Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > " Dita ime e sotme...Forumiste rrefehuni me kenge "
Gjithsej 204 faqe: « E parë ... « 65 66 67 68 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 80 81 82 83 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

__________ _________ ________ _______ ______ _____ ____ ___ __ _

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Janar 2009 06:03
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

e zbulova sot kete pjese e me ka cmendur , me kujton 2 harmonikat e mia kur isha e vogel e shijen e drurit te tyre ne kontakt me buzet

Mesazh i vjetër 17 Janar 2009 03:52
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

You & I

Mesazh i vjetër 17 Janar 2009 03:59
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ColdFire
Veteran ne forum

Regjistruar: 15/11/2008
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 911

Lela dhe ti fan e scorpions? Kjo eshte kenga ime, megjithate une ata i adhuroj keshtu qe...sidomos video me NYC ne fond...e mrekullueshme..flm qe e solle

Mesazh i vjetër 17 Janar 2009 04:02
ColdFire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ColdFire Kliko këtu për të kontaktuar me ColdFire (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ColdFire Shto ColdFire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ColdFire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
e zbulova sot kete pjese e me ka cmendur , me kujton 2 harmonikat e mia kur isha e vogel e shijen e drurit te tyre ne kontakt me buzet

Harmonike kam patur edhe une! S'po arrij te kujtoj kur e kam humbur

Mesazh i vjetër 17 Janar 2009 04:03
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ColdFire
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

Harmonike kam patur edhe une! S'po arrij te kujtoj kur e kam humbur

Ta mori tulipa kur luanit hapa dollapa :p

Mesazh i vjetër 17 Janar 2009 04:04
ColdFire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ColdFire Kliko këtu për të kontaktuar me ColdFire (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ColdFire Shto ColdFire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ColdFire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Donike

Une jam e cmendur pas Scorpionsave...sidomos per baladat.

Ehhhh na ishte sec na ishte dikur....kohet tona me te bukurat.

Kurse kenga ime e preferuar ne apsolut eshte
When the smoke is going Down.
Eshte Fantastike

Mesazh i vjetër 17 Janar 2009 04:08
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Bris dhe une si kam me, por e di ku kane perfunduar ... ai shpirti altruist i mamase sime ia shperndante lodrat e mia kusherinjve te mi qe s'ia dinin vleren. Eh ishim te vegjel

Mesazh i vjetër 17 Janar 2009 04:10
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Edhe ti ishe bere super-profesioniste si une? :p :p

Donike,kjo do shpjegonte faktin qe kishte dy.

Kenga per sot...Po vendos kete,kenga e pare qe me kane derguar sot ne yt.

Mesazh i vjetër 17 Janar 2009 04:15
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ColdFire
Veteran ne forum

[QUOTE]Po citoj ato që tha briseide
[B]Edhe ti ishe bere super-profesioniste si une? :p :p

Donike,kjo do shpjegonte faktin qe kishte dy.

. . Lere se e kuptova

kurse kenga ime sot eshte kenduar nga nje kengetar qe te tremb kur e shikon, por ka nje ze qe te ben....eh nejse...
kete do desha ta kerceja ne naten e.... :p

Mesazh i vjetër 17 Janar 2009 04:21
Ora tani: 04:56 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 204 faqe: « E parë ... « 65 66 67 68 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 80 81 82 83 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > " Dita ime e sotme...Forumiste rrefehuni me kenge "

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar