Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha Eria Gjithashtu....e stresuar shume....e frikesuar.... Na u zhduk dhe AF1 miiii
Citim:Po citoj ato që tha Eria Gjithashtu....e stresuar shume....e frikesuar....
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Na u zhduk dhe AF1 miiii ,me bere te qesh me te madhe...se sapo e lexova diku
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Na u zhduk dhe AF1 miiii
Citim:Po citoj ato që tha Eria ,me bere te qesh me te madhe...se sapo e lexova diku te ai i kam shpresat te me mbroje miii
Citim:Po citoj ato që tha Eria ,me bere te qesh me te madhe...se sapo e lexova diku
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil te ai i kam shpresat te me mbroje miii Po marre une gurin te hidhem ne lume
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil te ai i kam shpresat te me mbroje miii
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Mendim çasti i frymezuar: Sa i ngjan avatarit
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Mendim çasti i frymezuar: Sa i ngjan avatarit jo mi eshte me e mire
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Mendim çasti i frymezuar: Sa i ngjan avatarit
Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
Gooool Arsenal vs Wigan 1-0 R.v.Persie 22'
__________________ Si nuk u bera njehere moderator...
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
me leje ...per cin po flisni ju siper se po me kap lemza
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs Gooool Arsenal vs Wigan 1-0 R.v.Persie 22' gips ku po e shikon?
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs Gooool Arsenal vs Wigan 1-0 R.v.Persie 22'
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA me leje ...per cin po flisni ju siper se po me kap lemza per amoren e Orfeut
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA me leje ...per cin po flisni ju siper se po me kap lemza