Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs mire ja tun studiu mu bone syte poc... Amon per tlexu,, mos pyt mo,, marova sot, e kam koken daulle
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs mire ja tun studiu mu bone syte poc...
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
...eh..sa kam akoma thuaj..... PS se mos dalim nga tema!
__________________ Si nuk u bera njehere moderator...
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs ...eh..sa kam akoma thuaj..... PS se mos dalim nga tema! Se ke keq! P.s je andej?
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs ...eh..sa kam akoma thuaj..... PS se mos dalim nga tema!
..po andej jam..
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs ..po andej jam..
Regjistruar: 29/04/2009 Vendbanimi: meran- It Mesazhe: 6675
sonte qeka hona me bo dashni me te. Te kisha pas noj teleskop te Fajes e kisha pru te buzet...
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
uffffffffffff al74 kur mundohesh dhe ti te jesh romantik mos ngelt njeri..
Citim:Po citoj ato që tha Niqua uffffffffffff al74 kur mundohesh dhe ti te jesh romantik mos ngelt njeri.. te siguroj qe po ta kishe pa vete do ishe bo edhe ti...betohem!
Citim:Po citoj ato që tha Niqua uffffffffffff al74 kur mundohesh dhe ti te jesh romantik mos ngelt njeri..
Citim:Po citoj ato që tha al74 te siguroj qe po ta kishe pa vete do ishe bo edhe ti...betohem! mos me siguro, duket qe kemi shije te ndryshme..mua sme behet qefi me pak
Citim:Po citoj ato që tha al74 te siguroj qe po ta kishe pa vete do ishe bo edhe ti...betohem!
Citim:Po citoj ato që tha Niqua mua sme behet qefi me pak mire ben
Citim:Po citoj ato që tha Niqua mua sme behet qefi me pak