Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Citim:Po citoj ato që tha Eria 4,55 una Dobet!! (per fajin tend mora dhe nje "na vjen keq" tani!)
Citim:Po citoj ato që tha Eria 4,55 una
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Faleminderit cakurrelse
__________________ .
Po une sa e kam % o cuca
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Faleminderit cakurrelse Te lutem! Faleminderit ty! Po me vjen per te qare..
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Faleminderit cakurrelse
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Po une sa e kam % o cuca Ehuha.. ti s'u beke kabull! Marshalla ptu ptu ptu!
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Po une sa e kam % o cuca
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Ehuha.. ti s'u beke kabull! Marshalla ptu ptu ptu! Moj te poshtra ca shifni ku e shifni ma thoni dhe mua
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Ehuha.. ti s'u beke kabull! Marshalla ptu ptu ptu!
Le nam!! Sa vjet ke ketu!! Mos ta lexoje njeri se te mori rrota e historise te mori!
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Le nam!! Sa vjet ke ketu!! Mos ta lexoje njeri se te mori rrota e historise te mori! ku di une 2 me duket merzitshem dita sot goca
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Le nam!! Sa vjet ke ketu!! Mos ta lexoje njeri se te mori rrota e historise te mori!
14.5 haahhahaa me vonese si polici
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil 14.5 haahhahaa me vonese si polici