Regjistruar: 23/02/2004
Vendbanimi: France
Mesazhe: 6
Ej o Princesha kete nuk e gjejme dot se femrat e kane thesin me genjeshtra si thes qe grrumbullon bambukun dhe kur e hapin thesin dine ta hapin vetem nga poshte, keshtu qe po te te them une tre genjeshtra ti do me thuash qe nuk e gjete se ke plot OK!
o skalabrino ca xhezme thua ti more .nejse nejse
ej gjej kete se i ke gjetur te gjitha deri tani :
ej ne nje dhome izolimi u gjend nje i vrare me nje plumb 9mm.e vetmja vrime nga mund te hynte plumbi ishte 7mm.a gjen dot ti skalabrino se si eshte vrare ai fatkeqi.mos me thuaj qe nuk e gjen dot .se me duket se ta kam thene dhe njehere tjeter .ok
shpresoj qe ta gjesh
Regjistruar: 25/08/2003
Vendbanimi: o hu sa larg
Mesazhe: 257
bravo princesha e gjete eshte qe hetimi akoma vazhdon po bobovine ka nje te mire qe se ka kerkush nje her mi tregon tek shkolla pastaj mi ritregon ketu ne forum ca te bej une se bobovino eshte pak si shume i trashe nejse se edhe masteri nuk i gjeti ato qe pyeta une po e lejem me genjeshtrat ke ti radhen princesha te thuaj nje tani ok po pres pergjigjen tende
pergjigjia eshte e sakte moj princeshe .
o skalabrino sa per muhabetin e trashjes mos fol se ne vend te gjeagjezave do them nja ca gjera te tjera pstaj per ty .prandaj sheeeeeeeeeeet.ok.per sot nuk kam ndonje gjeagjeze .
mirupafshim skalabrino