Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Citim:Po citoj ato që tha Eria Eshte shqiptare ajo...se mban fjalen Po pra edhe Shqiptare edhe me Saliun, 2 here me sh.arsye x te mos e mbajtur fjalen lool
Citim:Po citoj ato që tha Eria Eshte shqiptare ajo...se mban fjalen
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Po pra edhe Shqiptare edhe me Saliun, 2 here me sh.arsye x te mos e mbajtur fjalen lool Ti e the une nuk thashe gje
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Po pra edhe Shqiptare edhe me Saliun, 2 here me sh.arsye x te mos e mbajtur fjalen lool
Citim:Po citoj ato që tha Eria Ti e the une nuk thashe gje
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha I bere 10 vota. Po pres terheqjen nga gara une, hahahahaha. prit sa te mbaroj dhe apeli ne dt 14 e terhiqem
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha I bere 10 vota. Po pres terheqjen nga gara une, hahahahaha.
Regjistruar: 22/04/2009 Vendbanimi: Shkretetire Mesazhe: 786
Lum si ju te kesaj teme qe po ciftoseni te lumtur e te gezuar
__________________ Si sta come d'autunno sugli alberi le foglie !
Roi cthote jeta ne cift sme pelqen kjo qetesia jote
Regjistruar: 29/04/2005 Vendbanimi: aty ku nuk ta pret mendja Mesazhe: 2080
Une votova per Lelen.....forca durresi Po mua me paskeni harruar fare eeee? Ku e kom ate shefen se do e mys fare
__________________ <<<<<<<< VENTO DI PASSIONE MAI DOMATA>>>>>>>>>>>
Regjistruar: 06/03/2008 Vendbanimi: Mesazhe: 5672
Po per mu kush e harxhon voten .... s'po e marr vesh ???????????
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha Eria Piktoro ke bere gje rekllame qe sdi une gje,qe qenkemi ne vend te dyte ne me 8 vota Kat ke inat..Sala eshte me ne Pyt turll se ai e di qe ke shume fansa.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Piktoro ke bere gje rekllame qe sdi une gje,qe qenkemi ne vend te dyte ne me 8 vota Kat ke inat..Sala eshte me ne
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil prit sa te mbaroj dhe apeli ne dt 14 e terhiqem Bravo Angjel, Na hap rruge ne te tjerve. Eria durim deri me 14. E do ngreme ne kembe militantet.
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil prit sa te mbaroj dhe apeli ne dt 14 e terhiqem