Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Kinematografia > Cili eshte filmi i fundit qe keni pare dhe cfare pershtypjesh ju ka lene
Gjithsej 97 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

deux bigallow
european gigolo
it was funny
as hellz

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Gusht 2005 21:49
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
9katshi
Anetar i ri

Regjistruar: 03/08/2005
Vendbanimi: Ne kurbet te zi.
Mesazhe: 15

Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
deux bigallow
european gigolo
it was funny
as hellz

Skisha shku per ta pa ate if they payed me !!!!

Mesazh i vjetër 23 Gusht 2005 10:57
9katshi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të 9katshi Kliko këtu për të kontaktuar me 9katshi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: 9katshi Shto 9katshi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto 9katshi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Citim:
Po citoj ato që tha 9katshi

Skisha shku per ta pa ate if they payed me !!!!

ahhahahahahah
u got lucky then
I had to go
thou
someone payed 4 my ticked so who cared

Mesazh i vjetër 26 Gusht 2005 21:38
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2005
Vendbanimi: Eastern Seaboard
Mesazhe: 4434

"Monster in law"... with J.LO It's really o good move

Mesazh i vjetër 26 Gusht 2005 21:43
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: From Beyond
Mesazhe: 982

Ricordati di me, film italian (me Bellucin)

Me pelqeu, ishte drame e bukur, tregonte jeten pa shume zbukurime (mgjs ngaqe kam kohe qe jam shkeputur nga italianet dhe kultuar e tyre, me bene pershtypje menyra e te shprehurit tere ulerima... ne kendej jemi njerez te qete)

Mesazh i vjetër 27 Gusht 2005 14:43
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kalorsi_i_kuq
Luftetari i te vertetes.

Regjistruar: 26/06/2005
Vendbanimi: katunet e USAs
Mesazhe: 318

Pash "Brothers Grimm" ne kinema, me konfuzoi pak por ishte i bukur per ata qe kane qejf perrallat me shtriga, e kesulkuqen. Ju qe si keni qejf perrallat as mos tju shkoi ne mend t'ikni atje.

Mesazh i vjetër 27 Gusht 2005 18:05
kalorsi_i_kuq nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kalorsi_i_kuq Kërko mesazhe të tjera nga: kalorsi_i_kuq Shto kalorsi_i_kuq në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kalorsi_i_kuq në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tironcja_tr
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 04/09/2005
Vendbanimi: tirone
Mesazhe: 63

une kam pare Kill Bill 1,2 dhe Bella Mafia 1,2.sh te bukur qe te dy.

Mesazh i vjetër 10 Shtator 2005 18:59
Tironcja_tr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tironcja_tr Kliko këtu për të kontaktuar me Tironcja_tr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tironcja_tr Shto Tironcja_tr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tironcja_tr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Citim:
Po citoj ato që tha Tironcja_tr
une kam pare Kill Bill 1,2 dhe Bella Mafia 1,2.sh te bukur qe te dy.
iu kill bill ahhh filmat t ekoti ne jeten e filmave un pash kill bill vol 3 it sucked ASS

Mesazh i vjetër 14 Shtator 2005 03:59
^AngeL^

Regjistruar: 13/07/2003
Vendbanimi: U.K
Mesazhe: 538

un kam pare
1 The Business,,,,,,,,,,,shum i mire ishte dicka reale po ta imagjinosh ne ditet e sodit.

2 The duke of Hazards----------------ishte cool shum funny.

3 The Longest Yard --------- me ka pelqyer shum

kam par dhe ca tjer po po pertoj me i shkru

Mesazh i vjetër 13 Tetor 2005 15:31
^AngeL^ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ^AngeL^ Kliko këtu për të kontaktuar me ^AngeL^ (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ^AngeL^ Shto ^AngeL^ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ^AngeL^ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
^AngeL^

Regjistruar: 13/07/2003
Vendbanimi: U.K
Mesazhe: 538

Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
deux bigallow
european gigolo
it was funny
as hellz

lol se kisha ne plon me shku me e pa kte filmin dhe kom harru
do ik te henen nese nuk gjej ndonje kinez rruges me e ble

Mesazh i vjetër 13 Tetor 2005 15:33
^AngeL^ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ^AngeL^ Kliko këtu për të kontaktuar me ^AngeL^ (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ^AngeL^ Shto ^AngeL^ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ^AngeL^ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 11:45 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 97 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Kinematografia > Cili eshte filmi i fundit qe keni pare dhe cfare pershtypjesh ju ka lene

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar