Regjistruar: 16/01/2011 Vendbanimi: Tirane Mesazhe: 343
o shelg pse ske dal ne protest ore se burrraaaatttt atje e kane vendin)))))))) mos me shif mu me lulen qe jemi femra
__________________ ♥♥♥!Dont change for anyone let them love you for who you are!♥♥♥
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Rri urte se do te gjej ndonje burre nga malcia te te ngarkoje me dru. Lulke, e ke me?
burrat malesor i duan grate me namuz ai te shofi fotot e mia thot kjo sqeka per mu
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Rri urte se do te gjej ndonje burre nga malcia te te ngarkoje me dru. Lulke, e ke me? Ja si grricet ja e ja ka fajin lulka ktij..
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Rri urte se do te gjej ndonje burre nga malcia te te ngarkoje me dru. Lulke, e ke me?
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Ajris, kam mesu malsoret gjojna te reja. Lulke.
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Ajris, kam mesu malsoret gjojna te reja. Lulke. He? shelgu
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Ajris, kam mesu malsoret gjojna te reja. Lulke.
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Sa e dhimbshme te shohesh si shkaterrohet vendi yt...
Albanian Opposition Rally Descends into Violent Clashes with Riot Police
O lule se di shelgu qe ne i bojme pershesh burrat e ktij
Citim:Po citoj ato që tha Ajris O lule se di shelgu qe ne i bojme pershesh burrat e ktij Shelgu o mashkull mi..apo ne ti ke dyshime?
Citim:Po citoj ato që tha Ajris O lule se di shelgu qe ne i bojme pershesh burrat e ktij