briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388
|
Citim: Po citoj ato që tha ridii
jo vlonjat mendoi se gabohesh ti.. s kam gje kunder muzikes popullore,jo se e pelqei,por populloria s me pelqen thjesht ceshtje pelqimi e jo se ka ndonje gje keq,por stacioni qe ti thua nuk mendoi se jep ate muzik popullore qe ti thua... c muzik na ka zili bota?! Kenget popullore te sinanit me muziken e tarkanit?! apo te madones me muzik te shakires?!Apo ajo kenga kur sorra shqiptare {sorry madona shqiptare},kendon keng popullore e veshur me fustan me flamurin e amerikes .. baaa c jan keto ka..rlleqe edhe thoni se na i ka zili bota...apo e ke fjalen per ate grupin nga berati qe kendon ate kengen 'a moj amerika jon' ?!
Ridii por doja te shtoja diçka nese me lejohet...
Une ne pergjithesi e kam patur inat muziken labe...s'e di perse,ndoshta se duhet ta degjoja me zor sa here qe isha ne makine me prinderit
Kohet e fundit po ridegjoj kenget,rishikoj video te vjetra dhe me çudit entuzizmi me te cilin kendonin (edhe kur kendonin per enverin -.-''' po nejse...)
..Jane PERLA te verteta siç thote Iqvlora,dhe mendoj e ka fjalen per kete muzike kur flet,jo thjesht per ata soziat qe dalin sot...per tu traumatizuar kur shikon çka ndodhur me muziken shqipetare...çeshtje biznesi gjithsesi...:o