Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736
|
RUBY_DR
ej lal pershendetje ne te pare se te kam edhe patriot,
edhe une kam qene shume here ne shqiperi edhe kam kaluar shume bukur lal por nuk mund te krahasohemi ne qe jetojme jashte me ata qe jetojne aty vella se ne i kemi xhepat e mbushur kur shkojme aty por ata qe jetojne aty nuk ma mer mendja se bejne jeten qe ben ti lal kur vete rri nji-dy muaj ose edhe nje vit lal ok?
do me thuash po edhe ata kane!
po por shqiperia nuk eshte vetem tirane edhe durres plako po te shikosh vende te tjera jane cope-cope rruget jane me kalldrem akoma dhe une te them se ato rruge qe ke pare ti nuk kane per te shkuar me shume se 5 vjet edhe do behen sic ishin me pare as 50% e rrugeve nuk jane te regulluara lal ok?
me respekte nik.
hektori duhen vertet njerez qe ta udheheqin shqiperine.por nuk jam dakorte kur e krahason me shtete te tjera sepse ne jemi vetem 4 milion banor edhe po te ishin te gjithe te sakte sot shqiperia do ish lule bote se aq pak njerez mund ta benin te bukur shqiperine edhe kuptohet kur je pak veta aq me kollaj punohet apo jo lal?
ju pershendes