Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Thon se humori te zgjat jeten Vlerësimi i Temës: 24 votime, mesatarja 4.58.
Gjithsej 20 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Keni
Vezhgues

Regjistruar: 01/02/2003
Vendbanimi: Philadelphia usa
Mesazhe: 3202

Nje nate lepuri kishte pire shumë raki dhe duke u kthyer per ne shtepi e ze gjumi ne mes te rruges. Mbas pak kohe kalojne dy ujqer aty prane dhe kur e panë lepurin u gëzuan shumë edhe njeri prej tyre tha:
-A c'kam per tu kenaqur duke ngrene kete lepur .
-Jo ti ske per ta ngrene do ta ha une, se une e pash i pari - ia priti ujku tjeter.
-Ti genjen se une pashe i pari...
Keshtu ujqerit nga llafet kaluan te dhuna dhe filluan te ziheshin me njeri-tjetrin me kafshime derisa ngordhen qe te dy.
Kur u zgjua lepuri ne mengjes shikon dy ujqrit e ngordhur dhe e quan sikur i ka vrare vete, ngrihet dhe thote:
-Lere more se nuk dua te pi me raki, se sa her qe pi bej gjithe keto gjullurdira.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 09 Gusht 2003 03:10
Keni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Keni Kliko këtu për të kontaktuar me Keni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Keni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Keni Shto Keni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Keni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_lire
^^i_lire^^

Regjistruar: 02/08/2003
Vendbanimi: ^^__^^
Mesazhe: 1610

Meqe jemi tek kafshet...

Ndershmeria e Pulave

Nje gjel sheh dy pula ne fund te nje parcele dhe u sulet me vrap. Ato e pane qe gjeli u kishte vene syrin dhe menjehre u larguan. Gjeli nuk arriti te kapte asnjeren nga ato. Pulat, kur u larguan filluan te bisedonin me njera-tjetren:
-Po edhe ne kot ikem kot bejme sikur nuk duam, i afrohemi prape gjelit se mos e ka akoma ate mendje.
-Mire, dakort jam me ty - ja kthen tjetra, - po hajde bejme nje xhiro qe mos te dukemi si ku**a.

Mesazh i vjetër 09 Gusht 2003 05:50
i_lire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i_lire Kliko këtu për të kontaktuar me i_lire (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të i_lire't! Kërko mesazhe të tjera nga: i_lire Shto i_lire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i_lire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_lire
^^i_lire^^

Emigranti

Ne vitin 1992, nje emigrant ne Itali merrte pjese ne nje emision ne Radio Tirana per shqiptaret jashte atdheut. Ai kishte ikur kur u hapen ambasadat dhe prej dy vjetesh nuk kishte ardhur asnjehere.
Gazetari:
- Ke do te pershendesni?
Emigranti:
- Me ka marre malli, kam dy vjet pa i pare prinderit, por ne veçanti do te pershendes gruan, se me mori ne telefon dhe me tha, se ka lindur djale.

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2003 23:36
i_lire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i_lire Kliko këtu për të kontaktuar me i_lire (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të i_lire't! Kërko mesazhe të tjera nga: i_lire Shto i_lire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i_lire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_lire
^^i_lire^^

Nene e Bij

Nena i thote vajzes:
- Te kam thene, bija ime, kur nje djale t'a kape b***** thuaj "MOS" e nese t'i preke c*c*t thuaj "NDALO".
- Po, mami, ai m'i preku te dyja dhe une i thashe "MOS NDALO".

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2003 23:38
i_lire
^^i_lire^^

Paradoks

Takohen dy shoke dhe duke ecur ne rruge shohin nje djale te lagjes, edhe i thote shoku shokut:

I pari:
- E shef ate jevgun aty?
I dyti:
- Po e shoh.
I pari:
- E ka emrin Bardhi.

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2003 23:42
Keni
Vezhgues

Regjistruar: 01/02/2003
Vendbanimi: Philadelphia usa
Mesazhe: 3202

Tre miza Tironse ulen ne restorant. Mbas pak vjen kamarjeri. Cfar deshironi te hani i pyet ai. Nigjo ketu thote miza e pare, mua thote me bo i pjat me mut. Ne regull i thote kamarjeri. Po juve pyet kamarjeri mizen e dyte? Edhe mua thote miza e dyte me bo i pjate me mut si ajo e mizes se pare. Po juve pyet kamarjeri mizen e trete? Pssssssss thote miza e trete duke u menduar, mua thote............... me porosit nje pjat me mut po nigjo ktu: pa urdhra se me vjen goja ere!!!!!!!!!!!!!

Mesazh i vjetër 16 Gusht 2003 04:45
Keni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Keni Kliko këtu për të kontaktuar me Keni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Keni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Keni Shto Keni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Keni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BUCS
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: ???
Mesazhe: 1256

Prape me kafshe

Nje lepur hyn nje ushqimore , dhe pyet shitesin.
- Keni karrota?
- Jo. - thote shitesi
Te nesermen i njejti dialog, dhe prape pergjigja eshte JO Edhe diten tjeter , edhe tjetren edhe tjetren.
Pas shume ditesh njera pas tjetres, edhe pse kishte te njejten pergigje, lepuri paraqitet para ushqimores dhe pyet:
- Keni karrota?
Shitesi po lajthiste dhe i thote:
- Te thashe jo, dhe nqs vjen prape ketu, do marr cekic dhe gozhda dhe do te var ne mur per koqesh!!!!!
- Te nesermen lepuri perseri te ushqimorja.
- Ke gozhda?
- Jo, thote shitesi duke turfulluar.
- Po karrota?

Mesazh i vjetër 16 Gusht 2003 04:50
BUCS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BUCS Kliko këtu për të kontaktuar me BUCS (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BUCS Shto BUCS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BUCS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BUCS
Veteran ne forum

Kafshet e pyllit donin te ndertonin nje banjo publike ne pyll dhe duhet qe te merrnin fonde ne bashki.
Luani si me i forti tha:
-Do shkoj une.
Shkon dhe kthehet duarbosh.
Pas tij shkon dhe elefanti por edhe ky kthehet duarbosh.
- Do shkoj une nje here -tha gomari.
Te gjitha kafshet filluan te qeshin.
Shkon gomari dhe kthehet me cekun ne dore.
- Si ia bere e pyeten kafshet e tjera?
- Po atje te gjithe gomere ishin kusherinj te mi

Mesazh i vjetër 16 Gusht 2003 04:52
BUCS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BUCS Kliko këtu për të kontaktuar me BUCS (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BUCS Shto BUCS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BUCS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BUCS
Veteran ne forum

Ne nje fshat katolik nje familje keshte nje papagallke. Papagallka kishte disa dite qe thoshte fjale te pista nder to thoshte shpesh shprehjen"Une jam putane,une jam putane"te tmeruar i zoti i shtepise lajmeroj priftin e fshatit per ta kthyer ne rrugen e zotit papagallken.Prifti pasi u mendua tha:"Ne manastir kam dy papagaj mashkuj te cilet i falen Jezusit gjithe diten,papagallka do edukohet me frymen e shenjte e do kthehet ne rrugen e zotit".
prifti morri papagallken e u nis per ne manastir.Sa hyri prifti me papagallken ne manastir ajo filloj e bertiste me te madhe:"Une jam putane,une jam putane. papagajte e degjuan dhe njeri prej tyre i tha tjetrit:"te thashe qe Jezusi do te na i degjoje lutjet tone e do te na e sjelle nje putane".

Mesazh i vjetër 16 Gusht 2003 04:55
BUCS
Veteran ne forum

Na ishte njehere lepuri dhe elefanti qe po rrinin te dy bashke . Lepuri i thote elefantit, o elefant jemi qe jemi a nuk e bejme nganjeher beshke. Po i thote elefanti dhe qe te dy e filluan ate pune i pari e filloi lepuri qe kerceu siper elefantit dhe filloi ta bej me qef mirepo nuk po ndiente gje dhe i thote elefanti o elefant leviz pak by**** se spo bej qef dhe elefanti levizi me ne fund i erdhi radha lepurit dhe elefanti i kerceu lepurit po dhe e lefanti nuk po ndiente gje dhe ai i thote lepurit o lepur po leviz pak by****se nuk po e ndiej dhe lepuri i kthehet Une spo leviz dot qafen ti me thua by****.

Mesazh i vjetër 16 Gusht 2003 04:58
Ora tani: 14:04 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 20 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Thon se humori te zgjat jeten

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar