Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs ..hajde pazarlleqe qe behen ne kurrzin tim Pse ça deshe ti me bo pazar n'kurrizin tone
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs ..hajde pazarlleqe qe behen ne kurrzin tim
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs ..hajde pazarlleqe qe behen ne kurrzin tim ciljeta e ka fajin terheq cdo antar te ri e te vjeter qe hyn si me qen ly me mjalte
Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Pse ça deshe ti me bo pazar n'kurrizin tone Jo asiher...n'bote...nese kam gabu me digjni e me piqni e mirepres denimin qe meritoj
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Pse ça deshe ti me bo pazar n'kurrizin tone
__________________ Si nuk u bera njehere moderator...
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA ciljeta e ka fajin terheq cdo antar te ri e te vjeter qe hyn si me qen ly me mjalte ne rastin tim me birre....
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA ciljeta e ka fajin terheq cdo antar te ri e te vjeter qe hyn si me qen ly me mjalte
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs ne rastin tim me birre.... pija jote e preferuar ?
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs ne rastin tim me birre....
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs ne rastin tim me birre.... Si sh***me tingelloi kjo birra Gjej ndonje gje tjeter
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA pija jote e preferuar ? nga alkooliket po le te themi por te preferuaren mbi te gjitha pijet qe ekzistojne eshte PEPSI Twist dhe skam turp ta them
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA pija jote e preferuar ?
M.c.Ilaci me i mire i merzitjes sot biseda me ju dhe shakate tuaja ...
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA M.c.Ilaci me i mire i merzitjes sot biseda me ju dhe shakate tuaja ... jam shume i lumtur nuk di cte them 2-0 Arsenali van persie prap
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA M.c.Ilaci me i mire i merzitjes sot biseda me ju dhe shakate tuaja ...
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs jam shume i lumtur nuk di cte them shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhht mos fol...
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs jam shume i lumtur nuk di cte them