Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Citim:Po citoj ato që tha Eria Desserti lav ju tezhoro Mllaqqqq!! Kat, mos ma merr per kapital.. eshte me e forte se une!!
Citim:Po citoj ato që tha Eria Desserti lav ju tezhoro
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Une do te te keshilloja t'i dorezoheshe realitetit! Dhemb me pak! Thua? Sa me pak dhemb apo s'merr vesh nga keto? Ps: Eria ke gjetur belane po te them, por rri urte!
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Une do te te keshilloja t'i dorezoheshe realitetit! Dhemb me pak!
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Thua? Sa me pak dhemb apo s'merr vesh nga keto? Me te degjuar e kam edhe une............... .
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Thua? Sa me pak dhemb apo s'merr vesh nga keto?
Uroj mos ta kesh degjuar nga Eria, se eshte e emocionuar duke lexuar " Te lindur ne muajin x". ps: Eria ku je moj ti? Hidh luleshtrydhen e m'sheh shtyllen.
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Ps: Eria ke gjetur belane po te them, por rri urte! Ti thua une te ndrydh ndjenjat? ai libri na i kish gjete ama
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Ps: Eria ke gjetur belane po te them, por rri urte!
Citim:Po citoj ato që tha Eria Ti thua une te ndrydh ndjenjat? ai libri na i kish gjete ama Te muaji tetor kishte shkrire gjithe talentin. 10 me * dhe flamur meritonte!
Citim:Po citoj ato që tha Eria Ti thua une te ndrydh ndjenjat? ai libri na i kish gjete ama
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Te muaji tetor kishte shkrire gjithe talentin. 10 me * dhe flamur meritonte! Pse korriku im dhe i ....fiks fare
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Te muaji tetor kishte shkrire gjithe talentin. 10 me * dhe flamur meritonte!
Citim:Po citoj ato që tha Eria Pse korriku im dhe i ....fiks fare E kam te veshtire ta pranoj, por me duhet te te them Merci! Ps:
Citim:Po citoj ato që tha Eria Pse korriku im dhe i ....fiks fare
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha E kam te veshtire ta pranoj, por me duhet te te them Merci! Ps: Po tjeter do me thuash ndonje gje PS. ...Kujdes se ke doren e rende he
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha E kam te veshtire ta pranoj, por me duhet te te them Merci! Ps:
Regjistruar: 29/04/2009 Vendbanimi: meran- It Mesazhe: 6675
...si mesnate ish .