Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706
|
E fshehta e paqetes... Xhamlliku
Para dy ditesh ne Tirane u vra nje djale i dashuruar. Ishte xhaxhai i vajzes qe e vrau, sepse familja e saj nuk donte qe vajza te merrte ate djale. Por vajza tregon se vrasjen e ka nxitur dhe organizuar e ema e saj.
Fatjona Hasani 17 vjecare akuzoi sot në mesditë nënën e saj se së bashku me xhaxhain, Albert Dashi vrau bashkëshortin. Nëna ime është përgjegjëse për vrasjen e Armandos. Të dielën Armando doli të pijë një kafe. Nëna ime është parë së bashku me xhaxhain, dhe kanë thirrur Armandon të dalë jashtë. Pasi ka dalë dhe kane debatuar xhaxhai e ka vrarë me tre plumba burrin tim”, tregoi vajza në një lidhje direkte me emisionin.
17 vjecarja vazhdoi rrëfimin duke treguar se prindërit e saj, sidomos nëna kanë qënë kundër lidhjes së saj me Armandon dhe per kete e kishin kercenuar. “Unë kam denoncuar dhe më parë në polici se ma kishin kërcënuar burrin. Nëna ime nuk donte të vazhdohej kjo martesë. Ajo thirri xhaxhain dhe ja mbushi mëndjen se Armando më keqtrajton që më pas ky ta vriste”.
--------------------------------------------------
Ja pse duhet revolucioni shoqeror ne Shqiperi.
Femije te burgosur nga prindet... tregojuni vendin siç ben kjo vajze, qe tani do burgose mamane kriminele.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|