robert
Veteran ne forum
Regjistruar: 08/05/2010
Vendbanimi: Gjermani
Mesazhe: 871
|
Citim: Po citoj ato që tha Vizioner
Ah po; Pergjigjja qe me dhe mua, tregon dhe ate pse ATA te Shqoqates nuk te kane kthyer pergjigje....dhe, pasken pas te drejte, xhanem!
A thua!?.. D.m.th. del se une vetem dua te tallem me njerezit!... Dakort! Sinqerisht me pelqen konkluzioni dhe llogjika jote! Mua me pelqejne gjithmone njerzit e zgjuar, vetem se dua qe ata ti shkojne nje problemi deri ne fund. Dhe ne kete rast ngelen prapseprap disa gjera pa sqaruar!
Mire ata te shoqates e kuptuan qysh ne e-mailin tim te pare, se une nuk qenkam serioz, ndaj dhe nuk e muaren mundimin te me kthejne pergjigje! Por perse me nisen ne adresen time te e-mailit informacionin e pergjithshem te prenotimeve ne panair, ate iformacion qe u dergojne shtepive botuese?!?
Me pas une u nisa edhe nje e-mail te dyte, ku u kujtoja informacionin qe prisja per pyetjet e mia. Aty bashkengjita edhe e-mailin e pare, qe ata ti shihnin ato 3-4 pyetje te mia. A thua -sipas llogjikes tende- tani u binden ata plotesisht se une po tallesha?!?
Pervec ketyre, -meqe hyre ne valle; por ne diskutimin me mua mund te dalesh kur te duash, edhe pa dhene pergjigje fare, se une nuk mbaj njeri me zor ne debat- po sikur te mendoj une se je ti qe po tallesh?!? Se ashtu sic e shtron ti ndihmen tende, (me thonjza e pa thonjza), cdokush mund te mendoje se je ti qe do te tallesh -me nder- b..., apo ta degradosh problemin, qe te tjeret ta shohin fajin/gabimin jo tek ky person juridik (shoqata e botuesve), por ta shohin fajin/gabimin tek personi civil, (qe ne kete rast eshte nje autor i parendesishem, sic jam une)! Se ti dhe kushdo e di mire qe nje panair librash ka nje shoqate qe e organizon, dhe nuk je ti qe i ndan metrot, ti e di mire se kjo shoqate ka ne baze te ligjit detyrimin per te dhene informacionin e duhur tek interesentet, te gjithe e dime se interesentet kane kane detyrime ndaj kesaj shoqate vetem nga momenti kur ata kane hyre ne marrveshje me kete shoqate per te marre pjese ne panair! Shpresoj pas ketij sqarimi te gjesh serish ndonje ironi, tallje, gabim, se kushedi, mund te vime ne perfundimin qe mos-zbatimi i ligjit nga ana e shoqates nderohet me cmimin e republikes, dhe une shkoj ne burg.
|