Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Sot iu dashka qendruar larg Cecit se ben vaki na kap ndonje cifel llave e kush do na beje derman pastaj... Bjonde qenke bere e hatashme fare sot.
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhht mos fol... Zip..
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhht mos fol...
__________________ Si nuk u bera njehere moderator...
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Bjonde qenke bere e hatashme fare sot. per kesoj gjojnash ja kaloj dhe Sander mafishes
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Bjonde qenke bere e hatashme fare sot.
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA per kesoj gjojnash ja kaloj dhe Sander mafishes Kush eshte ky Sander mi Hey,bej kujdes ti apo s'te kam ne shinjester )))
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA per kesoj gjojnash ja kaloj dhe Sander mafishes
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Apo nuk te shkoka ai fustani. Ke po shikon andej me?
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Apo nuk te shkoka ai fustani. Ke po shikon andej me? si nga amerika e kam kthyer koken
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Apo nuk te shkoka ai fustani. Ke po shikon andej me?
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA si nga amerika e kam kthyer koken Hidh nje gje kraheve se e more plevitin ashtu.
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA si nga amerika e kam kthyer koken
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Hidh nje gje kraheve se e more plevitin ashtu. Fillove ti nga xhelozite
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Hidh nje gje kraheve se e more plevitin ashtu.
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Hidh nje gje kraheve se e more plevitin ashtu. Jo mos ki merak
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Fillove ti nga xhelozite