Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > A ua dini vlerën meshkujve shqiptarë?
Gjithsej 18 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

Citim:
Sa per meshkuj shqiptare kam njohur e takuar shume nga cdo krahine e Shqiperise nga Vermoshi ne Konispol dhe po te gjithe "pyke" jane mire tha GANGOO.Edhe ato qe gjoja mbahen me shkolle jane me keq se kam njohur plot ne universitet:kuksjane,shkodran,lacjane,matian,durrs

ak,tironc,korcar,sarandjot,vlonjat etj,etj ska rendesi ti permend te gjithe.Shqiptari shqiptar ngelet.Dhi e zgjebosur e bishtin perpjete....

Tashi to po flet per shqiptaret ne pergjithesi apo per meshkujt shqiptare. sqenke krenare qe je shqiptare ti ?
Pastaj bishtin perpjete ta mbaje ai qe eshte i zgjebosur e jo te gjithe shqiptaret. Se di ca shqiptaresh ke njohur ti neper universitete, Por me mire se me universitet skemi ku ta gjejme ty. ty do te ulim ndonje nga qielli me te gjithat te mirat e njohura qe mund te kete nje mashkull dhe prape se prape kjo sdo ti kenaqe ambicjet e tuaja femerore qe eshte "i'm never happy or I never got enough"

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 13 Tetor 2006 23:01
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXI
*BIZNESMENE*

Regjistruar: 09/09/2006
Vendbanimi: ISTANBUL
Mesazhe: 3939

[QUOTE]Po citoj ato që tha KOTA_97
[B]

moj  vajze je ne terezi  ti???  flet  me koke  apo  flet me bythe ketu ... mblidh moj kallaballekun se  ishe  20  e kusur  vjece ska lezet.. si ofendoke  ti  rracen tende... dhe thua jan  shqiptaret egoiste!  po nga mos te jen me kete mentalitet  qe ke ti..

ti the  qe e kishe     dashnorin shqiptar me  duket  e???  vetem ai  i  yti qeka i mire moj?? dhe ne  ate  30% hyka vetem ai dhe  ytat dhe njerzit e  fisit tat?? e  gjith pjesa tjeter  qeka fundi  vilajetit? po avash moj avash, se ata  qe pask enjofur   ti  paska  qene llumi...   dhe llumi me llumin rri lale... kshuqe mos i nxir vetes   me dashje  apo padashje  se  cfare  niveli je

Une jam shume ne terezi shoku KOTA.Po flas me mend dhe po flas realitetin shqiptar ndersa me byth po flet ti dhe meshkujt shqiptare kuptohet(sic flasin perhere). Ju flisni sa te doni po realiteti eshte realitet,do vij nje dite qe do ta kuptoni te gjithe qe meshkujt shqiptare nuk vlejne asnje groshe......
BYE_BYE....

Mesazh i vjetër 13 Tetor 2006 23:06
SEXI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXI Kliko këtu për të kontaktuar me SEXI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të SEXI't! Kërko mesazhe të tjera nga: SEXI Shto SEXI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Talking

Kota,

Te keqen, kolopuci i Gangoos, pse me nxefesh ti?
Eja futemi bashke tek ai 30%, zeme rrallen te paret
pse emrzitesh ti?
Koke pyke se kokepyke do te mbetemi, ngado qe te vemi
shqiptare e kemi te shkruar ne balle, se ne copa defteresh
kemi nderru dhe kombesi.
ama Kota pranoje qe meshkujt shqiptare kane nje llogjike teper te varfer
nga te gjitha anet,

he lol a e kam mire?!
Te te perqafoj pak Gangua ty se e di se ti hyn tek ai 30%.

ps:-sexi lol, te vleresoj per sinqeritetin tend.
Packa se nen hunde te gjtihe meshkujt shqiptare e ndjejne aromen e tyre te "pykes":p
por s`e miratojne ne publik:p

Mesazh i vjetër 13 Tetor 2006 23:08
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXI
*BIZNESMENE*

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82

Tashi to po flet per shqiptaret ne pergjithesi apo per meshkujt shqiptare. sqenke krenare qe je shqiptare ti ?
Pastaj bishtin perpjete ta mbaje ai qe eshte i zgjebosur e jo te gjithe shqiptaret. Se di ca shqiptaresh ke njohur ti neper universitete, Por me mire se me universitet skemi ku ta gjejme ty. ty do te ulim ndonje nga qielli me te gjithat te mirat e njohura qe mund te kete nje mashkull dhe prape se prape kjo sdo ti kenaqe ambicjet e tuaja femerore qe eshte "i'm never happy or I never got enough"

Ate timin e kam gjetur une lale me universitet mos ma qaj hallin ti,dhe i ka te gjitha ato te mira qe i kenaq ambicjet e mia femerore ne cdo aspekt.Me te vertete edhe une Shqiptar e kam po ai eshte rritur jashte shtetit dhe s'eshte rritur me ate kulturen e "edukuar"te Shqiptarit.....

Mesazh i vjetër 13 Tetor 2006 23:13
SEXI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXI Kliko këtu për të kontaktuar me SEXI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të SEXI't! Kërko mesazhe të tjera nga: SEXI Shto SEXI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Sexi, ne "lagjen" time kam plot gomere me Universitet
ama, nje pjate s`ta lajne kurre-nami nu befte(se u bie hunda nga tangerlliku gjasme, te ulin vleren mashkullore ne sy te femres, Nena qofte ajo:p...)

Mesazh i vjetër 13 Tetor 2006 23:14
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169

Citim:
Po citoj ato që tha sexi
[B

Une jam shume ne terezi shoku KOTA.Po flas me mend dhe po flas realitetin shqiptar ndersa me byth po flet ti dhe meshkujt shqiptare kuptohet(sic flasin perhere). Ju flisni sa te doni po realiteti eshte realitet,do vij nje dite qe do ta kuptoni te gjithe qe meshkujt shqiptare nuk vlejne asnje groshe......
BYE_BYE.... [/B]

hahahhahahahhhahahahahahaa   , o  sexo ti  e nxore kete teorem? hahahahahahahahaha

mire lali mire, se  qeka e kote me ty...  vazhdo me tenden ti , se sic thua  ti  do behet :p

p.s sexi  te them i gje un ty... e di   si  thon  te huajat per  cunat shqiptar???

Once u go  with  albanians u never  complain  

Mesazh i vjetër 13 Tetor 2006 23:15
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXI
*BIZNESMENE*

Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97

hahahhahahahhhahahahahahaa   , o  sexo ti  e nxore kete teorem? hahahahahahahahaha

mire lali mire, se  qeka e kote me ty...  vazhdo me tenden ti , se sic thua  ti  do behet :p

p.s sexi  te them i gje un ty... e di   si  thon  te huajat per  cunat shqiptar???

Once u go  with  albanians u never  complain  

O KOTA sic po vazhdo ti me taten lol po vazhdoj dhe une....
Une nuk di anglisht mund te ma perkthesh????

Mesazh i vjetër 13 Tetor 2006 23:18
lezhjani-82
I Pavdekshem

Citim:
Ate timin e kam gjetur une lale me universitet mos ma qaj hallin ti,dhe i ka te gjitha ato te mira qe i kenaq ambicjet e mia femerore ne cdo aspekt.Me te vertete edhe une Shqiptar e kam po ai eshte rritur jashte shtetit dhe s'eshte rritur me ate kulturen e "edukuar"te Shqiptarit.....

Me behet qejfi per ty dhe te dashurin tend por ne se i dashuri yt te duket ma i miri nuk te jep te drejte ty te shash te gjithe meshkujt e tjere shqiptare.

O kota ska hasur ndonje te mire fare kjo se do kishte ardhur ketu duke u thurur lavde djemve shqiptare.

Mesazh i vjetër 13 Tetor 2006 23:20
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lezhjani-82
I Pavdekshem

Citim:
Une nuk di anglisht mund te ma perkthesh????

Si moj nuk dike Anglisht ti me gjithe ate edukate qe e ke marre ne tokat e huaja. Sta ka mesuar i dashuri me universitet ca gjuhe interrnacionale?

Mesazh i vjetër 13 Tetor 2006 23:22
Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169

Re: Kota,

Citim:
Po citoj ato që tha GANGOO
Te keqen, kolopuci i Gangoos, pse me nxefesh ti?
Eja futemi bashke tek ai 30%, zeme rrallen te paret
pse emrzitesh ti?
Koke pyke se kokepyke do te mbetemi, ngado qe te vemi
shqiptare e kemi te shkruar ne balle, se ne copa defteresh
kemi nderru dhe kombesi.
ama Kota pranoje qe meshkujt shqiptare kane nje llogjike teper te varfer
nga te gjitha anet,

he lol a e kam mire?!
Te te perqafoj pak Gangua ty se e di se ti hyn tek ai 30%.

ps:-sexi lol, te vleresoj per sinqeritetin tend.
Packa se nen hunde te gjtihe meshkujt shqiptare e ndjejne aromen e tyre te "pykes":p
por s`e miratojne ne publik:p

hahahahaha o te keqen un ty moj kush tha  qe hyj ke  30%ci un

dhe ky qe flet sexi moj  xhan  seshte sinqeritet , eshte budallallek me oke

me bere dhe kolopuc , jam dy metra moj te keqen kota ty , dmth  1.80 :p

un nuk nxefem moj huni,  se skam  arsye   un jam si jam  , po ke  dyshime  ne  afer jemi  , tete mare ndonje  darke ketej nga  shpia ime,  e tete llafos plaka me plakun si jam  

kombesi kan nderruar  kosovaret moj te  keqen, jo ne se un kosovaret kam  degjuar ketu  qe  thon jan jugosllave   , se  shqiptaret si kam degjuar..

dhe me  vjen keq  qe thua   "shqiptaret an  llogjike te   varfer",  sepse  dhe ti  e di qe kjo seshte e vertet.. shqiptaret kan  llogjike  me shum nga  te tjeret.. po jemi njerz me  seder moj hun dhe me karakter.. tashi  cdo  njeri ka te meta.. dhe ne  kemi  ate te meten qe  se ulim hunden,  epo dhe pjata  sdo lajme , se   sdihet kush eshte burri e kush gruaja   me ne ate  shtepi

per te perqafuar me perqafo, sjam kondra se me bere dhe kolopuc pale

ta vej cik koken ke prehri jot un.. si i logel qe jam,  e  me kendo nai ninull :p

se bej shaka.. kiss kiss ne  faqe

Mesazh i vjetër 13 Tetor 2006 23:24
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 14:33 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 18 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > A ua dini vlerën meshkujve shqiptarë?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar