Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Beqare apo e zene?
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

Re: E zene shpirterisht,

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos
me koke dhe kembe!e dashuruar deri ne palce!
hemi jo ti

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 14 Maj 2005 20:47
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
flori_dr
cun durrsi

Regjistruar: 14/07/2004
Vendbanimi: canada
Mesazhe: 99

po mi mizza ne canada jam edhe afer qekemi edhe ajo shprehja e njohur he????hahahahaha

Mesazh i vjetër 14 Maj 2005 22:59
flori_dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të flori_dr Kliko këtu për të kontaktuar me flori_dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: flori_dr Shto flori_dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto flori_dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

Citim:
Po citoj ato që tha flori_dr
po mi mizza ne canada jam edhe afer qekemi edhe ajo shprehja e njohur he????hahahahaha
ahahahhahahaha
e nice the one that u puted on right now eshte me e bukur cute!!!!!!!!! ej un do vi ne june 15 ne NIAGAra FAlls
I LOVE that place eshte shum bukur apo jo?????????
ku je ti ne toronto?????? nejse
XOXOXOOX

Mesazh i vjetër 15 Maj 2005 01:06
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
100%PogradeCare
Puturoshe...

Regjistruar: 13/12/2003
Vendbanimi: u.s.a
Mesazhe: 296

Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_

oh shum shum HOT! ajo m,i ca thua ti
top spot
...........

kush un me singel
not realy
gurl
but I wont call it that him my boyfriend eather
so I dunno I'm stuck in between (jk)

baby
po ne yahoo y u never sign on?????????
I'm so spoiled and I realy need to talk 2 someone........

kiss kiss baby
love ya
so much
sissy
edhe thoi hi burrit nga un ...........
P.S.
edhe ishalla nuk me fton ne dasem po ehe
mos e bej ate gaf se ta bera koken me xhunga.......
pastaja
(jokin sweety) i lov ya I wont never do anythin 2 hurt you
especially on ur BIG DAY

XOXO

ohhh deksha una... per mizken e muve qe e kam si yll e kam
sot do jem online xemlo pa merak..... ta jap addressen ne message privat ose te te bej une add ty edhe flasim bashke
se mezor po pres mi dreqo te te njof icik
ajjjj love u sisiiiiiiiiii
mwaq mwaq ne faqkat

PS: SO he e poshter e paske nje bandill e?? im 100 % sure qe e ke HOT lool cuz ashtu i do ti ....

Mesazh i vjetër 15 Maj 2005 01:33
100%PogradeCare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të 100%PogradeCare Kliko këtu për të kontaktuar me 100%PogradeCare (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: 100%PogradeCare Shto 100%PogradeCare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto 100%PogradeCare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

Cool

Tani fillon beqaria ime....Totalisht beqare!

Mesazh i vjetër 15 Maj 2005 10:44
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lubi
shume pune

Regjistruar: 06/05/2005
Vendbanimi: shtepi
Mesazhe: 378

i "zene"ne realitet apo ne zemer

une te pakten keshtu e mendoj tani--eshte tjeter ideja qe do gjithmone tendon ta mbash e ndjesh veten tende te lire pa bere qe ne mendjen e ne zemren tende te kete vend per te tjere --dhe krejt tjeter ne fakt realiteti ne te cilin po nuk patem njerezit e afert e te dashur prane fizikisht e moralisht do te ndjeheshim !te humbur!!

Mesazh i vjetër 15 Maj 2005 14:51
lubi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lubi Kliko këtu për të kontaktuar me lubi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lubi't! Kërko mesazhe të tjera nga: lubi Shto lubi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lubi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SHKODRANI I QESHUR
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/03/2005
Vendbanimi: Italy
Mesazhe: 634

Citim:

Te uroj te kesh nje beqari me me fat se kjo e imja zemer

Modifikuar nga SHKODRANI I QESHUR datë 16/05/2005 ora 02:59

Mesazh i vjetër 15 Maj 2005 17:26
SHKODRANI I QESHUR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SHKODRANI I QESHUR Kliko këtu për të kontaktuar me SHKODRANI I QESHUR (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SHKODRANI I QESHUR Shto SHKODRANI I QESHUR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SHKODRANI I QESHUR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Orion
Student

Regjistruar: 04/11/2003
Vendbanimi: Italy ( Rome )
Mesazhe: 802

Citim:

Nxjere kallomin dhe gjune per peshk

Mesazh i vjetër 15 Maj 2005 17:39
Orion nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Orion Kliko këtu për të kontaktuar me Orion (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Orion't! Kërko mesazhe të tjera nga: Orion Shto Orion në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Orion në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

Citim:
Po citoj ato që tha SHKODRANI I QESHUR

Sa shpejt harrojne njerezit...Po un pse nuk mundem te harroj??

"Te uroj gjithashtu te kesh nje beqari me me fat se kjo e imja Zemerrrrr!"

Modifikuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 16/05/2005 ora 08:34

Mesazh i vjetër 15 Maj 2005 18:33
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

Eshte per tu habitur se si te gjitha vajzat thone se jane te zena.... Epo ne qofte se deshirojne te bejne interesanten atehere me mire te gjejne nje menyre tjeter per ta bere ate. NUk eshte per te ardhur keq per veten ne qofte se nuk je i/e lidhur me ndonje te dashur... Jane disa karaktere qe veshtire qe te pranojne nje djale apo nje vajze thjesht edhe per te kaluar kohen... Edhe une jam nje tip i veshtire dhe lidhjet e mija nuk zgjasin me shume se 3 muaj....

Pershendetje dhe tregohuni pak te sinqerte se nuk eshte turp.....

(PA ofeze)

TUNG

Mesazh i vjetër 15 Maj 2005 18:37
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:37 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Beqare apo e zene?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar