Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku... Vlerësimi i Temës: 46 votime, mesatarja 3.91.
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 61 62 63 64 65 66 67 68 69 [70] 71 72 73 74 75 76 77 78 79 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Beqoja nje ditë gjen një thesar dhe gërmon nje vend për ta fshehur. Më vonë për të gjetur vendin ku e ka fshehur shkruna aty: ”Beaua nuk ka fshef thesar këtu.” Kalojnë ditët dhe Bequa kthehet për të marrë thesarin, shkon tek vendi ku e ka fshehur, e sheh shenjën që ka lëne por sheh të shkruar sipër : “ Këtë thesar se ka vjedhur Zequa.

Një hajdut shkon në Pazar për të shitur rrobat që kishte vjedhur, por një hajdut tjetër ia vjedh. Në darkë e shoqja e cila e sheh të mërzitur e pyet: “Sfitove gjë?” – Hajduti duke qeshur: “-Kësaj here i shita me çmimin që i mora.

Ishte ndeshje e madhe, vetëm se pjesa e parë mbaroi keq. Sulmuesi i qendrës i shkoi huq të gjitha pasat. Përveç kësaj hëngrën edhe tre gola. Në pushim ne dhomat e veshjes sulmuesi qëndror sla llaf pa thënë për albitrin: “ Albitër i shitur, padrejtësi...” Sa të gjej rastin do ti fus nje shkelm b... Trajneri duke i rënë supeve..: “Kam frikë se do të të shkoj huq edhe ajo...”

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 21 Gusht 2005 18:45
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Disa fëmijë po mburreshin se i kanë baballarët të shpejtë: Njëri thotë: - Babi im pasi hedh shigjetën vrapon dhe e kap e kap pa arritur në shënjestër. I dyti: - Babi im gjuan me pistoletë dhe e kap plumbin pa arritur shënjestrën... I treti: Se mos është ndonjë gjë kjo. Babi im është mësues, megjithëse puna i mbaron në orën 4 vjen në shtëpi që në 1.

Beni kthehet nga shkolla me hundën të gjakosur, e jëma fillon të bërtasë...Bobo..ctë ndodhi, ndonjë aksident? – Jo ..e ka fajin magjistari. – Cili magjistar - Erdhi ne shkollë për shfaqja. Më mori në skenë dhe me nxorri 100 lekshe nga hundët. – A maskarai... – Jo jo në fakt ai nuk bëri gjë, fajin e kanë shokët e klasës..pasi iku magjistari filluan të kërkojnëe a ka para të tjera ne hundë...

Beni para se të shkojë në shkollë i thotë të jëmës se i dhemb barku. E jëma: "Nuk ke ngrënë bukën, e ke barkun bosh ndaj të dhemb, po të ishte plot nuk do të të dhembte. Në shkollë mësuesi mxënësve "Fëmijë më dhemb koka, mos bëni zhurmë ju lutem." Beni ngrihet në këmbë "Mësues, e keni kokën bosh prandaj, po të ishte plot nuk do të të dhimbte"

Mesazh i vjetr 21 Gusht 2005 18:48
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Rrapushi me Ramushin ishin zjarrefikes. Ne nje ndertese te larte kishte rene zjarr, Shkallet ishin te prishura si ndodh gjithmone ne Shqiperi. Rrapua i ngjiti shkallet me nje vrap dhe filloi te shpetonte femijet qe kishin mbetur nen zjarr. Rrapua i hidhte qe lart Ramua i priste poshte. Nje femije, 2, 3, 4 i pesti ishte jevg, E hodhi Rrapua, se priti Ramua....nejse vazhduan...Rrapua hidh Ramua prit e ler menjane...Prape rradha tek nje jevg, Ramua prape vuri duart ne bel, se priti...prape cope cope femija ne asfalt....Ramua bertet qe poshte.

- O Rrapo mos humb kohen kot me keta te djegurit...

Rrapushi ishte ne hotel ne Angli, merr ne telefon servisin e dhomes:

- 'TU TI TU TU TU TU.' thote.,

Punonjesit e hotelit ipo perpiqeshin se çthoshte klienti, Derguan lajm andej kendej se çdo te thote. Me ne fund gjeten nje perkthyes ne Ambasaden shqiptare i cili e perktheu:

- 2 çaje tek 222-shi.

Mesazh i vjetr 21 Gusht 2005 18:49
goca tironse
International Business

Regjistruar: 21/05/2005
Vendbanimi: Florida
Mesazhe: 233

Re: vdekja e gjyshes

Citim:
Po citoj ato që tha aa_loku_el
vdes nje plake e cila kishte nje nip ne angli qe ai linte koken per gjyshen , dhe njerzit e shpise spo gjinin menyren per tja thene nipit nga telefoni ashtu si larg e larg , si perfundim e kap telefonin nje i fisit qe ishte si me idjoti e i thote nipit -------- alooooo ngjooo tani gjyshja eshte pak si pa qejf neser ne oren 3 behet varrimi .
------------------------------------------------------------------------------------------------o sa kam qesh kur kom lexu kte barcaleten te lumte lal kjo barcalete eshte yll fare ..........hajd se po e them edhe un nji ......Na ishte njehere nje xhaje e tre cuna kto cunat gjithmone e ngacmonin kte xhajen mirepo i duroi sa i duroi xhaja e i dit iu kthye e i tha
"o cuna a e shifni ate pallatin aty "po i thone cunat "do tjua fus xhaja mu nb*** e cunat i thone po sna e nxe mo xhaje e xhaja i kthehet dhe i thote ska gjo se iua fut xhaja tulla tulla.....
shpresoj ta pelqeni ........bye bye

Mesazh i vjetr 21 Gusht 2005 23:34
goca tironse nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të goca tironse Kliko këtu për të kontaktuar me goca tironse (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: goca tironse Shto goca tironse në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto goca tironse në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
~leyah~
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 21/08/2005
Vendbanimi: prishtine
Mesazhe: 28

Cool

SHKRETETIRA

per pushime hasa kishte qen ne shkretetiren e sahares dhe po i tregonte hyses se si kishte kaluar:
hasa:ooo hys qysh jom kon tu ec ne shkretetir veq kur me ka dal ni tiger!!!
hysa:po edhe tani qka bone ti?????-e pyet hysa
hasa:une hypa me ni dru.-pasiqe ne shkretetir nuk kishte dru hysa i habitur i e pyet:e qysh ne shkretetir dru a ki pa enderr a???
hasa:qy enderr , pat e spat dru u duft me hyp o hys se tiger osht aj.
ahahhah

Mesazh i vjetr 23 Gusht 2005 14:02
~leyah~ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ~leyah~ Kliko këtu për të kontaktuar me ~leyah~ (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ~leyah~ Shto ~leyah~ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ~leyah~ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
aa_loku_el
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 17/08/2005
Vendbanimi: athine
Mesazhe: 66

disa barcoleta...............................

ishin 3 femije pa lindur akoma, dhe ne barkun e nenes po bisedonin se cfare do beheshin kur te rriteshin . i pari tha - une do behem elektricist se ketu brenda ka shume erresire . i dyti tha - une do behem idraulik se ketu brenda ka shume lageshti . - ndersa i treti tha - une do behem polic , se eshte njeri ketu qe hyn e del e spo e kap dot ........

Mesazh i vjetr 24 Gusht 2005 14:45
aa_loku_el nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të aa_loku_el Kliko këtu për të kontaktuar me aa_loku_el (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: aa_loku_el Shto aa_loku_el në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto aa_loku_el në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
aa_loku_el
Anetar i regjistruar

gjysh i gjat

3 kalamaj po ziheshin se kush e kishte gjyshin me te gjate . i pari tha- gjyshi im eshte i gjate sa pallati . i dyti tha - gjyshi im eshte aq i gjate sa kur ngre duart lart kap rete . i treti i thot te dytit - ato rete qe kap gjysh jot jane te fort apo te buta ???? -te buta . i thote i dyti . - epo jane k---t e gjyshit tim . tha i treti .

Mesazh i vjetr 24 Gusht 2005 14:51
aa_loku_el nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të aa_loku_el Kliko këtu për të kontaktuar me aa_loku_el (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: aa_loku_el Shto aa_loku_el në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto aa_loku_el në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
aa_loku_el
Anetar i regjistruar

gjyshja e shendosh

3 kalamaj po ziheshin se cili e kishte gjyshen me te shendoshe . i pari tha - gjyshja ime eshte 300 kile . i dyti tha - gjyshja ime kur kalon ne dere ngec, dhe e shtyne babi me mamin qe te kaloj . i treti duke u menduar i thote 2 te pareve - a mbani mend kur u semure gjyshja ime para nje jave ??? po - thane ata . epo ambulanca beri 2 rruge - u tha i treti .

Mesazh i vjetr 24 Gusht 2005 14:57
aa_loku_el
Anetar i regjistruar

djali dhe vajza

dy komshij , nje djale e nje vajze ne moshe ............. po rrinin tek shpija e djalit , pasi spo flisnin per nje kohe te gjate vajza i thote djalit -- do lozim sylla mbyla [ me te fshehur ] , dhe po me gjete do bejme dashuri , po sme gjete dot , mua me ke ne dollap .

Mesazh i vjetr 24 Gusht 2005 15:02
aa_loku_el
Anetar i regjistruar

grate dhe makina

takohen 2 shoke pasi ishin martuar . pyet i pari te dytin se cthoshte gruaja ??? lere se me ka gjet belaja- tha i dyti - e ka mendjen vetem tek makinat , dhe sa here qe shtrihemi ne krevat ne darke ma kap the therret par _ dyt _ tret _ njetrooo ..... po nejse , po e jotja cthote???? - i tha i dyti te parit - . lere se dhe e imja njesoj eshte , sa here qe shtrihemi ne krevat ngre bythet perpjete e thote ________ fut 20 litra .

Mesazh i vjetr 24 Gusht 2005 15:10
Ora tani: 10:09 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 61 62 63 64 65 66 67 68 69 [70] 71 72 73 74 75 76 77 78 79 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar