Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Arti Figurativ > Rruga artistike > vizatime
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Lord_Of_The_Strings
Veterinary Psychiatrist

Regjistruar: 27/08/2004
Vendbanimi: Asgard
Mesazhe: 1568

Apapapa.

Po ti mi dreq qenke me e mire se mua se ti luan dhe me ngjyrat, jo vetem me manipulimin e imazhit. Kot me hiqesh si modeste. Ja, sa te vish ne Tirane dhe do hapim bashke nje studio per te ofruar sherbime te kesaj natyre ne Tirane dhe ne mbare Shqiperine.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 31 Mars 2005 19:23
Lord_Of_The_Strings nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lord_Of_The_Strings Kliko këtu për të kontaktuar me Lord_Of_The_Strings (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Lord_Of_The_Strings't! Kërko mesazhe të tjera nga: Lord_Of_The_Strings Shto Lord_Of_The_Strings në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lord_Of_The_Strings në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: From Beyond
Mesazhe: 982

ahahahahahh, po dhe kete s'ma kishin thene ndonjehere; une modeste?! Kisha pershtypjen se i shisja mend c'do gjeje qe leviz Nejse, faleminderit niku, po pate shume oferta per keshtu gjerash, kalo nja ca nga mua

ana, mos ki merak, e kam marre une persiper

Mesazh i vjetër 01 Prill 2005 01:50
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

invisible Wolverine

Ketu keni nje skene nga filmi X-men 2, te ciles i kam "zhdukur" aktorin (Hugh Jackman) per te dhene iluzionin se eshte i padukshem

Modifikuar nga wydra datë 10/04/2005 ora 14:00

Mesazh i vjetër 10 Prill 2005 05:08
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

rrush i kuq?!

Ketu keni nje bistak rrushi te bardhe, te kryqezuar me te kuq (shkurt muhabeti, njeren kokerr e kam skuqur)

Modifikuar nga wydra datë 10/04/2005 ora 14:01

Mesazh i vjetër 10 Prill 2005 05:16
Keni
Vezhgues

Regjistruar: 01/02/2003
Vendbanimi: Philadelphia usa
Mesazhe: 3202

Wydra nuk hapen keto dy te funeit. Mundohu dhe postoj dhe njehere te lutem. Jam i interesuar mbasi po e ndjek punen tende ne kete teme me interes.

Mesazh i vjetër 10 Prill 2005 05:44
Keni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Keni Kliko këtu për të kontaktuar me Keni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Keni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Keni Shto Keni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Keni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

ke te drejte keni, nuk e di pse nuk hapeshin, tani e rregullova.

me behet shume qejfi qe te pelqejne punimet e mia dhe shpresoj se dhe keto do te te pelqejne, megjithese faktikisht nuk jane vizatime

Mesazh i vjetër 10 Prill 2005 14:03
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

Te gjtha pa perjashtim jane fantastike

Uaaa un nuk e di pse nuk kisha rene tek kjo teme me pare, por sot qe po i shoh po mrekullohem.

Jane vertet fantastike.

BRAVO

Mesazh i vjetër 10 Prill 2005 14:23
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darke
Syri i Natës

Regjistruar: 24/08/2003
Vendbanimi: night
Mesazhe: 2545

Re: invisible Wolverine

oh this is really funny good job wydra
There is a group or artist from Madrid (I think) called "el perro" that made for an exhibition something very similar to this. They took a very famous movie of Gangsters (i don't remember the title, but I will look for it) and made dissapear the weapon from the hand of one of the gansgters in the scene. Oh it was really funny to see the expression of the men in the movie, very serious, one of them pointing to the other with an invisible weapon, and the other like very scared

It's cool this idea! I love it! Congratulations!

Mesazh i vjetër 10 Prill 2005 17:19
darke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darke Kliko këtu për të kontaktuar me darke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darke Shto darke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Keni
Vezhgues

Regjistruar: 01/02/2003
Vendbanimi: Philadelphia usa
Mesazhe: 3202

Citim:
Po citoj ato që tha wydra
ke te drejte keni, nuk e di pse nuk hapeshin, tani e rregullova.

me behet shume qejfi qe te pelqejne punimet e mia dhe shpresoj se dhe keto do te te pelqejne, megjithese faktikisht nuk jane vizatime

Ok Wydra, tani jane ne regull. Me pelqejne punimet e tua. Ne pergjithsi jam shume i dhene pas fotove dhe pikturave dhe sidomos kur kan ndonje perpunim. Une vete jam shume i dhen pas aparatit fotografik. Mund te them se jam manjak pas fotove, dua te nxier cdo gje qe shoh ne fotografi.
Gjithsesi te uroj suksese ne punen tende te bukur

Mesazh i vjetër 11 Prill 2005 07:42
Keni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Keni Kliko këtu për të kontaktuar me Keni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Keni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Keni Shto Keni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Keni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

Sabina - turp e faqja zeze! Po si i thone, me mire vone se kurre, keshtu qe kesaj rradhe po ta falim, me kusht qe ta vizitosh faqen rregullisht per te qene e azhornuar

Darke - thankies You know, I like that idea with the disappearing of the guns, I bet it's hilarious I might do somthing similar, it would be fun

Keni - faleminderit, me behet qejfi qe na pelqekan te njejtat gjera Ne fakt dhe une i kam pare fotot qe ke postuar ti, po nuk kam qene e sigurte nese ke qene ti fotografi i te gjithave. Lum si ti qe paske aparat, une tani per tani jam "ne tako", me kismet kur te filloj pune do ble ndonje te mire

Mesazh i vjetër 12 Prill 2005 03:48
Ora tani: 17:03 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Arti Figurativ > Rruga artistike > vizatime

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar