qe dikur i keni thene njeri tjetrit ndoshta mbas kaq vitesh ka gjetur nje njeri qe ne erresiren e ketij "llumi"ku ka jetuar ka kaq vjet i jep nje drite shprese qe jeta e saj mund te ndryshoje duke i treguar sesa vlen ajo si femer ,ndoshta u lodh nga kjo e trajtuar si "prishesja e kurores dhe e ngrohtesise familjare) .... u lodh nga takimet me orar me te folurit me orar u lodh duke e meduar "po ai me ke fle me ke rri "...flasim gjithmon per nje femer qe nuk eshte "tralala "sepse po qe se eshte ndryshe thjesht ka vetem deshire te beje ndonje koleksion CAKAMKESH sipas madhesise ,gjatesise dhe sa durojne.....por ndoshta ky njeri eshte thjesht nje njeri ndryshe nga ti ne cdo gje dhe ndoshta i jep ate qe ti sja ke dhene ne keto vite pak respekt per veten eshte nje shok i mire.......

ps.kisha vite qe se degjoja kete fjale "cakmak ne krevat "fjale.....hahahaahhsa kam qesh turll cka car ka dhene ndonje interviste Manushaqa qe si nizet cakmaku Ballotellit apo e ka flaken e dobet hahahahahah ????????????

Mesazh i vjetër 01 Maj 2009 13:35
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 18:11 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Jam ne dileme

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar